Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.498.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
sirka666 kaže...
thuglife kaže...

9:33 i još nitko Birc nije otvorio... {#}

Jutro svima usput.

Još te drže varičele? 

Dap, još koji dan nesmijem u školu pa se dosađujem po kući.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dan narode, sta ima? Ja taman printam tekstove i slike za plakat iz biologije, za AIDS. Pametna nam sinoc u 7 navecer dala da napravio za danas.

16 godina
neaktivan

Jutrooooooo! Ajmo malo tjelovježbe, jen dva, jen dva... Malo razgibavanje i trčite za 5 min. I nakraju sad stev u formi.....Hehe. {#}

15 godina

G' day narode.

Ja evo pomalo učim programiranje. Imam kolokvij danas.
Držite mi fige, trebat će mi.

C nemam pojma. Polja, nizove...... 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

G' day narode.

Imate li još šta u tom kolokviju osim C?

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

G' day narode.

Nama odgodilo kolokvij radi brucosijade za tjedan dana {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Oćemo se izbit na Grdovića sutra? {#}

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
14 godina
protjeran
Što mi je dobar dan.
15 godina
bruno11 kaže...

Imate li još šta u tom kolokviju osim C?

Hvala Bogu, ima teorije {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Dobar dan svima i onima kojima je danas jaakoo dobar dan i jadnicima koji idu na kolokvije.

@saudi naravno fige na gotovs.{#}

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Dobar dan svima i onima kojima je danas jaakoo dobar dan i jadnicima koji idu na kolokvije.

OooOOoooooo Tiby! Pa di si ti meni? Ja sam ok slažem komp nečaku. Bio komp je bio katastrofa i srećom sve složeno...

14 godina
protjeran
Nello kaže...

OooOOoooooo Tiby! Pa di si ti meni? Ja sam ok slažem komp nečaku. Bio komp je bio katastrofa i srećom sve složeno...

A da nam malo kažeš o toj katastrofi?

14 godina
protjeran

Evo tu ću prvo pitat da me nebi u temi popljuvali, pa da pitam dali se uopće isplati otvarat takva tema:)

Mislio sam tipa nešto da u tu temu svi na forumu stavljaju šalabahtere,eseje, itd. Da si malo međusobno pomognemo, lijepo to sve držat razvrstano, i da svatko uploada negdje i da link ja stavim link, poredam po kategoriji, razredu itd:)

Sad ako mi možete reć dali se to isplati otvarat, jer znam da na forumu ima velikih mrzitelja šalabahtera, pa da ne otvaram temu uzalud, evo vaše mišljenje:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 16:17 (proćerani).
16 godina
odjavljen
proćerani kaže...

Evo tu ću prvo pitat da me nebi u temi popljuvali, pa da pitam dali se uopće isplati otvarat takva tema:)

Mislio sam tipa nešto da u tu temu svi na forumu stavljaju šalabahtere,eseje, itd. Da si malo međusobno pomognemo, lijepo to sve držat razvrstano, i da svatko uploada negdje i da link ja stavim link, poredam po kategoriji, razredu itd:)

Sad ako mi možete reć dali se to isplati otvarat, jer znam da na forumu ima velikih mrzitelja šalabahtera, pa da ne otvaram temu uzalud, evo vaše mišljenje:)

Otvori, ništa te ne košta.

16 godina
proćerani kaže...

KLIK.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
proćerani kaže...

KLIK.

Krivo si shvatio:)) Kao šta postoji tema npr. recenzije forumaša gdje je sve lijepo poredano po kategorijama, po razredu, itd:) nači svi šalabahteri na okupu, netko sutra piše test iz toga i toga, i ne stigne naučit, uff vidi ona tema, nađe svoj šalabahter koji mu treba(ako je netko već prije stavio) i skine ga, vrlo jednostavno,jest da je bolje kad sam napišeš šalabahter jer najlešće zapamtiš dosta toga, ali ni ovo nije loše, pogotovo ako nekom hitno treba:))

Ova tema šalabahteri koliko sam shvatio je općenito o šalabahterima, kako ih koristit itd:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

Večer :)

S glazbom pobjegnem negdje...negdje gdje je moja duša sigurna,gdje umjesto suza je smijeh....
15 godina
neaktivan

E ljudovi jel mi moze netko usput vidit kolko su u konzumu petarde i setovi bbit cu zahvalna nekom ak moze :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

jel zna tko di da nabavim KnO3 (kaliejvnitrat) treba mi pola kile a nigdje da nadem nekog iz ZG-a tko ga prodaje

16 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

jel zna tko di da nabavim KnO3 (kaliejvnitrat) treba mi pola kile a nigdje da nadem nekog iz ZG-a tko ga prodaje

http://www.kemika.hr/default.asp?page=proizvodi&grupaID=2

15 godina
neaktivan
I gdje se ono u zagrebu mogu kupiti petarde i boxevi na crno za 30 kn su moji neki poznanici boxove kupovali i jos radili odlicno bila je neka ulica samo neznam kak se zove
16 godina
odjavljen
zelenbic kaže...
I gdje se ono u zagrebu mogu kupiti petarde i boxevi na crno za 30 kn su moji neki poznanici boxove kupovali i jos radili odlicno bila je neka ulica samo neznam kak se zove

Ne biš ni hvala rekao... {#}

15 godina
neaktivan
sori kad mi ne pomaze tam sam pisu od cega se sastoji a men treba netko tko ga prodaje
18 godina
Tiby kaže...

Lako za jadnike na Kolokvijima, i Faksiranje kaj s onima drugima bez posla i sa praznim računima koji se bore sa svakodnevnim životom u Hrvatskoj gdo bu njima pomogel.{#}{#}

Insomnia86 kaže...

Večer :)

Bok svim birtašima, evo i tebe jel usput imaš kaj Čaja za posudit nestalo mi fučkaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
zelenbic kaže...

Evo,ja ću ti reći...potraži Orion Pirotehniku,a u Konjščinskoj u Dubravi ima garant pirotehnike koliko ti srce želi{#}

Old Insomniac
14 godina
neaktivan

Dečki hvala vam kaj ste e brinuli.....sve rješila još jučer :)

Nemam čaja imam kave :D

S glazbom pobjegnem negdje...negdje gdje je moja duša sigurna,gdje umjesto suza je smijeh....
16 godina
odjavljen
zelenbic kaže...
sori kad mi ne pomaze tam sam pisu od cega se sastoji a men treba netko tko ga prodaje

Ajme, pa oni ga prodaju, isuse bože... {#}

16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

A da nam malo kažeš o toj katastrofi?

Rado, e katastrofa je bio to što komp pun prašine, u napajanje, grafičku, processori i matičnu. Sve sam očistio sa kompresorom od koji je bio sa frižidera skinuta i pretvorio kompresor. A winse se nije moglo dignut javlja kao missing file. I potpun pregled ploče kabela a i sata kabel bio strgana plastika te zamjenio drugim. Nego ja vadio hdd i spojio na drugi svoj komp prebacio igru i od ove najprije napravio dijagnostiku. Prvi je bio Memtest testiran oba keksa rama od 2gb i prošla ok dok sam skenirao hdd alatom i našla jedan bad sector na 9095mb (oko 9gb), te repairan hdd i prošla ok, pa sam upito nečaku dali da želi da  mu reinstaliram sve novu jer sken otkrio da je zaražen virusom koji moj nečak dulje vrijeme nije mogao na net. Nešto blokira kada se spoji sa wifi mrežu ou i spojit nad susjede. I dan danas sve završeno radi ko nov. Sutra ili preksutra nosim nečak komp i prespojit net.

16 godina
moderator
Insomnia86 kaže...

Dečki hvala vam kaj ste e brinuli.....sve rješila još jučer :)

Nemam čaja imam kave :D

daj kavu

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

daj kavu

Može i meni kavu... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice