Ajd da i ja pijancinama cestitam :D
Sretan vam Božić ! :*
Sretan vam Božić :))))))
Sretan Božić narode, provedite ga s obitelji i vama najbližima u veselju.
Sretan i blagosljovljen Božić želim svim BUG-ovcima od srca
Sretan Božić svima!
buduci da je Božić,pripazite koliko i kada jedete.
ja jedem stalno i što više :)
Ja sam se prejeo i sad rigam
Ja sam se prejeo i sad rigam
Hvala što si to podjelio s svima na forumu, blago tebi .
Ovo će ziher biti u hall of ....
Jooooooj što volim ovaj dan, predobre volje sam.. pozdrav svima!
Bok svim birtašima, o pa i ti si malo navratil u Bircuz kak ide kod tebe inače samo nemoj popit previše fučkaj ga.
Evo ovaj Božićni ugođaj je i mene uhvatio pa sam navratio do Birtije! Sinoć je jako bilo, možda i prejako, popilo se dosta, a bome i pojelo prije toga..bakalar, lignje, rižoto..danas nastavljamo sa hranom, tuka ispod peke čeka, a alkohol će malo pričekati! Ne štedi se ovih dana :)
Svim dragim forumašima čestit Božić želim!
Sretan Božić svima i usto dobar jutar.
Sretan i tebi...
Hvala starino
.
Bok svim birtašima svima sve najbolje za Božič, kaj drugo samo bez velikog prenjupavanja jel nije u tom poanta fučkaj ga uglavnom Starina pozdravlja Starinu a sad imamo Trio Starina.
Ti bi mogel donest ono Crveno ili Bijelo tekuče u Bačvi kaj ljudi vole previše popit pa past pod stol ili Bačvu.
A ti bi recimo mogla neke kolače donest u Birc da imamo kaj tamanit.
Helou @rambox
A da trio NRT žari i pali ovih dana .
Jel vidiš kako mlađi članovi deru bez granice a poslije jao nije mi dobroooo .
Eh a mi smo to već u životu okusili i znamo kako je drugi dan i uvijek kažemo: ma neću više ali ipak možda mrvicu .
Sretan Božić svima i usto dobar jutar.
Sretan i tebi...
Hvala starino
.
Bok svim birtašima svima sve najbolje za Božič, kaj drugo samo bez velikog prenjupavanja jel nije u tom poanta fučkaj ga uglavnom Starina pozdravlja Starinu a sad imamo Trio Starina.
Ti bi mogel donest ono Crveno ili Bijelo tekuče u Bačvi kaj ljudi vole previše popit pa past pod stol ili Bačvu.
A ti bi recimo mogla neke kolače donest u Birc da imamo kaj tamanit.
Dobro popodne. Sretan Božić svima :)
e ljudi jel mi moze netko pomoc u vezi steama?naime kupio sam HAWX 2 ali mi je nema u steam aplikaciji u libary ali mi je u accontu navedena u igrama evo slika
Help nisam bezveze bacio 7.50 € valjda :(
@nello pa kaj to nije neka baterija oznake CR-neki broj kakva je u desktop računalima ako je takva imaš kod urara.
Ako ne nađeš pošalji mi oznaku i ja ti potražim u ZG i pošaljem, o kakooo sam dobarrrrr .
Ah kad je takvo vrijeme .
Ma ta baterija se nalazi ispod tipkovnice pa je tvornički zalemljen. Morat ču odlemit pa da stavim slike ali na bateriji ništa nepiše. Tako da neznam jel na 3 V ili 1, 5? Ako misliš tošto od one velike baterije što liči na 50 lipa ili kune taj ide i na računala i poneki laptop a ove moje duplo manji.
imaš na ebay-u i kod urara :)
Na ebayu su skupi oko 25$ radije nađem u dućanu bar nisu toliko skupi.
@nello pa kaj to nije neka baterija oznake CR-neki broj kakva je u desktop računalima ako je takva imaš kod urara.
Ako ne nađeš pošalji mi oznaku i ja ti potražim u ZG i pošaljem, o kakooo sam dobarrrrr .
Ah kad je takvo vrijeme .
Ma ta baterija se nalazi ispod tipkovnice pa je tvornički zalemljen. Morat ču odlemit pa da stavim slike ali na bateriji ništa nepiše. Tako da neznam jel na 3 V ili 1, 5? Ako misliš tošto od one velike baterije što liči na 50 lipa ili kune taj ide i na računala i poneki laptop a ove moje duplo manji.
imaš na ebay-u i kod urara :)
Na ebayu su skupi oko 25$ radije nađem u dućanu bar nisu toliko skupi.
Zna bit i u fotostudijima
Pa ako netko zna koliki Volt Cmos baterija za Acer Aspire 5520. A sama Cmos baterija veličine novćića 1 lipe a tanka baš kao 1 lipe.
Razlog tomu što ne zapamti sat i BIOS. instrumente saam izmjerio daa je CMOS baterija ispraznila.
Jel ima gdje kupit?
I meni treba takva za onog ispečenog Acera. Ja ću potražit na ebayu pa uzet tebi i sebi.
Još ću ti javit ovih dana na mejl.
Trebao sam je odlemit prije pečenja ali jbg kad sam lijen:(
@F1 Ivo koja je oznaka baterije?
Nelli sam objasnio na pp možda vam mogu pomoći.
E jbg neznam:(
Laptop je sklopljen i evo sad pišem s njega.
Nije klasična nego možda promjera 1,5 cm i ima kontakte koji se leme na matičnu.
EDIT:
Evo je na ebayu. koji lihvari!!!!
http://www.ebay.com/itm/CMOS-RTC-Battery-Acer-Aspire-5315-5520-5515-NEW-/150432985233
E jbg neznam:(
Laptop je sklopljen i evo sad pišem s njega.
Nije klasična nego možda promjera 1,5 cm i ima kontakte koji se leme na matičnu.
Tako je, lako se otvoriš gornje poklopca od buttona i tipkovnice pa onda gornja cijela kučišta izvadi i uzmem lemilicu pa ču vidit šta piše. I ja nisam pazio na bateriju kad je vajda iskurila u pečnicama. Neznam jel se može obično napunit sa adapterom?
A bad luck.
Nello mi objašnjava kakva je pa budem vidio s prijateljem sljedeći tjedan pa se javim.
e moze li netko preporuciti neku noviju igru da radi pod linuxom driveri me zafrkaju pa moram provjerit dali rade normalno?
e moze li netko preporuciti neku noviju igru da radi pod linuxom driveri me zafrkaju pa moram provjerit dali rade normalno?
Pa ima neke igre na DVD PC chipa. A na netu to neznam... Pitaj koji znaju pod linuxaši.
Idešššš koja bahatost, hvala hvala .
Idešššš koja bahatost, hvala hvala .
Pa Božić je, sve što imaš ide na stol a poslije kako bude...
Pa ima neke igre na DVD PC chipa. A na netu to neznam... Pitaj koji znaju pod linuxaši.
nello mozes li mi navesti imena tih sta su dosle na dvd-eu lako ih ja nadjem na netu :D
zahvaljujem
Uzmi u obzir da nisam gamer.