@zoharbizo dobri komadi hardwera ti uletili kapa dole
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro svima, ja sam svratio par minuta do 6 da pripremim caffe aparat.
Jutro...
Jutro svima!
Neka me klaustrofobija jutros sahvatala neznam stacu...
Neka me klaustrofobija jutros sahvatala neznam stacu...
Ftw pa kaj se desilo?
Mene hvata cijeli život, posebice po liftovima, mini wc-ima i tak

Radi se naravno
dobro jutro radni narode crne gore:)
Dobro jutro!
Jutro.
Kako se SSD ima nešto poput roka trajanja od 5 godina zbog prevelike aktivnosti memorijskih ćelija ako se koristi za cache, zašto onda svi preporučuju da se stavlja OS sa pagefileom?
Na poslu!!!!
moooooorgen
Dobri dan. jel kome poznat casopis Svijet elektronike (ovako gledao sam po netu i broj 34 je bio 2002 valjda pa eto da imate neke okvirne granice)
Moze li mi iko reci kako mogu naglasiti bojom i ostrinom i tim efektima neki objekat u Paint.NETu...npr...nesto sam radio sa slikom na kojoj je mjesec ali neznam kako ga izostrit jer se nikako nevidi...
konačno su digli server...
ne radi mi addon za FF :/
Večer dobra... Konaćno forum radi.... Uh načeko sam...
ne radi mi addon za FF :/
Ej XXX-Man imam pitanje kako bi složio na lapu da što manje grije a vidim heatsink loš ne hladi dovoljno a grije 55 stupnjeva a već dvaput morao popravit....

Ej XXX-Man imam pitanje kako bi složio na lapu da što manje grije a vidim heatsink loš ne hladi dovoljno a grije 55 stupnjeva a već dvaput morao popravit....
dal ti dobro leži hladnjak i stavljana je pasta kako treba?
ako da onda možeš jedino probat sa nekim postoljem sa hlađenjem
opet se Miro napio i počupao kablove iz servera :)
Dobro vece svima, kako ste, dali vas smeta ovo vrijeme mislim dal utjece na raspolozenje?
dal ti dobro leži hladnjak i stavljana je pasta kako treba?
ako da onda možeš jedino probat sa nekim postoljem sa hlađenjem
Leži sve dobro smo zna jako zagrije kad upalim laptop i kad digne več 60 stupnjeva tj grije CPU i grafa. Uzeo sam jedan vent od pokvareniog napajanje i spojio na adapter i vent stavio na čipset onako za proba i lijepo hladi do 30 stupnjeva. Samo neznam jel postoje kakvi mali ventić da vrte na čipset.
Leži sve dobro smo zna jako zagrije kad upalim laptop i kad digne več 60 stupnjeva tj grije CPU i grafa. Uzeo sam jedan vent od pokvareniog napajanje i spojio na adapter i vent stavio na čipset onako za proba i lijepo hladi do 30 stupnjeva. Samo neznam jel postoje kakvi mali ventić da vrte na čipset.
probaj nać neki sa starijih grafičkih kartica pa nekako pripasat