Profil korisnika 'Garfield-LŠ' je trajno uklonjen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobaar dan
Kako ste, kaj se radi?
Dobar odličan dan. Upravo sam doznao da sam dobitnik Wildfire S mobitela :D
Jel moj Bigi jedini pas koji ne voli kupanje?

Evo vidio sam tvoj post u android borbenom kompletu pa sam otisao vidjeti sta si ti i drugi napisali i stvarno se neki mogu zamisliti nad tim (bas trenutno gledam kako se dvije cure prpucavaju preko statusa i slicne gluposti).
Forum se u zadnje vrijem vuče ko krepana mačka
Evo vidio sam tvoj post u android borbenom kompletu pa sam otisao vidjeti sta si ti i drugi napisali i stvarno se neki mogu zamisliti nad tim (bas trenutno gledam kako se dvije cure prpucavaju preko statusa i slicne gluposti).
Za ovo pravilo je najviše zahvalan BUG forum. Čitao sam dosta tema o facebooku i Google+ i ovo pravilo sam izvukao iz kompletnog konteksta tema. Zahvaljujem cijeloj BUG zajednici na kvalitetnim raspravama koje su me dovele do ove nagrade.

Ajde da vas ovdje pitam, otkad imam ovaj monitor javlja mi neku gresku vezanu uz graficku. A onako otprilike mislim da mi je i komp postao glasniji. Pa ako netko zna sta bi moglo biti bio bih zahvalan na pomoci.
Ajd da sam se i ja jednom pocastil novim solidnim komponentama :)
Vise nisam mogao cekat na eventualne ponude s oglasnika pa sam odlucil zavirit u Portio. Premda kakve sam srece, ne bi se cudio da kroz narednih tjedan dana se otvori tema o prodaji bombasticnih komponenata s finom cijenom :S
...odustajem, idem se igrati...
I ja sam odustao, ali sad nakon pive sve je dobro
Dobar dan svima...
Večer ljudi :)
Aloha maheri...
Vecer narode, (ne)ugodno se iznenadih ovime
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-7970-3gb-ddr5-hdmi-dvi-2xdp-hdtv&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.788
Pozz kolko mogu dobiti za navedeni disk?
500-600kn, jer ima drugih modela već novih za 600kn.
Prodat cu ga za 550 sa HP expresom i gotovo. :S
Šta ti imaš kupca prije procijene
Hahahha pa valjda će ga netko kupiti.
Hahahha pa valjda će ga netko kupiti.
Nadaj se
Ja ti dam 50kunoća i gotovo. More?
Ajd da sam se i ja jednom pocastil novim solidnim komponentama :)
Vise nisam mogao cekat na eventualne ponude s oglasnika pa sam odlucil zavirit u Portio. Premda kakve sam srece, ne bi se cudio da kroz narednih tjedan dana se otvori tema o prodaji bombasticnih komponenata s finom cijenom :S
Samo nemoj kupit prejake komponente, jer bi drugima mogle sline curit fučkaj ga moraš mislit na takve stvari jer su papirnate maramice skupe itekak.
...odustajem, idem se igrati...
I ja sam odustao, ali sad nakon pive sve je dobro
Dobar dan svima...
Bok svim birtašima kaj se dela, jučer si prije spavanja strusil pola litre vina a sad udaraš po pivi bez nekog razloga kaj to znači fučkaj ga.
@diplomat, evo ja ti dam 50kn i puno dobre volje
Za 50 kn eventualno možete dobiti moj autogram.
Za 50 kn eventualno možete dobiti moj autogram.
Na čeku s koliko nula?