Ma jesam... Hehe zar misliš da sam s Havaja došo? Ma onako meni je lijepše da nekog pozdravim.
Znam, samo igram tvoju igru.
Ma jesam... Hehe zar misliš da sam s Havaja došo? Ma onako meni je lijepše da nekog pozdravim.
Ma neka, samo nastavi...
Nakon toga, stanje vašeg računa je : 0,00!
Nije...
Nakon toga, stanje vašeg računa je : 0,00!
Nije...
Hmmmm, je-nije?
oglasnik za koji nitko nikada nije cuo za mlijun ipo kuna..
Napokon san upozna Šefa ;)
Sad malo gubin vrime na faksu sa ovakvin interneton ;)
Di,FESB net?
Ovo je carnetov šta pokriva cili kampus, lovin ga i u domu ali puca veza stalno jer je daleko do tamo.
Na fesbov se još nisan spaja.
Dobra veče ekipo, jeste pripremili čizmice i čarape??
Dobra veče ekipo, jeste pripremili čizmice i čarape??
Dobro veče i tebi. WTF za čizme i čarape? Pa nije još došlo Sv.Nikola. Tek za 2mj.
Kišica Nello kišica, a čarapice kako nebi bilo hladno nogicama.
A znam, tek za vikend bude... Malo je i kod nas zahlaadilo, a posebno jutro dan. A u vrtu niklo mladi grah koda je proljeće došo.
A znam, tek za vikend bude... Malo je i kod nas zahlaadilo, a posebno jutro dan. A u vrtu niklo mladi grah koda je proljeće došo.
Mmmm grah još malo kiselog zelja + nekaj podimljeno i naravno žlica ljubavi dok se kuha mmmm.
Joj kako ja volim hladnije vrijeme mmmm.
Mmmm grah još malo kiselog zelja + nekaj podimljeno i naravno žlica ljubavi dok se kuha mmmm.
Joj kako ja volim hladnije vrijeme mmmm.
I ja obožavam, jedem sa pučkom kobasicim i sa senfom. Mljac... A poslije popim pivu... I to neprocjenjivo.
Ej Nello jesi primjetio kako samo mi spamamo, nekako nigdje nikoga ko bi zavrnuo kakvu rundicu??
Ej Nello jesi primjetio kako samo mi spamamo, nekako nigdje nikoga ko bi zavrnuo kakvu rundicu??
Ma jesam, a mislim da znam jer se tebe boji da im neugrizeš pa su pobjegli. Jer si morski pas koji opako pokazuje zub. Hehe.
Ma jesam, a mislim da znam jer se tebe boji da im neugrizeš pa su pobjegli. Jer si morski pas koji opako pokazuje zub. Hehe.
Pa zar i Ti sine Brute?
Ccc pa postoje i morski psi koji nisu opasni po ljude, ja sam u toj kategoriji.
Pa zar i Ti sine Brute?
Ccc pa postoje i morski psi koji nisu opasni po ljude, ja sam u toj kategoriji.
Hahah ma tebe ne bojim... Hehe...
A u PM, sazvana hitna proba u 20 h, sad moram ic.
A u PM, sazvana hitna proba u 20 h, sad moram ic.
Šta neki asteroid leti prema Zemlji pa nas hoćete spasiti?
Pitanje za gospodina Nello-a.Vidio sam da koristiš mobilni internet.Kaj te ne ispadne jeftinije upiknut 15GB ili Flat?
Pitanje za gospodina Nello-a.Vidio sam da koristiš mobilni internet.Kaj te ne ispadne jeftinije upiknut 15GB ili Flat?
Trenutno sam pod ugovorom i a istječe u Ožuljku 2012. A trenutno kod mene slab signal a samo radi signal na EDGE, a T-mobile signal kod mene dosta jak radi ko flat.
Trenutno sam pod ugovorom i a isteče u Ožuljku 2012. A trenutno ood mene slab signal a samo radi na EDGE, a T-mob ile signal kod mene dosta jak.
Koliko plaćaš mjesečno i kolki promet imaš(ako nije tajna)?
Trenutno sam pod ugovorom i a isteče u Ožuljku 2012. A trenutno ood mene slab signal a samo radi na EDGE, a T-mob ile signal kod mene dosta jak.
Nije tajna, plačam 109kn mj a tarifa je 1 gb. Prije godinu i pol bila akcija prva godina popust na pretplati 50% a cijena bila oko 60kn a ove godine u ožuljku više nema popusta pa se zasad plača 100% tj 109kn. Tab tarifa dovoljna za forum i mail pa se stigne potroši nekad ranije a nekad kasnije.
Nije tajna, plačam 109kn mj a tarifa je 1 gb. Prije godinu i pol bila akcija prva godina popust na pretplati 50% a cijena bila oko 60kn a ove godine u ožuljku više nema popusta pa se zasad plača 100% tj 109kn. Tab tarifa dovoljna za forum i mail pa se stigne potroši nekad ranije a nekad kasnije.
Hvala!Imam te neke modeme na karticu pa me zanima kolka bi bila cijena?Imam jedan od Sony Ericsona i Vipa.mogu stavit i slike ako treba.
Hvala!Imam te neke modeme na karticu pa me zanima kolka bi bila cijena?Imam jedan od Sony Ericsona i Vipa.mogu stavit i slike ako treba.
Čega? SIM podatkovna kartica na bonove? Imam dvije pa poklanjam.
Danas završavam prvu sezonu TBBT-a, druga se već skida
Math, science, history, unravelling the mystery that all started with the big bang!Bang!
Danas završavam prvu sezonu TBBT-a, druga se već skida
Math, science, history, unravelling the mystery that all started with the big bang!Bang!
Opaaaa, ti si neki filmaš, A?
dobra večer :)
dobra večer :)
Dobra večer i tebi....