**** ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ,SVIMA KOJI SLAVE ****
Zeza me internet,pa da iskoristim dok radi.
fulo si dan, sutra je Božić
Odite sa mojom starom kupovat necete izac iz soping centra cili dan.
Vidiš da ga zeza internet
Pogledaj kod urara....
Odite sa mojom starom kupovat necete izac iz soping centra cili dan.
Kao i mojom
Večer svima :)
večer :)
Mali je ? :D
Mali je ? :D
50cm :)
to mi je za moju sobu da može bit kraj kompa :)
Večer svima. Dali se neko zna kako se popravlja microSD karticu? Ako mečen na stick on radi ali na mobu ne a pojavila natpis na mobu "nedopušteno". Riječ je mob samsung sgh-e250. Znali tko?
Večer svim ljudima dobre volje!
Na dobro vam došlo Badnje veče, sretan Božić!
Malo da se javim svima,odavno se nisam pojavljivao ovdje, a ekipa stara, ko zna sjeća li me se itko uopće. Pozdrav svima. Bog i Hrvati!
Večer svim ljudima dobre volje!
Na dobro vam došlo Badnje veče, sretan Božić!
Malo da se javim svima,odavno se nisam pojavljivao ovdje, a ekipa stara, ko zna sjeća li me se itko uopće. Pozdrav svima. Bog i Hrvati!
Pozdrav i tebi :)
Dobra večer.
Večer svima. Dali se neko zna kako se popravlja microSD karticu? Ako mečen na stick on radi ali na mobu ne a pojavila natpis na mobu "nedopušteno". Riječ je mob samsung sgh-e250. Znali tko?
Si ju probao formatirati?
Si ju probao formatirati?
Jesam, pomoglo u alatima Easeus Master manager pa sam formatirao na fat32 i probam mob umetnut i piše nedopušteno, pa sam mob ugasio i ponovno upalio i sad se može uči u microSD. Zasad sve OK.
OPEN!
Dobro vam Božićno jutro
Sretan Božić svim forumašima :D
Dobro jutro :))
Jutrooooooooooooo. Hvala sinko i želim svima čestitat Srean Božić i želim sve najbolje.!
Jutro svima, sve najbolje.
Sretan Božić svima i usto dobar jutar.
Sretan i tebi...
Sretan i tebi...
Hvala starino
.
Sretan Božić svima!
Jeste zadovoljni s onime što ste našli pod borom?
Hvala starino
.
Hvala prijatelju.
Evo novosti, jučer sam ispekao matičnu ploču za Acera i zasad sve ok, osim CMOS bateriju kojim je u banani.
Pa ako netko zna koliki Volt Cmos baterija za Acer Aspire 5520. A sama Cmos baterija veličine novćića 1 lipe a tanka baš kao 1 lipe.
Razlog tomu što ne zapamti sat i BIOS. instrumente saam izmjerio daa je CMOS baterija ispraznila.
Jel ima gdje kupit?
@nello pa kaj to nije neka baterija oznake CR-neki broj kakva je u desktop računalima ako je takva imaš kod urara.
Ako ne nađeš pošalji mi oznaku i ja ti potražim u ZG i pošaljem, o kakooo sam dobarrrrr .
Ah kad je takvo vrijeme .
Hvala starino
.
Hvala prijatelju.
Evo novosti, jučer sam ispekao matičnu ploču za Acera i zasad sve ok, osim CMOS bateriju kojim je u banani.
Pa ako netko zna koliki Volt Cmos baterija za Acer Aspire 5520. A sama Cmos baterija veličine novćića 1 lipe a tanka baš kao 1 lipe.
Razlog tomu što ne zapamti sat i BIOS. instrumente saam izmjerio daa je CMOS baterija ispraznila.
Jel ima gdje kupit?
imaš na ebay-u i kod urara :)
Sretan Božić :)
Jutro...Svim forumašima želim Sretan Božić i sve najbolje...