Dan narode, ode poljepit sve papire na plakat i konacno zavrsit s time :D
Nekako sam pospan, al cu tek navecer ic lec da se mogu ustat ujutro, ovako bih probdio pol noci.
Sto vi? Odmarate?
Uglavnom se pridružujemo forumskim raspravama.
Dan narode, ode poljepit sve papire na plakat i konacno zavrsit s time :D
Nekako sam pospan, al cu tek navecer ic lec da se mogu ustat ujutro, ovako bih probdio pol noci.
Sto vi? Odmarate?
Uglavnom se pridružujemo forumskim raspravama.
Čestitam, Jurra! Otkrio si tajni indentitet Spidermana. 
Dobar jutar/don
Da li netko zna kako namjestiti za media player classic da pokazuje vanjske titlove (može i u ffdshow-u) - davno znao ali zaboravio, a budala napravio update i među silnim odabirima codeca nisam vidio da je označena kvačica na pobriši prethodne postavke. Što mi sada živci rade
pa stavis da se movie file i subtitle file isto zovu
npr :
sladoled.avi
sladoled.srt
ili
transformers.2.revenge.of.the.fallen.avi
transformers.2.revenge.of.the.fallen.srt
Neprihvatljivo kada imaš seriju od 200-tinjak epizoda i trebaš preimenovati svaku - a pogotovo kada skineš više titlova i neznaš koji paše. Lakše dobiti meni titlova pa označiti
KOristi The Renamer za rename, jednako nazove titlove i vide, a uz to ih i lijepo posloži s imenima epizoda. Imam oko 2000 epizoda tako napravljeno i sve je savršeno
ajde i kad se budeš vraćao donesi pive 
...kad se otrezniš...
hahaha 
ajde i kad se budeš vraćao donesi pive 
...kad se otrezniš...
To je još dobro kako ja vas vidim...
Dan ekipa.. ja jutros u 5 iz svatova došao. Maloprije se ustao...
Stani na glavu pa ćeš bolje vidjeti.
Stani na glavu pa ćeš bolje vidjeti.
Ma okreno monitor naopačke i ok je sada 
To je još dobro kako ja vas vidim...
...
a slova? nisu zamućena.. 
...nemoj mi samo reć' da vidiš još i slova...
Ja vidim ovo.. neznam za tebe.. :D
Uh... Nije to dobro.
Evo ja nabavio neki 13.8 v ispravljač i smeće bez opterečenja daje 13.8v. A kad spojim autoradio UGAŠEN volaža mu padne na 3v... Nekakve ideje?
Uh... Nije to dobro.
Evo ja nabavio neki 13.8 v ispravljač i smeće bez opterečenja daje 13.8v. A kad spojim autoradio UGAŠEN volaža mu padne na 3v... Nekakve ideje?
Hm... Možda je u pitanju kratki spoj... Ili je akumulator ispražnjen
Uh... Nije to dobro.
Kakav akumulator? Ovo je adapter je ga uštekam u 220 a on meni daje 13.8v Bez opterečenja, ali kad ga opteretim s biločim mu voltaža drastično padne.
Uh... Nije to dobro.
Kakav akumulator? Ovo je adapter je ga uštekam u 220 a on meni daje 13.8v Bez opterečenja, ali kad ga opteretim s biločim mu voltaža drastično padne.
Pardon kad si spomenula autoradio pa sam mislio da spajaš s akumulatorom. Za početak ako pitaš ispravnost adaptera, uzmi sijalicu 12V i probaš jel daju svjetlo ak nedaju znači adapter neispravna. A Autoradio spojiš sa Crvenim Plus i Crne žice za masu pa bi trebalo radit. Probaj, na autoradio postoji sheme spajanje.
...kvragu pa skratite malo te citate...

ne moderatori voel dećke s dugim citatima 

...koji ti je to jezik, ništa te ne razumijem...
nego smeta me kad me se trpa pod adaptere i
akumulatore, a riječ o tome nisam napisao...
Koji dosadan dan, nesmijem van kreveta, da nije maxtv-a, već bi si žile rezao....

...koji ti je to jezik, ništa te ne razumijem...
nego smeta me kad me se trpa pod adaptere i
akumulatore, a riječ o tome nisam napisao...
koristi google prevoditelj 
Pardon kad si spomenula autoradio pa sam mislio da spajaš s akumulatorom. Za početak ako pitaš ispravnost adaptera, uzmi sijalicu 12V i probaš jel daju svjetlo ak nedaju znači adapter neispravna. A Autoradio spojiš sa Crvenim Plus i Crne žice za masu pa bi trebalo radit. Probaj, na autoradio postoji sheme spajanje.
On je muškog roda 
EDIT: Dobio sam informaciju da Nello ima problema sa sluhom i padežima, ispričavam se
EDIT2: Surfam stranicom Protisa i naiđem na tipkovnicu koju sam kupio prije 8 godina. http://www.protis.hr/products/details/tipkovnica-chicony-kb0108bez-ps2-crna/31243
On je muškog roda 
EDIT: Dobio sam informaciju da Nello ima problema sa sluhom i padežima, ispričavam se
Večer svima!
@Vapor a od koga si dobio info?
To što si dobio info je točan jedino problem padeže nije točan nego gramatične pogreške.. Inaće sve je OK.
Večer svima!
To što si dobio info je točan jedino problem padeže nije točan nego gramatične pogreške.. Inaće sve je OK.
Šef mi je poslao PP
Večer svima!
Šef mi je poslao PP
Pa neki i ovdje na forumu znaju za mene, za gluhe osobe se događa koji obično imaju gramatićne pogreške.
Večer svima!
Šef mi je poslao PP
Pa neki i ovdje na forumu znaju za mene, za gluhe osobe se događa koji obično imaju gramatićne pogreške.
Znam, navikao sam. Rodica koja je bila sa mnom u razredu je imala slabiji sluh. Na facebooku kad piše ima podosta gramatičkih pogrešaka.
Večer svima!
Šef mi je poslao PP
Meni je rođak nagluh, loše mu idu ispiti iz hrv :D
Večer svima!
Šef mi je poslao PP
Meni je rođak nagluh, loše mu idu ispiti iz hrv :D
Jel ti kad pomažeš rođaku u ispravljanju pogrešaka?