Pa,što ti je?
Mah duga priča, nikak da si posao nadjem i odem... U ovoj Slavoniji nema nista :(
Pa,što ti je?
Mah duga priča, nikak da si posao nadjem i odem... U ovoj Slavoniji nema nista :(
nisam bas naj ovih dana ....
Ni ja već par godina ali to je kod mene normalno:)
Večer fcth i ostali!
a koji pak ti ? :)
Dobro veče!
Ja sam vrhunac dostignuća ljudskog roda, božanstvo pred kojim ljudi padaju na koljenima...ja samo serem bezveze.
a koji pak ti ? :)
Večer i tebi. On ti je moderator. 
Ja sam vrhunac dostignuća ljudskog roda, božanstvo pred kojim ljudi padaju na koljenima...ja sam Zapustio F1 temu.
Pogledaj pod spoiler 
I ne samo to, nema te nikad kad trebaš, npr još mi nije jasno kako niste ivaninja kaznili, sad više ne bumpa 2-3 teme (kao kad ste ga prije kažnjavali) sad vam u inat zakucava 7 komada svako dva dana 
Večer nelll. Auuu znači moram biti dobra 

Hint:
Nisam na vrhu piramide.
Pozz Ivo,Nello
Večer nelll. Auuu znači moram biti dobra 
Ma nemoraš, ivo je dobrica, nebi ti on nikada kaznio neoprvadano, pitaj koga hoćeš, osim xxxxx ljudi koji misle suprotno
Ja sam vrhunac dostignuća ljudskog roda, božanstvo pred kojim ljudi padaju na koljenima...ja samo serem bezveze.
Dobro da i tu. Imam pitanje, ja sam stavio win xp na ub stick od 2gb i išao testirat da vidim instalaciju sa usb na stick ali sam naletio jedan problem da ima grešku flash.inf. izgleda da fali jedan file. Kako da napravim da ubacim flash.inf?
Rosw..ti to mene malo, ha? 

bit ce po guzi 

Rosw..ti to mene malo, ha? 

bit ce po guzi 

Ja, ma nebi ja, ja sam isto dobrica
uh pogrešan smile, mislio sam
pozz Ivo kanto stara 
Pozz Ivo,Nello
Pozz i tebi. 
Uf...davno sam instaliravao XP sa sticka.
Probaj s ovim programom napravit botabilni usb stick.
Večer diplomat ...Znači ivo moderator,,nadam se da mi nece trebati :)

Čuj star jesam ali kanta?
Čuj star jesam ali kanta?
figure of speach :)
Večer diplomat ...Znači ivo moderator,,nadam se da mi nece trebati :)
Vjerojatno me više ljudi zna i spominje kao pedera i čekaju da mi herc zablokira ali to je valjda cijena moderatorskog posla.
Ma samo da dođem kući pa ću ti poslat Kingstona od 4gb.
Jbg u zadnje vrijeme ne stižem ništa.
Večer :))
Vjerojatno me svi znaju i spominju kao pedera
fixed :)
dobro koji je ovaj donator...on dodje sam pozdravit? :D
idem ja.....uziajte mi
Ma samo da dođem kući pa ću ti poslat Kingstona od 4gb.
Jbg u zadnje vrijeme ne stižem ništa.
Ma nema problema nemoj se žurit. Polako stigneš obavit posao, tako da nemoj preforsirat od tolika posla. 
Čuj bolje i tak nego da dodje netko i samo podhebava zar ne? Ja radje citam po forumu nego se prtljam...:D ak imam koju pametnu rečem :D
a tu se dodjem druzit :D
Čuj bolje i tak nego da dodje netko i samo podhebava zar ne?
Ja i dolazim samo zbog toga.
Mogu postavit jedno pitanje?
Zašto ženske imaju problema sa pokazivanjem običnog donjeg rublja, a kupaći kostim eksponiraju bez problema?