Jutro
Ajmo u planinu :)
Jutro
Ajmo u planinu :)
Vratio sam se MR-a, glupa sestra me DEVET puta ubola, kao bježala mi je žila (moš mislit, imam ogromne i jako vidljive vene) i još mi je nateklo i sad me sve boli

Ne moram ni pričati da sam morao sat vremena nepomično ležati, sav sam se preznojio, a kolko je tek to čudo glasno...
sad imam plan kupit hrpu toga, samo love trebam :)
To je najveći problem kapitalizma. Ovisnost o novcu.
Vratio sam se MR-a, glupa sestra me DEVET puta ubola, kao bježala mi je žila (moš mislit, imam ogromne i jako vidljive vene) i još mi je nateklo i sad me sve boli

Ne moram ni pričati da sam morao sat vremena nepomično ležati, sav sam se preznojio, a kolko je tek to čudo glasno...
Nije to ništa. Mene su po 7 puta u svaku ruku.
Jutro ekipa.
Jutro ekipa.
Dobro ti jutro.
Dobar dan... Bio ja u zubaru. @Šef jel stiglo?
dobar dan/jutro
Dobar dan... Bio ja u zubaru. @Šef jel stiglo?
Šta zubar kaže?
Šta zubar kaže?
Nije zubar neko zubarka je bila. Vadila mi zub. I za 2 tjedna idem opet. Zgodna ženska...
Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Šta zubar kaže?
Nije zubar neko zubarka je bila. Vadila mi zub. I za 2 tjedna idem opet. Zgodna ženska...
To je bitno! 
jutro..
jutro..
U koliko se budiš?
Jutro ljudi.
Ja sam budan vec sat vremena.
jutro..
U koliko se budiš?
ma leža bi podne, da
mogu ma i kasnije
Bravo! 
Ja sam budan već 5 sati!
Šta zubar kaže?
To je bitno! 
Hehehehe.
Ma nema beda jer po preuzimanje paket treba samo potpis i to je to.
nezz koji u film pogledat danas, iman
horrible bosses, al bi tia nešto drugo..
Hehe Slash traži 20 milja za svoj lik( pojavu ) : http://www.poslovnipuls.com/2010/11/26/axl-rose-tuzi-activision-za-20-milijuna-dolara-zbog-video-igre-guitar-hero-iii/
Slabo nešto danas
Slabo nešto danas
Hehe slabo dolaziš. 
Mah, cijelo vrijeme nešto...
Evo ja vidim radno pa nema nikoga u birtiji... Evo da se pohvalim sad sad motikom raštihao 15 kvadrata travnjaka. Još mi je malo ostalo, ali sad sam na maloj pauzi.
Evo ja vidim radno pa nema nikoga u birtiji... Evo da se pohvalim sad sad motikom raštihao 15 kvadrata travnjaka. Još mi je malo ostalo, ali sad sam na maloj pauzi.
Super, ma ja bio u gradu a moro u dučan da kupim kućne potrepštine...
Dan narode, sto ima? Ja ode matku napisati zadacu i oet :D