AMD u <3 Intel u 8===3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMD u <3 Intel u 8===3
Zna ko neki program da gasi procese te oslobađa više prostora u RAM -u da bolje igram
a da nije nesto kao task manager nego da automatski zavrsi procese koji nisu potrebni?
Pozdrav!
Koji mob uzeti, SE Arc S(1600kn), iPhone 4S(1700kn) ili LG Optimus 2X(1200kn)? Ja bi sebi definitivno uzeo iPhone, ali tata kupuje, a ipak bi htio veći ekran manje rezoucije jer ne vidi najbolje :)
Ja u ponedjeljak idemo po iPhone 4S 
Dobar dan svima!
E svašta sam viđao po ovom facebooku, ali da se ženska slika gola ko od majke rođena nikad do sada! Fuj 
Stavio bih link ali neznam jel prikladno uopće..
Dobar dan svima!
E svašta sam viđao po ovom facebooku, ali da se ženska slika gola ko od majke rođena nikad do sada! Fuj 
Dobar dan i tebi. Bolje nemoj da ne dobiš kakav ban, barem nešto pametno piši.
Dobar dan svima!
hahahahha ludo jedna svasta kod tebe ima :D
Pozdrav!
Koji mob uzeti, SE Arc S(1600kn), iPhone 4S(1700kn) ili LG Optimus 2X(1200kn)? Ja bi sebi definitivno uzeo iPhone, ali tata kupuje, a ipak bi htio veći ekran manje rezoucije jer ne vidi najbolje :)
Ja u ponedjeljak idemo po iPhone 4S 
Ma i ja bi sebi iPhone, ali tati je premali ekran s prevelikom gustoćom piksela. Hoće nešto za što mu ne trebaju naočale :D
Dobar dan svima!
Bok svim Birtašima samo ti stavi nju Golu, itekako je prikladno e sad pitanje jel to stvarno ona ili neko nekaj glumi ili vara ipak je to Internet.

rade nemoj sad sam vidio sliku zenska je maloljetna... neke debil postao pod smjesne slike nadam se da ce ban pokupit
rade nemoj sad sam vidio sliku zenska je maloljetna... neke debil postao pod smjesne slike nadam se da ce ban pokupit
Pa to i ja kažem....
Pa to i ja kažem....
Ma nije dobro stavljati takve stvari ni na bilo kakav način radi ugleda bug foruma. No eto kad facebook dozvoljava da se objavljuju takve slike i administratori ih ne uklanjaju onda se tek vidi koliko je sve otišlo u qu... :S
Zamislite da tako pregledajete svoj facebook profil, naslovnicu i iza vas stoji vaša majka, otac, prijateljica, prijatelj i ono tamo neka bolesna slikurina iskoči. Pa ljudi bi se zapitali što to vi držite za prijatelje po facebooku, kakav je to vaš karakter, jeste normalni!? Užas..
Evo mene opet nakon 5 dana :)
Dan svima :)
Evo da ne otvaram bezveze novu temu,ima li itko ovdje tko bi mi mogao pomoci.Naime ostao sam na staroj verziji firefoxa 3.6 i sada bih htio nadgraditi browser na ovu noviju verziju.Ali imam dosta bookmarkiranih korisnih stranica koje nebi htio izgubiti(vecinom od nekih stranih firmi i kontakta).Kako da ja sad to prebacim na noviju verziju firefoxa il se to moze napraviti automatski.Molim vas pomozite mi.Jos jedno pitanje htio bi te bookmarkove spremiti na usb stick kad reinstaliram windowse da ih mogu nekako prebaciti na svjezu instaliranu verziju firefoxa kako da to ucinim? Hvala vam
Evo da ne otvaram bezveze novu temu,ima li itko ovdje tko bi mi mogao pomoci.Naime ostao sam na staroj verziji firefoxa 3.6 i sada bih htio nadgraditi browser na ovu noviju verziju.Ali imam dosta bookmarkiranih korisnih stranica koje nebi htio izgubiti(vecinom od nekih stranih firmi i kontakta).Kako da ja sad to prebacim na noviju verziju firefoxa il se to moze napraviti automatski.Molim vas pomozite mi.Jos jedno pitanje htio bi te bookmarkove spremiti na usb stick kad reinstaliram windowse da ih mogu nekako prebaciti na svjezu instaliranu verziju firefoxa kako da to ucinim? Hvala vam
Kad upgradeaš verziju ostat će ti sve nemaj straha. 
Exportaj ih kao *.html datoteku i samo na novome importaš, i to je to.
Exportaj ih kao *.html datoteku i samo na novome importaš, i to je to.
sorry al sam malo tup za te stvari moze step by step kako da ih exportam, i dali moram jedan po jedan exportat il ih exportam sve skupa
AMD u <3 Intel u 8===3
Dobar dan 
Sve skupa...
Odes u bookmark manager i export, i onda kada stavis novu samo import.
hvala 
Pa to i ja kažem....
Ma nije dobro stavljati takve stvari ni na bilo kakav način radi ugleda bug foruma. No eto kad facebook dozvoljava da se objavljuju takve slike i administratori ih ne uklanjaju onda se tek vidi koliko je sve otišlo u qu... :S
Zamislite da tako pregledajete svoj facebook profil, naslovnicu i iza vas stoji vaša majka, otac, prijateljica, prijatelj i ono tamo neka bolesna slikurina iskoči. Pa ljudi bi se zapitali što to vi držite za prijatelje po facebooku, kakav je to vaš karakter, jeste normalni!? Užas..
Možda je neko hakiral račun pa okačil sliku jel.

Dobar dan joj kaj sam pospan 
Kaj si došel hrkat u Birc fučkaj ga.
Dan svima , s treninga lijepo me izmorilo...
Veceras el classico sta ocekujete?
Veceras el classico sta ocekujete?
Ništa...
Kaj si došel drkat u Birc fučkaj ga.

Kakvi se to kupončići dobiju u novom Bugu?
Kakvi se to kupončići dobiju u novom Bugu?
no0ne?
Dobijes 15% na konfe iz HG spota, 10% na Locitech proizvode, 10% na igre i 10% na konfe iz linksa, 10% na lenovo prijenosnike, 10% na cijeli asortiman H2 Shop i jos neke popustice :)
Splicani jeste skuzili potres sad?
Pa to i ja kažem....
Znam ja da nije dobro stavljat ali sam spomenuo prethodnu stranicu (ja kažem nemoj stavljat da ne dobi kakav ban). Onda došao zelenbic isto kaže pa sam pa i ja kažem...
Ove slike koje sam vidio to je trebalo zabranit da se prikazuje jer ženska izgleda premlado.
Drugo, naravno bi bio užas kad netko stavlja slike bet tvog znanja.
Ove slike meni zvuči kao da je neko hakirao i stavlja sliku i šteti čovjeka kad to vidi.