Gledam malo po linksu i admu i vidim cijene hdd-ova nema ispod 800 kn??Šta se to dogodilo?
Gdje ti zivis zadnjih mjesec dana?
Gledam malo po linksu i admu i vidim cijene hdd-ova nema ispod 800 kn??Šta se to dogodilo?
Di si bio proteklih mjesec-dva dana? 

Kazu da veliki umovi slicno razmisljaju :)

Hhahaha.

Makedonija Powerd 

Vecer svima...
Lazo ima li dobre mastike?
Prodajem HTC Desire sa garancijom, bez ogrebotine. Cijena 1599kn
---OPEN--- Jutro svima...
Što je ovo nikog nema online?... 
Dobro jutro svima.
Imali dosade?:..,,...
Dobro jutro! Evo me sa win 8! Trenutno testiram... 
Testiraj ,testiraj ...
Pozz birtaši
kako je super kad na random uletiš u antikvarijat i za 20 kn dobiješ ploču Deep Purple In Rock :D nažalost bez pakiranja, al nema veze :D sad se čeka plaća pa se kupuje još par bisera koje snimih (Bob Dylan, Riblja Čorba i još par) xD jel vrijede te ploče nekih 30, 40 kn svaka?
Kolekcionaru koji voli vinil...da,vrijede
Dobar dan svima,nema mi škole sutra :DDDD
Kako se ono zove skracena verziaj igre nikak oda se sjetim -.- kada igricu od 6 gb skrate na 4 gb al ine sa winrarom
Kako se ono zove skracena verziaj igre nikak oda se sjetim -.- kada igricu od 6 gb skrate na 4 gb al ine sa winrarom
RiP, zip?
Danas sam kušao nešto najgore na svitu. Dobio sam, da se izrazim lijepo, prorijeđenu stolicu.Kako bih je sprječio morao sam piti Dehidromiks, okus maline, nemojte nikad probati!!!
Još mi se diže želudac kad se sjetim okusa
Sad bi se mogla srediti radna površina. Nema više mjesta na njoj :D.
RIP? Ripped? Skidrow (
)? Compressed?
RIP? Ripped? Skidrow (
)? Compressed?
Heh, Skidrow, najjači je! :)
Večer!!! Ima koga?? :)
Večer!!! Ima koga?? :)
Ima,ima :D
Što se radi?
I ja sviram gitaru
upravo sam prosu kavu po monitoru,zakacio sam solju rukom i zavrtio je i jedan spric ode po monitoru