Helouuuu
Pozdrav prijatelju, što se radi? Evo ja pomalo završavam s poslom i idem domeka.
Malo ja tu i tamo čitam...
Helouuuu
Pozdrav prijatelju, što se radi? Evo ja pomalo završavam s poslom i idem domeka.
Malo ja tu i tamo čitam...
večer :)
Jel netko zna dali se u portable verziju chrome-a može kako ubaciti nekea ekstenzija
Večer narode.
Može pomoć? Klik!
Dan svima.
Večer svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Večer. Ima li živih?
vecer jel zaslato danas tko krivu blizanku? :)
vecer jel zaslato danas tko krivu blizanku? :)
ja još ne :)
ima vremena...
btw ja sam danas kupio pirotehine za 500 kn s tim da je moje samo ono za 250 kn ali dug je popis :D
ima vremena...
btw ja sam danas kupio pirotehine za 500 kn s tim da je moje samo ono za 250 kn ali dug je popis :D
Bacio si 500 kn na cestu!
ima vremena...
bolje da si 500kn popio i pojeo
bolje da si otiso u kafanu i napio se ko covjek za 500kn
Jutro jutro.
dobro jutro i vama x)
Jutro svima :)
morgen trudbenici.
nakon 7-8 mjeseci, neka i ja koju napisem u spamari.
evo zaboravio sam username i pass jednog servisa kojeg nisam odavno koristio i sad mogu lajat s balkona na prolaznike. neznam ni koji je mail bio... luuuuza
Jutrooooo :)
A ja pak od 7 se zezam s elementaryOS-om.
evo zaboravio sam username i pass jednog servisa kojeg nisam odavno koristio i sad mogu lajat s balkona na prolaznike. neznam ni koji je mail bio... luuuuza
Jutro svima,. torrente , probaj na tvoj mail ukucaš na zaboravljeni ako znaš koji korisničko ime pa ti šalju cijelu korisničko i lozinku.
Vidiš prije se lako pamti i ako kada na njega zaboravlja pa se ne pamti više ali bi bilo bolje da zapišeš u teku. U teki lako nađeš i miran si.
Eto kod mene pao snijeg.
Eto kod mene pao snijeg.
uspio sam...jedva. more pokusaja :) tako to biva sa sekundarnim mailovima,koji rijetko posluze u svrhe kojekakvih logiranja.
kod mene kao i uvijek...sunce i sve otvoreno.
uspio sam...jedva. more pokusaja :) tako to biva sa sekundarnim mailovima,koji rijetko posluze u svrhe kojekakvih logiranja.
kod mene kao i uvijek...sunce i sve otvoreno.
A eto vidiš, barem sam ti pomogao.
morgen trudbenici.
nakon 7-8 mjeseci, neka i ja koju napisem u spamari.
O, pa dobar dan mladiću! Dugo ne pišeš ništa...
Nema snijega
Ima zivih?
Ima zivih?
Nema