A i tvoj komp je mrcina :) mozda bi i ti otpao kada bi bug forum ocitavao pc
Hahha to ti meni ili Rosiu?
Dobro večer svima. Imam jedno pitanje pa se nadam da mi možete pomoći? Dali je moguče dobiti ispis sms poruka od operatera? Koliko dugo se te poruke čuvaju kod njih? Molim samo pouzdane informacije. Hvala
pouzdane informacije se, nekim čudom, pronalaze tako da se nazove Služba za korisnike određenog operatera
meni govoriš?
Tebi inace dobar link od Cpuz :)
Hahah ja ne stavljam u moj PC ono sto nemam,nemam naviku lagati ljude.
Ajde bilo je i vrijeme da popunis svoj pc
Ajde bilo je i vrijeme da popunis svoj pc
Eto samo radi tebe.
Dobro večer svima. Imam jedno pitanje pa se nadam da mi možete pomoći? Dali je moguče dobiti ispis sms poruka od operatera? Koliko dugo se te poruke čuvaju kod njih? Molim samo pouzdane informacije. Hvala
pouzdane informacije se, nekim čudom, pronalaze tako da se nazove Služba za korisnike određenog operatera
Još kada bi oni imali pojma o nečemu to bi bilo dobro , mozda ima ovdje nekod operatera koji zna nesto o tome
Još kada bi oni imali pojma o nečemu to bi bilo dobro , mozda ima ovdje nekod operatera koji zna nesto o tome
ima ovdje par ljudi koji isto rade u službi za korisnike, neznam dal bi ti išta više pomogli
sms se čuva na serveru 7 dana, i može ga se dobiti uz policijski nalog.
Mislimd a je to jedini način, ali aj sam tek počeo raditi, tako da to uzmeš sa malo zadrške
A nisi možda neki staro-novi član???
Zaista nekako se fino snalaziš.
Nisam, kako sam već rekao, tek sam se danas registrirao iako sam forum pratio oko 2 mjeseca prije registracije.
MythBusters na NET-u :)
MythBusters na NET-u :)
NET?
To je neki TV kanal?
Usput, koliko sati traje ono ograničenje za početnike? Jer se svakih sat vremena smije napisati 5 poruka.
NET?
To je neki TV kanal?
da
nemam pojma koliko traje
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro svima, evo jos jedna nedjelja i jos jedna kavica ujutro, kak ste vikend proveli...?
A lijepog dana danas... Jutro svima.
Dobar jutar, svakako prekrasan dan trebalo bi malo izaći u šetnjicu
Tražim čitač knjiga neki i nikako da ga nađem
imam na raspolaganju 700kn, a jedini uvijet je da je 6" ili više, i da ima e-ink ekran
alo ekipa.
Bok Anshika,di su svi?Forum mrtav.
a eto...ne bih znala...samo znam da mene nema na forumu više često kao do sad jer opet počinje faks. tako da mi budite pozdravljeni,a javim se kad uhvatim vremena. pusa svima.
Bok Anshika,di su svi?Forum mrtav.
LIjep dan, vjerovatno se ekipa šetucka okolo
a eto...ne bih znala...samo znam da mene nema na forumu više često kao do sad jer opet počinje faks. tako da mi budite pozdravljeni,a javim se kad uhvatim vremena. pusa svima.
Situacija je ista,samo cu ja biti tu i tamo na forumu.Ipak ne mogu bez njega.
Jutro narode.
Y3b0te, kad hoću kupiti key ili igru ne moram švrljati po Steamu, D2Du i ostalim, kad imamo na forumu lokalne prodavače i do 4 puta manje cijene.. Milina.
Dobar dan svima....
Dobar dan svima....
Dobar dan.