Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.491.114
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...
zelenbic kaže...
Kod mene ima svega ali nema formule za obrat pitagorina poucka {#}

http://www.halapa.com/pravipdf/miss03maric.pdf

Ovo?

Aloha, šta ima? Vidio sam u temi da si poslao ravno meni... {#}

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Ej Nello.

A jbg stara je poslala kao obično a još sam joj rekao da šalje preporučeno radi potvrde.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Ej Nello.

A jbg stara je poslala kao obično a još sam joj rekao da šalje preporučeno radi potvrde.

Ok budem javio jel stigla, e da baš neki dan bio u gradu i vidio usb stick od 4 gb dođe 44kn a marka maxvell.  Ako ne stigne ja ču ti kupit stick pa ču ti poslat a uz to dobiš jedan poklon iznenađenja. {#}

EDIT: Sjetio sam , prije nego što šalješ trebao si na paket ili što već stavit naljepnicu notes te napisat SLATI PREPORUČENO i onda neka stara kad ide u pošti i službenici vidjet uz notes napomene pa će to uradit bez problema kod slanja. Mislim ak je dobar prijedlog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 18:15 (Nello).
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Nabjem PC na karton{#} Sad sam ga cistio i i zgubio 3 sata!!! Kao da je bio pod zemljom a ne u kuci u radnom stolu...uzas...a cistio ga skoro, prije mjesec i pol{#}

Jedva cekam da ga prodam i uzmem si laptop

Dan-Vecer

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Ma ja uvijek šaljem preporučeno ali nisam stigao danas do pošte pa sam mater zamolio da pošalje i dao joj pare za poštarinu a kad je došla doma onda mi kaže da je slala obično.{#}

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Ma ja uvijek šaljem preporučeno ali nisam stigao danas do pošte pa sam mater zamolio da pošalje i dao joj pare za poštarinu a kad je došla doma onda mi kaže da je slala obično.{#}

Ma nema beda. Ako stigne još bolje. :D

16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Nabjem PC na karton{#} Sad sam ga cistio i i zgubio 3 sata!!! Kao da je bio pod zemljom a ne u kuci u radnom stolu...uzas...a cistio ga skoro, prije mjesec i pol{#}

Dan-Vecer

A šta se ljutiš na kompa? Zar toliko prašine ima u kompu i čištiš svaki mjesec i pol? Vjerovatno ti usisavaš rasipa prašinu dok čistić po kučama i vjerovatno vrečica poderan.

18 godina
Quilombo23 kaže...

Dan-Vecer

Bok svim birtašima ma PC ti je super, tj običan komp fučkaš Laptop kad se nekaj ozbiljno ko matična pokvari izvan garancije moš ga bacit jer je popravak skup u TPM.{#}{#}{#}

Imaš loše kucište koje nema filtera, i ne usisavaš sobu redovito pa komp povuče ono kaj ima u Sobi čista klasika kaj drugo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
moderator
16 godina
neaktivan

Ima kuciste filtere! Ne usisavam svaki dan ali 2 puta sedmicno da{#}

To za kvarove si u pravu ali kad budem uzimao laptop doplatim i garanciju 3 godine i mirna sam.

@Nello Usisavac je na vodu,nema rasipanja

Prvim totalnu tehnolosku revoluciju u stanu{#}

-Uzeo sam si novi TV iako sam prvo planirao neki Sony LCD pa Panasonic S30 plazmu na kraju sam uzeo Panasonic L42E30 i prva liga je

- Izbacio sam kucno kino{#} al uzet cu si do kraja sedmice LG DVX689H player (cita sve moguce ne moguce) cak i TV cita sve i moze se na njega pripojiti ext. HDD

- U planu do Bozica mi je PS3, u to vrijeme cu prodati PC dodati para i uzeti si Macbook Air 13

To je to,ne zelim buku,kablove...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:03 (Quilombo23).
16 godina
odjavljen
Quilombo23 kaže...

To za kvarove si u pravu ali kad budem uzimao laptop doplatim i garanciju 3 godine i mirna sam.

-Uzeo sam si novi TV iako sam prvo planirao neki Sony LCD pa Panasonic S30 plazmu na kraju sam uzeo Panasonic L42E30 i prva liga je

- Izbacio sam kucno kino{#} al uzet cu si do kraja sedmice LG DVX689H player (cita sve moguce ne moguce) cak i TV cita sve i moze se na njega pripojiti ext. HDD

- U planu do Bozica mi je PS3, u to vrijeme cu prodati PC dodati para i uzeti si Macbook Air 13

Nemoj uzimati air, uopće nije ono što ljudi misle, hardverski je relativno slab i uspori se nakon nekog vremena, pa se blokiraju neki programi...

15 godina

Dobro večer.

15 godina

Vecer svima.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator

{#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
17 godina
neaktivan

...znam da kasnim, ali predugo sam spavao pa...

...{#}...a i odaziv uopće nije bio loš...

...kaos...
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Quilombo23 kaže...

Nemoj uzimati air, uopće nije ono što ljudi misle, hardverski je relativno slab i uspori se nakon nekog vremena, pa se blokiraju neki programi...

Radio sam na njemu i mogu ti samo reci da je Air perverzija...odlican ekran,tipkovnica,baterija,kuciste,dizajn i tezina,SSD nevjerovatno jak ULV i5 (iznenadio sam se),4GB RAMa....

kosta pofinao ali svi Ultrabookovi su poskupi. Najbolji primjer LG koji je losiji+ kopija AIra a skuplji.

Znaci da ce office,internet,muziku,film.....izvoditi kao iz pice

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:38 (Quilombo23).
14 godina
neaktivan

Večer..... kak ste mi?

S glazbom pobjegnem negdje...negdje gdje je moja duša sigurna,gdje umjesto suza je smijeh....
17 godina
neaktivan
dobro hvala na pitanju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Novi avatar {#}

1 1
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:39 (cuspajz).
15 godina
neaktivan

Dajte mi predlozite neku dobru igru za ps2 da nije nasilna zamolio me prijatelj da mu sprzim za malog par igrica sad imam Pes,NBA,NFS

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Dajte mi predlozite neku dobru igru za ps2 da nije nasilna zamolio me prijatelj da mu sprzim za malog par igrica sad imam Pes,NBA,NFS

Crash Bandicoot,Crash racing,Ice Age...

16 godina
moderator

niti jedan TU?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
18 godina
neaktivan

haha

Lipstick junkie be funky all he wanty
16 godina
moderator
lzgr kaže...

haha

wtf?

16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

haha

Bravooooo, svaka čast koda si bogataš...

16 godina
lzgr kaže...

haha

Radi toga sam morao pauzirati AdBlock :(

I onda skužim da mi je nick predugačak i da ne stane :(

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
18 godina
neaktivan
Nello kaže...
lzgr kaže...

haha

ha?

Lipstick junkie be funky all he wanty
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

ha?

A tek vidi moj hahah. {#}

14 godina
neaktivan

Večer...ajme što kiša pada..ja bih snijeg vec jednom!!!!

S glazbom pobjegnem negdje...negdje gdje je moja duša sigurna,gdje umjesto suza je smijeh....
15 godina
neaktivan
Insomnia86 kaže...

Večer...ajme što kiša pada..ja bih snijeg vec jednom!!!!

Ma da sad padne snijeg bilo bi necega sto najvise mrzim na ovome svijetu  BLJUZGA  to mi je ono najmrze {#}{#}{#}{#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice