5.0 prosjek.
koja škola?
8. razred
ja isto
to neka lijeva škola kod tebe
5.0 prosjek.
koja škola?
8. razred
ja isto
to neka lijeva škola kod tebe
Dragi narode, ja se javljam sa novog PC-a
Komponente znate di stoje
Grafička je još uvijek ista, sutra idem u Links po ovu navedenu. A OS ću uskoro instalirat jer sam trenutno na linuxu live distri xD
Grafička je još uvijek ista, sutra idem u Links po ovu navedenu. A OS ću uskoro instalirat jer sam trenutno na linuxu live distri xD
Bravo Šokre baš sam ti htio reći kako ti tipkovnica nije dobra ali ispravio si post, sporo tipkam.
Bravo Šokre baš sam ti htio reći kako ti tipkovnica nije dobra ali ispravio si post, sporo tipkam.
Da, čim vidim "štamparsku grešku" odma skačem
EDIT: odo ja ovo čudo počet nanovo dizat da što prije budem normalno online xD
Javim se kad sve sredim
Vidim da si se dobrano Athloniziral jel, i to verzijom sa Četri Frgazera ok samo mogel si uzet verziju sa 850 Kubika jel ovo 840 nekak ne štima do kraja fučkaj ga.
Ima li itko 32bit Windowse 7? Trebao bih da mi netko uploada explorer.exe, frend ga je izbrisao na laptopu, a ja svugdje imam 64bit Windowse. Nalazi se u C:\Windows
Dobro veče...
Ima li itko 32bit Windowse 7? Trebao bih da mi netko uploada explorer.exe, frend ga je izbrisao na laptopu, a ja svugdje imam 64bit Windowse. Nalazi se u C:\Windows
Evo sad ćeš ga dobit! Samo da ga uploadam ,pa ću ti postat link. Evo ga - KLIK
Inače ,popravit sistem se može i sa sfc /scannow u cmd-u.
Koji je kuac s ovim forumom opet?? Vuče se sve ko krepano!
Ako je brisan explorer onda se lako vratiš na system restore.
Ako je brisan explorer onda se lako vratiš na system restore.
Nema ih, isključio je sve vezano uz to, ima 16GB disk(neki stariji netbook sa SSDom) pa mu ne stane.
@kizo Hvala!
Evo sad ćeš ga dobit! Samo da ga uploadam ,pa ću ti postat link. Evo ga - KLIK
Inače ,popravit sistem se može i sa sfc /scannow u cmd-u.
Koji je kuac s ovim forumom opet?? Vuče se sve ko krepano!
Daj stavi toj svojoj Pumi, na Avataru blagdansku Kapicu ili zamjeni s Bijelom Pumom sa Crvenim Brkovima onda to bude kak spada fučkaj ga.
E baš neću!! Ne stane ,a sliku neću mjenjat!
Zdravo!
Šta kažete na ovaj mob? Jel bolji od Samsung Ace-a?
Koji da uzmem?
5.0 prosjek.
koja škola?
8. razred
i ja isto :D trebala sam s 5.0 proć al sam zaje*ala zadnji ispit iz povijesti i nije mi dala peticu
Mozete mi reci koja je razlika izmedu corsairovog cx500 v1, i cx500 v2? Te je li cx 500 v2 jaci od Lc power green power 460w?
vecer svima!ova skola i stres me ubijaju.jedva cekam kad ce vise zavrsit da se malo opustim.sreca da ima jos sutra OZBILJNE skole jer da ima jos tjedan krepo bi.Biti kampanjac opasna je stvar i ne bi je preporucio nikome.
zakljuceno danas 5 iz fiz i mat i inf :D meni je život potpun, za 2 iz pov me boli xD
Vidim da si se dobrano Athloniziral jel, i to verzijom sa Četri Frgazera ok samo mogel si uzet verziju sa 850 Kubika jel ovo 840 nekak ne štima do kraja fučkaj ga.
Da, ali ipak sam to dobio kao poklon za Božić od rodbine
Svejedno imam matičnu koja podržava AM3+ procesore pa mogu kasnije nadogradit s drugim jačim
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutar .
Gotovo dva sata nitko nije išta napisao...šta je s vama ljudi? :D
I dobro jutro... :D
Radimo!
Brijemo .
Dobar dan...
Zna netko da li na ovom forumu postoji neki MSSQL stručnjak :)