Dan :) Ajme nećemo imati bijeli Božić
Da
Dan :) Ajme nećemo imati bijeli Božić
Da
Dobro jutro! OOOOooooooooo koga ja to vidim? Seneka pa di si ti meni? Dugo te nevidjeh. Šta ima?
Dobro jutro.
Ja uvijek gledam svake nedjelje Autodoktoren. Zanimljivo ovako kad gledam kako popravlja aute i sve riješava svaki problem. Autodoktoren.
Dan narode, sinoc zaglibio u KUDu do 3, zaspo u pola 4, u 8 buđenje i u 9 misa. Al je sinoc bila ludnica.
slučajno sam naletio na tvoju poruku u temi o milion errora,mislio sam da više nisi aktivan,sad vidim da povremeno navratiš
...ma previše sam ja aktivan u posljednje vrijeme, od pola šest ujutro do dvanaest, a ovaj tjedan
od deset do pet....tako da nemam vremena, a niti volje za bilo kakvim pisanjem...subotu i nedjelju
uglavnom prespavam...
...ubacio sam još jedan ram za dual channel...u everestu baš i nema nekih velikih promjena...
Hebes Everest.Osjetit ces to u RAM bound igrama.Ovako malo zahtijevnijim.
Ovaj Mamić je hahahahhah Nedjeljom u 2
Haha on ponaša kao da pripada bandi.
sve više volim ovog mamića
Svakakvih bisera ima na fejsu... Užas jedan
Bok svim birtašima, Stankovič je još veči tudum jer ga ide provocirat a ne kuži nit kaj je Građanski Ugovor ko niti večina neupučenih. A baš to Mamič ima sa Eduardom, usput svi koji su vidjeli taj ugovor misli se na Odvjetnike i upučene kažu da tu nema problema Mamič na sudu dobiva sigurno.
Takve ugovore imaš na sve strane, i vani u Nogometu nije to ništa cudno to je dobrovoljno složen ugovor između dvije osobe ili strane i gotovo. Fino pročitaš i ak ti nije nekaj jasno tvoj Odvjetnik, ti objasni i onda potpišeš i gotovo Eduardo je jako dobro znal o čem se radi i kaj potpisuje samo sad glumi budalu jer neda lovu ali če morat dat na kraju.
zivo me zanima postotak gledanosti danas emisije nedjeljom u dva...
Večer ljudi,šta ima kod vas? :)
1000. post :D
Zasto je hrvatskafarkasevec dobio crni?
Sjecate li se vi nekih starih korisnika kojih vise nema (da bude dovoljno za otvaranje teme).
Danas si krenem kupiti PS3 s djevojkom. Hodali tak i po buticima i naletim na jednu jaknu i nisam mogao da odolim i kupim
Ostado bez PS,sad moram skupit pola novaca za PS
Inace,vecer kak ste?
Jel ovo sve sto je bilo sa mamićem u toj emisiji?
A ne ,ovo je samo vrh sante! Repriza je večeras u 23.47 na HTV 1 ,pa gledaj sve provale!
Večer!
Evo mene nakon jako dugo vremena
Šta ima kod vas?
Jel ovo sve sto je bilo sa mamićem u toj emisiji?
A ne ,ovo je samo vrh sante! Repriza je večeras u 23.47 na HTV 1 ,pa gledaj sve provale!
Bilo je još WIN-ova-> neprofitna udruga, demamogija, vi živite od dinama, sukob interesa, nenamještanje stolica...
Večer svima.
Većer svima. Ej jel neko zna kako se može dobit uvid sve što sam pisao u temi i razni razgovora? Znam samo da ima do 6mj ali nema od prvog dana pa dosad. Jel more nekako vidit?