jel to zezate nas penzice? nello pitat cu ih ja kad im se objese vrecice do koljena,ko ce njih zezat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer svima!
@Vapor a od koga si dobio info?
To što si dobio info je točan jedino problem padeže nije točan nego gramatične pogreške.. Inaće sve je OK.
Šef mi je poslao PP
Pa neki i ovdje na forumu znaju za mene, za gluhe osobe se događa koji obično imaju gramatićne pogreške.
Meni je rođak nagluh, loše mu idu ispiti iz hrv :D
Jel ti kad pomažeš rođaku u ispravljanju pogrešaka?
Ne baš, s obzirom da živi na drugom kraju hrv 
jel to zezate nas penzice? nello pitat cu ih ja kad im se objese vrecice do koljena,ko ce njih zezat?
lol 
To si ti na slici? Unda nisi penzić 
@torrente ne zezamo o penzićima, nego pričamo o naagluhima. A tvoje pitanje nije mi jasno. Nisam mali nello nego velik Nello. Ovaj put ti opraštam. 
ja ti kao posljedicu enormnog ircanja po irc kanalima imam poremecaj da pisem svugdje i sve malim slovima. to se tamo smatra kulturom pisanja. i eto,ostalo mi u navici,premda tu i tamo kliknem caps lock. lol
ja ti kao posljedicu enormnog ircanja po irc kanalima imam poremecaj da pisem svugdje i sve malim slovima. to se tamo smatra kulturom pisanja. i eto,ostalo mi u navici,premda tu i tamo kliknem caps lock. lol
ehehe :D
Ja volim imat pravilo više-manje. Ja sam polu-grammar-nazi 
BTW nesto si mi poznat.. Kao da sam te vec vidio negdje 
Eh hvala za VMB skinija novije 10,2. Ima hrvatski. Tek od prvog testiram... 
inace sam dubler roccu sifrediu.
U procesu je skidanje free softwarea za jedan PC u očevoj firmi. Pošto kao firma mora imat sve original, šef htio kupovat novi windows i microsoft office za PC u "podrumu". Taj PC bi trebao služiti za puštanje muzike, odnosno streamanje HR radia. Moj otac ga je odgovorio i rekao da ću ja sve to riješit.
Linux
Open Office + neki free AV, preglednik slika, program za muziku i PC spreman za nesmetan rad.
dobro,ovdje je izdanje 7-8 g mladji...al zivi se i sa kojom sijedom sada 
večer svima :)
pobrao kukuruz danas :)
Ne budi tužan za sijede, ja sam ih još kao 11-godišnjak imao, a i sad s 16 godina se nađe kad se pomno pregledava.
Ev imam ja sijedu... 
Kolko je bilo prikolica Kruze jedna ili dvije jel.
Ev imam ja sijedu... 
Ma to je ništ malo sivila ne škodi, pogledaj kak Pes na fotki izgleda kaj bi on trebal reč jel uglavnom nema frke.

Potvrđena je sad i svotica. Dobit ću 150kn, još se otac dogovorio sa šefom za PC bez PDVa. Tako ću kučište od 3,8k platit oko 3k.
bilo je oko 16 tona :)
Ev imam ja sijedu... 
Ma to je ništ malo sivila ne škodi, pogledaj kak Pes na fotki izgleda kaj bi on trebal reč jel uglavnom nema frke.

Ma ličim ja ko što mod Danny imao slike...
Ja isto brao kuruzu.Hebemu sve ni dno prikolice nisam pokrio.KVS hibridi više nikad.Nego ostavimo se mi seljačka posla,imam problema jedan.Kod paljenja kompjutora mi se ne upali monitor.Sve je spojeno kako treba.Spojeno je sa DVI kablom.Anyone?Hvala!
Šta si? 
kako me živcira kad netko traži pomoć i onda ne sluša što mu govoriš i pravi se najpametniji :/
onda si sam pomogni...
kako me živcira kad netko traži pomoć i onda ne sluša što mu govoriš i pravi se najpametniji :/
onda si sam pomogni...
Jel to meni ili ? 
Jel to meni ili ? 
ma ne tebi...
jednom idiotu s facebooka
Birtasi dobra vam vecer.
Sutra pita kemiju samo jednog, nisam nis ucio. Sta mislite oce otvorit bas mene od nas 28?
| 2 | Ne |
|---|---|
| 14 | Da |
Šta si? 
Taj Rocco ti je inače olinjali Talijanski Pastuh koji je objahal puno Puca, po EU a i šire u XXX filmovima večinom su to bile Čehinje, Mađarice,Francuskinje itd e sad jel objahal koju Hrvaticu nije poznato za sad.

Sutra pita kemiju samo jednog, nisam nis ucio. Sta mislite oce otvorit bas mene od nas 28?
Koji si u imeniku. Ako si broj 12-16 imam loše vijesti za tebe 
Koji si u imeniku. Ako si broj 12-16 imam loše vijesti za tebe 
17 
lol ista stvar kod mene!
samo sta nasa pita njih 4, nisam nis ucio, makar znam, ima nas 27, a ja sam broj 16.
Xxx man zar nećeš ništa poduzeti????
Ima robe koliko hoćeš.
lol ista stvar kod mene!
samo sta nasa pita njih 4, nisam nis ucio, makar znam, ima nas 27, a ja sam broj 16.
blago tebi nas ima 7 u razredu,al ja rjetko budem prvi jer sam br. 1 (osim kad ide po redu:)