Večer narode
Da se i ja javim nakon jedno sto godina
Nego šta se radi, koje se igre prelaze?
Večer narode
Da se i ja javim nakon jedno sto godina
Nego šta se radi, koje se igre prelaze?
Večer svima
Imali snijega kod ikoga?
Palo ujutro i otopilo se.
Večer svima
Imali snijega kod ikoga?
ima na googleu :)
Ima u elitnom dijelu ZG!
Večer svima
Imali snijega kod ikoga?
Ti si iz Rijeke?
Večer svima
Imali snijega kod ikoga?
Ti si iz Rijeke?
Da, trenutno u predgrađu, na malo većoj nmv :) U gradu nije ništa palo.
Počinje kod mene :DD
Napadat će valjda do sutra :)
Evo danas je prvi dan da sam naložio vatru i počeo se grijati jer je u Dalmaciji zaladilo. Do ovoga dana klima je radila samo kroz jutro 30min nakon prozračivanja kuće da se ugrije na normalnu temperaturu.
Večer :)
Ja sam danas oko 15 bio u Rijeci i nije bilo snijega :) al je zato na Učki palo :)
Evo danas je prvi dan da sam naložio vatru i počeo se grijati jer je u Dalmaciji zaladilo. Do ovoga dana klima je radila samo kroz jutro 30min nakon prozračivanja kuće da se ugrije na normalnu temperaturu.
Ma šta si trebao zapalit peć a pošto si na sliku Pigvin? Hehehe Šalim se.
Evo mrvicu kuhanoga vinca za sve, uživajte.
Hvala @rambox kritika je na mjestu.
Fala prijatelju moj!
No problemo prijatelju, nego koliko snjega je palo kod tebe? jesi pripremio lopate?
No problemo prijatelju, nego koliko snjega je palo kod tebe? jesi pripremio lopate?
Palo kojih 5 cm a lopatao jesam, a kokoš i pijevci im je čudno za snijeg jer im je prvi put vide...
trebao sam i ja danas ali mi je kominata zacepljena pa je treba ocistit.
Da, trenutno u predgrađu, na malo većoj nmv :) U gradu nije ništa palo.
Na kojem brdu?
večer :)
evo ja prvi put pišem na birc..hahah xD
U google upišite Let it snow, pričekajte koju sekundu i pogledajte što će se dogoditi (ok, vjerojatno pogađate, ali opet...)
večer :)
evo ja prvi put pišem na birc..hahah xD
Dobro došla u birtiju.
U google upišite Let it snow, pričekajte koju sekundu i pogledajte što će se dogoditi (ok, vjerojatno pogađate, ali opet...)
I onda nemoj voljeti Google?
Jednostavno osvajaju
Btw. Ment is back, say hello!
Koji neinteligentni krkan na RTLu je odlucio sinkronizirat Lion Kinga?!? U originalu glasove daju Jeremy Irons, Rowan Atkinson, James Earl Jones, Whoopi Goldberg, Matthew Broderick,... Ali ne, bolje je slusat ove nase poluglumce kako laprdaju retardirane prijevode. Sramota3
Idioti maloumni.
Koji neinteligentni krkan na RTLu je odlucio sinkronizirat Lion Kinga?!? U originalu glasove daju Jeremy Irons, Rowan Atkinson, James Earl Jones, Whoopi Goldberg, Matthew Broderick,... Ali ne, bolje je slusat ove nase poluglumce kako laprdaju retardirane prijevode. Sramota3
Idioti maloumni.
cijeli RTL je inace sramota.pa ko bi normalan titanic,policijsku akademiju i stevena segala pustao 2 puta mjesecno
Idioti maloumni.
Heh, nisu to oni sinkronizirali. Imam taj crtić na kaseti već jedno 5 godina (ok, +-godinu, ne sjećam se točno, ali dobio sam ga ubrzo nakon što je izašao) sinkroniziranog. Tak da, samo su tog uzeli i pustili, nisu oni morali sinkronizirati.
nice a probo sam upisat let it burn i bas sam s eponado da ce sve otic u plamen a ono nista razocarali su me HAHAHHA
Jutro :)
Dan :) Ajme nećemo imati bijeli Božić