Lik je tu, pitaj.
Ko ?
No dobro nema veze.. Nemam ja pitanja, nego me
smo zanima zast je protjeran...
Lik je tu, pitaj.
Ko ?
No dobro nema veze.. Nemam ja pitanja, nego me
smo zanima zast je protjeran...
Pa Ranko za dragog milog boga, a dobio je crni na zahtjev jer su gi isprovocirali pa je jednostavno otišao.
Šteta za father_dougala. Bio je OK. Pointer ima nekoliko konfliktnih ispada pa ni kartončić.
BTW nek mi netko javi ako primjeti karakternog, zadužujem XXX-mana a.k.a. Troll Bustera
Evo koju mafijasku igricu preporucate da nije zahtjevnija od mafije 1.
Igrao sam godfathera, scareface -a....
Koju vi preporucujete ?
E ja sam par tema vidio di je jeda korisnik Weky prije dobre i korisne savete davao..
I sad se ja pitam zasto su njega pritjerali...
I sjetih se da se odgovor moze pronaci u bircu :D...
Pa zasto je protjeran ?
Lik je tu, pitaj.
Kidam se
Danas pišemo latinski... Fuck.it
Birc bi se trebao malo poslije otvarat...
Sad nema puno musterija... ovaj korisnika..
Bok,ljudi kako je?
Nisam se javljao ima 20-ak dana ali sumnjam da ste i primjetili.
E ovak,imam jedno pitanje...Znate li možda ako postoji neka stranica gdje se mogu pročitati dojmovi,recenzije knjiga...netreba mi za lektiru nego pitam za knjige tipa krimića(Jo Nesbo,Lee Child,Daniel Silva...knjige koje su na akciji od 20 kuna i nudi ih znanje)...dogodilo mi se to da sam pročitao jednu dosta veliku knjigu od 500 stranica i super je...ali problem je u tom da mi pojedine stvari nisu jasne tj nisam čitao dosta koncentriran na knjigu i kasniji razvitak događaja u njoj su mi ispali neobjašnjivi...
BTW nek mi netko javi ako primjeti karakternog, zadužujem XXX-mana a.k.a. Troll Bustera
vidio post :)
Za sutra je pala odluka da se usvinjim, što da jedem?
(Uz sve što ide s ćevapima išao bi i domaći ajvar.)
Anketa vrijedi do 13 h sutra.
11 | Pizza |
---|---|
9 | Ćevapi |
zasto je ova tema zaklucana ?
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nastavite-pricu/5328.aspx?page=96
Dobar dan ekipo!
sto glupa ? ja sad cito 2 ,3 str i umro sam
Ljudi dajte pomognite sutra za inficu neku glupost trebam
Trebam za inficu napravit u adresaru od xp-a 10 kontakata sa mailovima i onda te kontakte exportat nekak u word i poslat im svima kao mass mail.... Zna neko kka to napraviti?
za sta ce ti to ?
Ljudi dajte pomognite sutra za inficu neku glupost trebam
Trebam za inficu napravit u adresaru od xp-a 10 kontakata sa mailovima i onda te kontakte exportat nekak u word i poslat im svima kao mass mail.... Zna neko kka to napraviti?
O kakvom adresaru pričaš?
za sta ce ti to ?
informatika, profesor je reko da to treba napravit... ko neki kao test
@NiramX adress book onaj di pises kontakte, nezz tocno kak se zove nemam xp
Evo ljudi opet problemi
Dakle imam etikete neke za printati, i treba mi neki program da to napravim -.-*
Imam u posjedu ovakve etikete i sad bi trebao neki program, koji bi mi omogučio da takvo što ispišem.
Dakle program koji bi stranicu podjelio u takve kvadrate.
Inaće do sad sam koristio libre office, jer je bio besplatan, ali ovo je prvi put da neznamnešto na njemu napraviti.
Ima netko neku ideju?
Pozdrav ljudovi!
Isplati li mi se preći na powerline s wifia? Imam mrežni WD MyBook World pa mi je wifi malo spor, pogotovo za filmove od 12GB, ali kakvo je stanje s powerlineom? Je li brži(neki mid-class)?
Evo ljudi opet problemi
Dakle imam etikete neke za printati, i treba mi neki program da to napravim -.-*
Imam u posjedu ovakve etikete i sad bi trebao neki program, koji bi mi omogučio da takvo što ispišem.
Inaće do sad sam koristio libre office, jer je bio besplatan, ali ovo je prvi put da neznamnešto na njemu napraviti.
Ima netko neku ideju?
Imam ja jedan program s kojim sam radio etikete za vino pa ću probat pronaći pa javim.
Evo ljudi opet problemi
Ima netko neku ideju?
Imam ja jedan program s kojim sam radio etikete za vino pa ću probat pronaći pa javim.
Uh to bi bilo od velikeee koristi
Dobro veče! Konačno sam završio poslove od sutra sam miran... Tiby večer ti želim.
Nello tebe nekak uvijek uhvatim tako da ispada da ti je svaki post pozdravljanje.
Vecer ljudi, opet bjezim, stigo prije 10 minuta kuci, opet nazad za 2 sata :D
Eh sad ići 4km radi tuširanja....
Ima ko preporuku za kakvu mafijasku igru koja nije zahtjevna,
a da nije godfather, scareface i mafia 1 ?