Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.359.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
odjavljen
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Krešo91 kaže...

Večer narode.

Dugo me nije bilo {#}

Let's cut to the point...

Maloprije me pajkani zaustavili. Ja se vozio na biciklu zato što nisam bio osvijetljen (prednje i zadnje svijetlo) ali sam imao mačje oči (one reflektirajuće gluposti). I gospoda mi fino napisali kaznu od 300 kn. Naravno mogu se u roku od 10 dana žalit za ukidanje ili smanjenje kazne.

A sutra nakon toga naručujem ovo  Pa ću modificirat s nekim jakim LED-icama pa će vidjet ko ima svjetla p{#}a im materina.

Pa šta se žališ, sam si kriv, znaš koliko je opasno voziti tako po noći? Znaš kolko puta sam skoro zgazio takve nadobudne klince po cesti bez svijetla, u zadnji čas sam skužio mačje oči.

Ja bih naplatio i puno više od 300kn, tj zabranio bih vožnju pa nek si misle (nebriga o vlastitom životu je u biti najtužniija).

Ovo će potvrditi svatko tko vozi.

15 godina
Krešo91 kaže...

Večer narode.

Dugo me nije bilo {#}

Maloprije me pajkani zaustavili. Ja se vozio na biciklu zato što nisam bio osvijetljen (prednje i zadnje svijetlo) ali sam imao mačje oči (one reflektirajuće gluposti). I gospoda mi fino napisali kaznu od 300 kn. Naravno mogu se u roku od 10 dana žalit za ukidanje ili smanjenje kazne.

A sutra nakon toga naručujem ovo  Pa ću modificirat s nekim jakim LED-icama pa će vidjet ko ima svjetla p{#}a im materina.

Ti si naša prva žrtva:

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/09/30/0654006.html

16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

baš naprotiv naši mi ne smetaju, već

ovi glupi turisti koji se voze na sri ceste..

reka san jednom kad počmem gazit neću stat!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Krešo91 kaže...

Večer narode.

Dugo me nije bilo {#}

Pa šta se žališ, sam si kriv, znaš koliko je opasno voziti tako po noći? Znaš kolko puta sam skoro zgazio takve nadobudne klince po cesti bez svijetla, u zadnji čas sam skužio mačje oči.

Ja bih naplatio i puno više od 300kn, tj zabranio bih vožnju pa nek si misle (nebriga o vlastitom životu je u biti najtužniija).

Ovo će potvrditi svatko tko vozi.

Da ali ja sam se vozio po gradu u najosvjetljenijim dijelovima -.-

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
bobica257 kaže...
Tiby kaže...

@bobica a na čemu je taj hrđavi ružni šaraf??

Na dnu auta, di mi drži nosač sjedla, a okružen je tepihom...

zapali auto {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
17 godina
kaj ima
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
Krešo91 kaže...

onda se počmi vozit u najmraćnijim djelovima!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...

Ovo je zbog drugih stvari, zbog kojih biciklisti nisu krivi, to su sad odlučili naplaćivat kazne bezveze, a stvar je u tome što staze nisu dobre, i puno drugih faktora.

ALi voziti po mraku bez svijetla je krajnje opasno i bezobrazno. Zamisli da auti voze bez svijetla a ti npr. želiš prijeći cestu.

15 godina
Makić kaže...
Krešo91 kaže...

onda se počmi vozit u najmraćnijim djelovima!!!

pa da nam se usere od straha pa sutra dođe s prićom, "zaustavila me murja i naplatila kaznu jer sam se usro po ulici" {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
15 godina
Jakovp kaže...

Ovo je zbog drugih stvari, zbog kojih biciklisti nisu krivi, to su sad odlučili naplaćivat kazne bezveze, a stvar je u tome što staze nisu dobre, i puno drugih faktora.

ALi voziti po mraku bez svijetla je krajnje opasno i bezobrazno. Zamisli da auti voze bez svijetla a ti npr. želiš prijeći cestu.

Što se tiče svjetla sa time se apsolutno slažem. 

Dobro je tu u velikim gradovima kako je u manjim sredinama posebno po selima koja su uz glavnu prometnicu. Tu ti svako malo netko prelazi preko ceste, nikad ne znaš kad će ti koja bdala istrčati pred auto. A biciklisti se voze na glavnoj prometnici vrlo često bez ikakvih oznaka.

15 godina
odjavljen

Imaš na bitsbox.co.uk od 30 kandela

Vrlo dobra ponuda, dobre cijene i umjereni shiping(čak i dosta brzi jer su iz engleske)

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zenamaju vaša mišljenja.
15 godina
neaktivan

Zep xD

BTW našao sam nešta vrlo jako {#} KLIK

110k MCD {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 21:11 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Zep xD

110k MCD {#}

Trebao bi bijeli naprijed a crveni otraga. {#}

15 godina
neaktivan
Nello kaže...
Krešo91 kaže...

Zep xD

110k MCD {#}

Trebao bi bijeli naprijed a crveni otraga. {#}

{#}  <--- KLIK

16 godina
neaktivan

E narode idem ja, laka vam noć!!! {#}

14 godina
neaktivan

Vecer.

Ja sam upravo OC -ao svoj AMD Sempron 2600 + sa 1.61 GHz na 1.68 GHz {#}..

Do koje da ga dignem ???

AOM... (mmm)
15 godina
odjavljen

Nevjerujem to mi je prejeftino i premalo je to watno... One od 2W svijetle jače to sam siguran.  A sigurno im terbaju heatsinkovi, prejake su to specifikacije...

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zenamaju vaša mišljenja.
14 godina
Nello kaže...

E narode idem ja, laka vam noć!!! {#}

Noć

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

{#}  <--- KLIK

A ne bi li stavio ovo {#} ? {#}

14 godina
Games 4 life kaže...

Vecer.

Do koje da ga dignem ???

Ma digni ga do nekih 1.682 GHz ako tu ne bude držao onda imaš loš primjerak.

15 godina
odjavljen
Games 4 life kaže...

Vecer.

Do koje da ga dignem ???

Zaboravi na to, nećeš ništa dobiti, matiča ti nema nikakvu regulaciju (1 faza sa prejadnom zavojnicom), a još se i ne razumiješ.

Već ti je sve rečeno, treba ti novi komp.

15 godina
odjavljen
bobica257 kaže...
Tiby kaže...

Kako ga odšarafiti...ajde dečki...

14 godina
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...
Tiby kaže...

Sila puta krak i strgaj ga rekao si kako je M8 to nije problem.

15 godina
odjavljen
Tiby kaže...
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...
Tiby kaže...

Sila puta krak i strgaj ga rekao si kako je M8 to nije problem.

A kak da stavim novi? NIje ga problem strgati nego kako ga odšarafiti bez oštećivanja. I da tolko je to jako zapečeno da sam izglodao glavicu ali to sam rješio turpijom.

14 godina

@bobica zar on ne prolazi kroz šasiju?ako je držač onoga gdje se pomiće sic?

15 godina
odjavljen

Idemo sve ispočetka

Sjedalo je zašarafljeno s svojim prednjim nepomičnim nogama s tim šarafima, a s druge stran upelana u vodilicu, tako dok se skinu prednji šarafi sjedalo se samo izvadi iz vodilica. Prednje noge su zašarafljenje s M8 jednog sam skinul a drugi je ostao, ali sam sjedalo iščupao jer su noge zahrđale pa ih mijenjam. Ti šarafi prolaze kroz karoseriju koje ima na sebi navoje. Sad one je zahrđao tako da se nemože ni s najvećom gedorom koju imam odšarafiti nego sam razglodao šaraf pa je sam ga s turpijom opet sredil ali s 13 na 12... Ideje?

PS pošto je to pod auta prekrivan je tepihom pa nikavi breneri ne dolaze u obzir.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 21:40 (bobica257).
14 godina

Što gore vidiš  šaraf ili maticu?

Vjerojatno šaraf probaj ovako uzmi nešto metalno i lupi čekićem po glavi šarafa nemoj biti nježan, probaj mrvicu dotegnuti i onda otegnuti ponavljaj postupak trebao bi popustiti.

Ako pod autom vidiš gdje izlazi van tj. navoj od šarafa očisti drotčetkom i namaži naftom ponovi postupak.

Jedino ti preostaje kad ga strgaš promjeni za veći i to je to zaista nemam ideju kako.

15 godina
odjavljen

Ma lupao sam s 800g čekičom a nisma baš laganica dok me nešto živcira, problem je da ja to uopće nebrem pomaknuti, kolko je zapeklo, jer ga svaki put glodam. Od ispod  svega i svačega bi morao skinuti da ga uopće bi mogao vidjeti. Mislim da ću  ga samo probušiti i posuditi si od bravara svrdla za navoje i složiti ću M10 rupu

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 21:57 (bobica257).
16 godina
neaktivan

LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
odjavljen

LOCK, vidimo se u nespavalicama

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice