A koji nema!? Svaki koji išta vrijedi ima snimanje razgovora, a osim toga svaki smartphone ima tu mogućnost direktno ili preko neke aplikacije!
Večer svima, što se radi ljudi? Prave li se kolači?
A koji nema!? Svaki koji išta vrijedi ima snimanje razgovora, a osim toga svaki smartphone ima tu mogućnost direktno ili preko neke aplikacije!
Znam, zezam se. Bytheway, nisam znao da sam promijenio spol.
Aaaaaavvvvv uh zabunim se ja, pa neznam ko se krije iza nadimka muško-žensko.
Večer ljudi :)
vecer svima.veceras sam u kuci!can't wait...
vecer svima.veceras linux mint i windows 7!can't wait...
vecer svima.veceras sam u kuci!can't wait...
EDIT:gledam ga po 100 ti put ali jednostavno je genijalan.
Na rtl je ?
Dobar dan svim dobrim ljudima.
Bok svim birtašima, ima nas i dobrih da a o ovim balvanima u Saboru nebumo jel oni se ionak u to ne ubrajaju.
On je na fotki da e sad jel trezan ili pijan to je več mala dilema ali nebitno sad.
Kakvi kolači te spopali i njihovo pečenje, odeš u ducan di je jeftinije i uzmeš slatkiša i keksa pa udri fučkaj ga jel danas kolače peku samo Stare Babe.
IVO jesi tu??
Probaj bez uključenog diska upalit PC.
IVO jesi tu??
Jesam
Pa di ste garingosi?
Napokon mogu trunuti na BUG-u nesmetano.
Sredilo/sredili ste ma što bilo
Hvala vam..
Inače, narode?
Što ima, tko je blago preminuo na BUG-u (bannan)?
Što se zbiva po ostalim dijelovima Rvacke?
Ja današnji dan proveo slažući i čisteći komp i razočarano slušam dubstep da ne čujem HDD kako trese...
Koliko vas je skužilo da pokazivač na YT-u ima konturu pahuljice?
awww
Očito neki kratki spoj..
Nabavi novi :D
@suđi(:D) Ja već odavno skužio :)
večer :)
odojak pečen :))
sad uživancija..........
sad uživancija..........
Mint pečen :))
sad reinstalacija.........
Kako me strah, kao i svaki put kad reinstaliravam OS... Imam 35 GB slika od 2005 godine, vjerojatno bih dobio srčani ili nešto takvo da sve ode u vjetar.
Zato imam backup na 2 diska :)
Ovo je najbolji izum zadnji godina
sad uživancija..........
Fuj obično pečeno Svinjče a di je tu atraktivnost, ja sam nekak malo perverzan kaj buš pa više volim smazat vreču Čipsa od 200g X2 nego ovu pečenu beštiju.
Fuj obično pečeno Svinjče a di je tu atraktivnost, ja sam nekak malo perverzan kaj buš pa više volim smazat vreču Čipsa od 200g X2 nego ovu pečenu beštiju.
Ccc, što se može mjeriti s pećenkom?
Još kada je rolovana (ako ne znate, bit će slika da vam zazubice rastu)
Nego, rambo, jel ovo alarmantno? :/
Ccc, što se može mjeriti s pećenkom?
Još kada je rolovana (ako ne znate, bit će slika da vam zazubice rastu)
Nego, rambo, jel ovo alarmantno? :/
Imaš puno Bad Sectors da, samo kakva je to boja tih kockica pa trebala bi bit crvena ak su Bad Sectors a kaj je ovo neka čudna boja totalno.
Kod hrane ti ima bezbroj ukusa, pa ko voli nek navali meni nikad nije taj Pečeni odojak bil bog zna kaj ništa posebno ali Pečeno Pile e to je nekaj drugo.
Imaš puno Bad Sectors da, samo kakva je to boja tih kockica pa trebala bi bit crvena ak su Bad Sectors a kaj je ovo neka čudna boja totalno.
Kod hrane ti ima bezbroj ukusa, pa ko voli nek navali meni nikad nije taj Pečeni odojak bil bog zna kaj ništa posebno ali Pečeno Pile e to je nekaj drugo.
Ma čudna boja, ne zanima me. HDD nije u redu, i moraju priznati garanciju
Ahhh, kod mene ipak prednost ima prasica
Nego, zašto hranu pišeš velikim slovom? :)
Ma čudna boja, ne zanima me. HDD nije u redu, i moraju priznati garanciju
Ahhh, kod mene ipak prednost ima prasica
Nego, zašto hranu pišeš velikim slovom? :)
A zakaj ne bi pisal hranu velikim slovima, a nekad i malim kak mi se kad sprdne ko da je uopče i bitno na jednom forumu fučkaj ga.
A zakaj ne bi pisal hranu velikim slovima, a nekad i malim kak mi se kad sprdne ko da je uopče i bitno na jednom forumu fučkaj ga.
Ma ne, ne kažem da je bitno, xD.
Nego mislio sam da je neka simbolika?!
Evo što na kraju kaže HDTune.
Strašno za gledati.
Večer. Može jedna kava.
Večer. Molim kapućino.
Danas mi u kafiću eksplodiral upaljač.Zanimljiv prizor