Osla ja na demonoid pise zatvorene..danas ujutro hahahhaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi kako mogu legalno skinuti autocad 2012? Probam preko službene stranice ali instalira mi se neki akamai netsession interface kojeg po instalaciji ne mogu nikako pronaći u računalu.. :S
a nis zicat cu frenda posto PP ne radi
Danas pišemo matematiku.
Radije bih progutao smrvljeno staklo.
Danas pišemo matematiku.
Radije bih progutao smrvljeno staklo.
Aj sretno s matkom, a da s avatara obučeš i odeš u školu i dobiš čistu peticu jer si lijep. :) 
Hvala :D
Zadnja 2 ispita sam dobio 1
Savjet, vrijeme je da makneš sa kompa i nauči to sve dobro onda prijaviš profu da se moraš ispravit ocjenu!!! A ovako pitanje dal češ past razred a to sigurno neželiš i vrijeme je da uzmeš svar u ruke!
Ja sam danas iz ispita znanja iz matematike za preduvjet za natjecanje imao sve točno! 26/26 <3
ALL ROUNDS ON ME!
omg cijeli ovaj tjedan mi je svaki test pet, matematika - dvaput pet (30-min provjera i ispit znanja, oba sve točno - nevjerojatno), engleski - pet, povijest i geo - pet, biologija - pet
ovaj tjedan nemoze proc bolje!
AMD u &lt;3 Intel u 8===3
Ljudi kako mogu legalno skinuti autocad 2012? Probam preko službene stranice ali instalira mi se neki akamai netsession interface kojeg po instalaciji ne mogu nikako pronaći u računalu.. :S
Akmai ti je neka vrsta download menagera i on ti služi samo za skidanje CAD-a.
Legalno možeš skinuti AutoCAD s ove stranice. Prije skidanja moraš ostaviti neke podatke.
Naravno da padaš - i po aritmetičkoj sredini i po principu sve pozitivno/ispravljeno.
Dobar dan ljudi
Boca viskija i kakav pršutič i na konju si.
Tek je polugodište...imaš vremena do ljeta.
Akmai ti je neka vrsta download menagera i on ti služi samo za skidanje CAD-a.
Legalno možeš skinuti AutoCAD s ove stranice. Prije skidanja moraš ostaviti neke podatke.
Hvala Mario!
Evo sad sam ponovno popunio te podatke i skida mi se installer na ovaj način... valjda je ok..
dan.. elda dečki tko je vidio ucit? Mame i tate imaju novaca pa vam mogu sve placat i uzdrzavat 
hvatajte se knjiga a ne kompa :D
pa onda sjedi s roditeljima reci da neznas odi na instrukcije....
pozdrav svima
pozdrav svima
Oj mali....sta ima?
Oj mali....sta ima?
oj velika xD
ma nema ništa, tu?
Ja zasad iz matematike imam 1 i 2. U petak pišem test. Ali i da dobijem jedan ne vjerujem da će mi zaključit jedan. Prošle godine jedna cura nije stigla ispravit ispit, i ona joj rekla da će joj dat 2 pa nek ispravi u drugom polugodištu
Ja zasad iz matematike imam 1 i 2. U petak pišem test. Ali i da dobijem jedan ne vjerujem da će mi zaključit jedan. Prošle godine jedna cura nije stigla ispravit ispit, i ona joj rekla da će joj dat 2 pa nek ispravi u drugom polugodištu
Dan svima, napokon petak 
Ja rjesio matematiku za ovu godinu, trebam dobit sljedeci test 20% da mi bude 2, a 70% da mi bude 3
sto je odlicno za razliku od prosle godine kad sam pao...
Sad se zavalit i prositat BUG, kupio ga u utorak i nisam ga jos stigao procitat
Oj mali....sta ima?
oj velika xD
ma nema ništa, tu?
Baš ništa...gledam poslove
Baš ništa...gledam poslove
pogledaj i za mene neki :D