Danas završavam prvu sezonu TBBT-a, druga se već skida
Math, science, history, unravelling the mystery that all started with the big bang!Bang!
Ja sve 4 sezone pogledao u manje od 2 tjedna...
Zanimljiva serija, jako...
Sad cekam 5 ;D ¨!
Danas završavam prvu sezonu TBBT-a, druga se već skida
Math, science, history, unravelling the mystery that all started with the big bang!Bang!
Ja sve 4 sezone pogledao u manje od 2 tjedna...
Zanimljiva serija, jako...
Sad cekam 5 ;D ¨!
Večer svima.....
kako mrzim te samsung klizne mobitele...
jbt smo pucaju flat kablovi...
Večer svima.....
Ooooooo većer i tebi, paa desi dosad? Zvali su majstora a tebe nema.
kako mrzim te samsung klizne mobitele...
jbt smo pucaju flat kablovi...
e baš nedavno nabavio flat kabel u ugradio i sve ok. Moj je bio Samsung SGh-E250 sivi. Ma loš kabel to kad često koristi jer se taj kabel savija ko lim pa se jednom pukne vod pa ono nema slike a bijel ekran. Jel tako? Vexx to može nabavit.
e baš nedavno nabavio flat kabel u ugradio i sve ok. Moj je bio Samsung SGh-E250 sivi. Ma loš kabel to kad često koristi jer se taj kabel savija ko lim pa se jednom pukne vod pa ono nema slike a bijel ekran. Jel tako? Vexx to može nabavit.
ma loše je to izvedeno s tim kablovima...prelako pucaju
Večer svima.....
Ooooooo većer i tebi, paa desi dosad? Zvali su majstora a tebe nema.
Kad su zvali radi krivih razloga. Ja sam majstor za odmoći a ne za pomoći.
Cijeli taj klizni koncept je meni šljuka. Kad tad se pojave problemi. Što skuplji mobać to veći problem.
To je izvedeno točno onako kako su htjeli
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro svima.
Open!
LJUDI!!!!!!!!!!!!!! OGROMNA POMOC HITNO JE!
U razredu smo dosli u fizica na problem jedan, imamo ovo:
t (sekunde) imamo od 0 do 0.62, delta (onaj trokutic) x (metrima) kao pomak, s( metrima) kao put, imamo srednji v= delta s kroz delta t to je u razlomku i imamo srednji a (akceleracija) kao delta v kroz delta t.
Vrijeme se poecava svaki puta za 0.02 sekunde, pomak nam je uvijek 0.008 metara, dobio sam da je srednji v uvijek 0,4 kao i svi ostali iz razreda, sad je problem akceleracija. MOZE POMOC????????????
Dns ste malo zaspali svi, vani lijepo kišica pada, vjerovatno svi krme negdje :-D
Ima tko ps3 kučište ili xbob360?
Dns ste malo zaspali svi, vani lijepo kišica pada, vjerovatno svi krme negdje :-D
kisica? :D vamo sunce
U Zagrebu potop
Nece jos dugo :(
Dan svima, konačno kiša pada. A jutros je zapuhao jak sjeverni vjetar.
Kod mene kiša, led, bura prekrasno vrijeme za na kavu
A daj meni jednu kavicu.
Alo ekipa, evo me kući... :)
svugdi je lipo al kuci je najlipse :)
I mene ;)
Kupil sam si domaćice,al nekakve sa integralnim brašnom i s naranđom i mogu reći da su predobre!To mi je dalo malo snage a sad idem malo betona razbijat :)
Kupil sam si domaćice,al nekakve sa integralnim brašnom i s naranđom i mogu reći da su predobre!To mi je dalo malo snage a sad idem malo betona razbijat :)
I?
I mene ;)
cekaj sta cete se vi vracat svaki tjedan doma?
Bok svim birtašima stiglo zahlađenje kupače Gače u ormare, zaboravil si spomenut da je u tom svom nevremenu kratkotrajno bio pljusak Grožđa e sad od kud je to došlo i kak je Nevrjeme svladalo Berbu brajde ko zna.