- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan. Što se radi? 
Gubimo vrijeme, as usual... :)
Mitsi, ideš li ti van večeras? Kao Halloween ovo ono...
a mislin da da.. ipak mi je rodendan sutra pa se mora nesto... al mi se ne daa 
http://www.facebook.com/questions/180605595359163/?qa_ref=na¬if_t=question_answer ajmo ljudi glasajte za grdovica i ako ne idete... na brucosijadi mora bit pijana atmosfera... a i nije zabranjeno za brucosijadu...
ne radi mi link:(
baca me na početnu
http://www.facebook.com/questions/180605595359163/?qa_ref=na¬if_t=question_answer ajmo ljudi glasajte za grdovica i ako ne idete... na brucosijadi mora bit pijana atmosfera... a i nije zabranjeno za brucosijadu...
ne radi mi link:(
baca me na početnu
neman pojma zasto.. ajde na stranicu Studentski zbor FESB-a.. Grdovic vodi za jedan glas trenutno :D
Knock, knock.
Knock, knock.
Who is it?
Real nyan cat 
Nije bio na friskom zraku i vidio prirodno plavo nebo... fuckaj ga
Work less, play more.
Nije bio na friskom zraku i vidio prirodno plavo nebo... fuckaj ga
lol danas sam 4 sata vozio po svježem zraku bez oblaka 
Nešto je kod tog SGSII-a čudno....
Work less, play more.
večer :)
Ma nemoguće je da je ovakvo nebo 
moguce je moguce.. ovako bude i s kozjaka i mosora kad je bura, a kamo li nece sa velebita.. .
vecer :)
Večer!
Večer!
senjor, imas PP :)
Ostali? Što mislite?
Večer!
senjor, imas PP :)
Još nije stigla ona kutija puna dvd-ova sa eksplicitnim sadržajima? 
Itekako moguće kolega. :D
Ja sam jednom popio 10-ak Velebitskih tamnih piva, i isto mi je nebo čudno izgledalo.
Muchachosi, jel imat mozda tko kakav mob za prodat - 100, 150 kn ?
Neki Sony Erricsson bez joysticka ?
Mislim da imam ja neki,pogledat ću.Idemo se pomalo spremat za van,duga je noć :)
Večer ekipa,
pozna li netko forumaša munjovoza? Trebao mi je poslati miš al ga već dugo nema online.
Mijenjao sam se iz razloga što je moj u banani i trebam ga pod hitno minjat, pa ako ga netko pozna može tu odgovorit il mi poslat PP što je s njim i hoće li slati, ako neće idem odma sutra po neki novi.
Muchachosi, jel imat mozda tko kakav mob za prodat - 100, 150 kn ?
Neki Sony Erricsson bez joysticka ?
Imam ja jedan, ali mu je ekran napuko
Imam ja jedan, ali mu je ekran napuko
Mogu rec da sam vec rijesio, jos cekam Unworthy life-a da mi javi kakvog ima.
Ima jos ovdje dobrih ljudi... :)
Večer ljudi :)
Da vam ispričam šta mi se danas desilo.
Obećao sam bratu sklopiti nekakvu kantu.Nađem nekakvu matičnu,grafulju,RAM,hard i dva proca,u jednoga pinovi posavijani,a drugi odličan.
I sad 3 sata ispravljam pinove i kad sam sve ispravvio skontam da je taj proc s775 a ploča s478.Malo je reć da sam poludio
Vecer :D
Idemo :D
Vecer :)
Večer ljudi :)
Da vam ispričam šta mi se danas desilo.
Obećao sam bratu sklopiti nekakvu kantu.Nađem nekakvu matičnu,grafulju,RAM,hard i dva proca,u jednoga pinovi posavijani,a drugi odličan.
I sad 3 sata ispravljam pinove i kad sam sve ispravvio skontam da je taj proc s775 a ploča s478.Malo je reć da sam poludio
Ma nemoj, otkad 775 procesori imaju pinove...
Odi trollat negdje drugdje...
Večer, nabavio sam si stari gramofon pa me zanima šta s njim? U sebi ima i kezetofon i radio prijemnik. Gramofonu je "netko" skinu glavu i ostavio samo žice. Cijela stvar zapravo bi trebala raditi. I da gramofon je marke Universum.
Ima ko kakve ideje?
Večer, nabavio sam si stari gramofon pa me zanima šta s njim? U sebi ima i kezetofon i radio prijemnik. Gramofonu je "netko" skinu glavu i ostavio samo žice. Cijela stvar zapravo bi trebala raditi. I da gramofon je marke Universum.
Ima ko kakve ideje?
Napravi od njega MaxTV receiver....
Večer svima....