Izlazne ankete su u 19h ako se ne varam, dok su prvi neslužbeni rezultati oko ponoći...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što se juri na birališta...
AMD u <3 Intel u 8===3
AMD u <3 Intel u 8===3
Jutro svima!
Evo kod nas u Mostaru glasovalo čak 4303 mrtvacašto je zaista rekord.
Nikad toliko mrtvaca nije glasovalo, jer ja kog god pitam dal je išao na glasovanje kaže da nije!
AMD u <3 Intel u 8===3
Daaaaaaaaaaaaaaaaan :D Me tko trazio?
Kaj ti ne radiš danas? 
Kaj ti ne radiš danas? 
Bila do 12 i sad opet od 16...... :)
AMD u <3 Intel u 8===3
moramo biti svi na zatvaranju :)
Dobar dan! Kako ste mi, danas ja imam kontrolni pregled na forumu ne jednoj temi. 
D dan majstore Nello, ajde podjeli s nama kakav pregled??
D dan majstore Nello, ajde podjeli s nama kakav pregled??
Riječ je o temi Razmjeni i poklanjanje. Moram pregledat da vidim jesam li kome darovao pa se treba precrtat koje otišlo a koje nisu. :)
Oprostite što ovako upadam, imam jedno pitanje 
Napravio sam friški install Windowsa i sad si želim uštedit vrime uz pomoć one neke stranice koja automatski skine i instalira hrpu programa koju označiš. Znači ono, označiš Chrome, Utorrent, Paint.net... pa sve odjednom skine i instalira.
Kako se zove ta stranica?
Napravio sam friški install Windowsa i sad si želim uštedit vrime uz pomoć one neke stranice koja automatski skine i instalira hrpu programa koju označiš. Znači ono, označiš Chrome, Utorrent, Paint.net... pa sve odjednom skine i instalira.
jeste svi obavili svoju građansku dužnost? 
Ja ne! Ali moj pokojni pradjed da! 
Ja ne! Ali moj pokojni pradjed da! 
hahahaha...ništa čudno za ovu banana državu.
Dobar dan svima....
Hvala stari! Uzeo sam ovaj Ninite, baš uštedi vremena :)
Bok svim birtašima kaj se radi, nemoj bit ljen kaj je to teško instalirat sve programe koji ti trebaju fučkaj ga. Usput evo ti paketič vrlo korisnih programa, bez brige ne moraš nit jednog instalirat kaj drugo.

http://www.box.com/shared/pzktzg6f7u
Jesam kako ne svim Političarima kod nas,tj barem večini opsoval sam sve po spisku jer su zaslužili hebiga eto pade mi i žbuka sa zida od silnog psovanja.

Tko je dijelija tutorijal o backtracku? Znan da se spominjalo ovdje, ali mi tražilica ne pomaže :/
Ma nemam više volje, zadnjih par dana sam po cilo vrime zadubljen u monitor zbog instalacije novih winsa na stari laptop. Jučer i danas naučio o tome više nego u cilom životu haha :D
Čak sam i BIOS uspio flešati.
Al bitno da sad napokon sve radi.
E hvala na tome. Uskladištit ću to negdi na D disk, pa nek se nađe 
Tko je dijelija tutorijal o backtracku? Znan da se spominjalo ovdje, ali mi tražilica ne pomaže :/
Da, ja sam pravio tutor za wep... trebaš ga?
Pozdrav!
Ima li netko wallpapere rezolucije preko 3328x1545(ne mora biti točno, ali veće da)