Večer svima...
to ovoj mojoj objasni xD
Večer svima...
to ovoj mojoj objasni xD
uf večer svima šta san se danas iznervira gearbulk otpušta svu eu posadu i stavlja chinese i filipince,sad samo se mogu prikrstit i mirne ruke čekat da to naprave ostali hebeni azijati i jeftina radna snaga,ukradoše posao
Kak je ko prešel na infokupu? Kad budu služebni rezultati?
15 bodova na osnovi informatike. Zeznio sam teoriju.
S obzirom da sam 1. razred, zadovoljan sam :)
Nama nitko nije rekao za infokup niti nas je profa pitala
Isto tako i u osnovnoj...
to ovoj mojoj objasni xD
Reci joj da je bolje mene ne ljutiti (puno mogu pojesti a samo me hrana može smiriti).
Mi smo sami pitali, ali nam je rekla da možemo ako hoćemo, ali da možemo sam 3 puta sudjelovati(nije istina, krivo nam je rekla) pa nam je bolje u 2,. 3. i 4. razredu. Sad mi je žao jer mi se čini da više neću na informatiku kad bude izborna, ali gotovo je.
Reci joj da je bolje mene ne ljutiti (puno mogu pojesti a samo me hrana može smiriti).
ako ona kuha prije će te ubit nego smirit
Svašta sam u životu pojeo tako da nema straha. Ako sam mogao jesti penicilin.....
Možda stavlja otrovčić u hrani i onda bude smuk, jel? Ma bolje da malo popipam njen tijelo....
Mi smo sami pitali, ali nam je rekla da možemo ako hoćemo, ali da možemo sam 3 puta sudjelovati(nije istina, krivo nam je rekla) pa nam je bolje u 2,. 3. i 4. razredu. Sad mi je žao jer mi se čini da više neću na informatiku kad bude izborna, ali gotovo je.
Ma ja vjerojatno ne budem išao, ionako češemo jaja tamo. Osim ako se većina ne dogovori tako.
Ionak su nam PC očajni, imamo all in one PC-eve sa XP embedded OS-om koji se preko PXELINUXA boota sa servera u podrumu. I onda pogodite što, spajamo se preko RDP na isti taj server.
Ne dao bog da netko otvori video na youtubeu ili nešto zahtjevnije, veza puca odmah.
Svašta sam u životu pojeo tako da nema straha. Ako sam mogao jesti penicilin.....
bolje jest kuhanu cipelu ko Čarli Čaplin (namjerno tako pišem :D)
Možda stavlja otrovčić u hrani i onda bude smuk, jel? Ma bolje da malo popipam njen tijelo....
No nooooo šta si čangrizav a? Ma ja ionako ja radim iz šale...
I to sam skoro probao....
PNello pipanje je samo za XXX-a.
Nello pipanje je samo za XXX-a.
bolje je nego kad ova moja kuha...ni pas neće pojest
PNello pipanje je samo za XXX-a.
Hmmmm, ti probao kod XXX-Mana?
Ja nisam taj tip da pipkam XXX-Mana, a ja rađem neku lijepu curku da nježno pipkam...
bolje je nego kad ova moja kuha...ni pas neće pojest
Sa sigurnošću tvrdim da nije u blizini....
Hmmmm, ti probao kod XXX-Mana?
Ja nisam taj tip da pipkam XXX-Mana, a ja rađem neku lijepu curku da nježno pipkam...
Ne jedini koji može pipati okolo je XXX-Man, pitaj mu šogoricu.
želiš reč da je moj pas izbirljiv?
Ne jedini koji može pipati okolo je XXX-Man, pitaj mu šogoricu.
psssssttttttttttttt :)
Izgleda da je.... Kad neće jest kad gazda kuha doručak ili ručak...
Bože sačuvaj, znaš što kažu od birača nema.....
psssssttttttttttttt :)
Od mene neće izvući ni riječ.
Bože sačuvaj, znaš što kažu od birača nema.....
Od mene neće izvući ni riječ.
nema jedača :)
znam da bi se prodao za neku pečenku bez razmišljanja
nema jedača :)
znam da bi se prodao za neku pečenku bez razmišljanja
Sama pomisao na pečenku i pjevam ko slavuj.
Sama pomisao na pečenku i pjevam ko slavuj.
izdajico!
izdajico!
Jače je od mene...
Jače je od mene...
Ma ja vjerojatno ne budem išao, ionako češemo jaja tamo. Osim ako se većina ne dogovori tako.
Ionak su nam PC očajni, imamo all in one PC-eve sa XP embedded OS-om koji se preko PXELINUXA boota sa servera u podrumu. I onda pogodite što, spajamo se preko RDP na isti taj server.
Ne dao bog da netko otvori video na youtubeu ili nešto zahtjevnije, veza puca odmah.
Identično kao kod nas, samo sam smislio bolji plan za sebe, imam VPS kao seedbox na kojeg se spojim, Ubuntu je, ali radi 3x brze nego taj skolski i profesorica ne može vidjeti što radim+nema carnetovog filtera.