- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro..
Dobar dan koja ljepota vani vidi sunčeka.
jutro..
Jutro i tebi...
O tipkovnico bežična! O tipkovnico bežična! Dabog da ti dizajner pojeo masne ćevape bez luka! 
Troši mi baterije ko bager akumulator!
Updateo Moj PC sa laptopom i PC #3-om.
BTW Ocjena mog avatara:
| 3 | Nedovoljan |
|---|---|
| 5 | Dovoljan |
| 2 | Dobar |
| 1 | Vrlo dobar |
| 1 | Odličan! |
jutro..
I tebi dobro jutro u ove podnevne sate.
Ovo je stvarno dobar laptop za te pare
http://www.telebit.hr/NB-HP-Pavilion-dm1-3220en--LS171EA--AMD-DC-E-350-1-6GHz-4GB-DDR3-1333--11-6--1366-x-768--500GB-7200--ATI-HD6310-int---LA/p/647748606.aspx
prvi put me hp iznenadio, w7 hp x64 na finoj masini malih dimenzija za 3700 kn.
ke?!
ma ja trazim malo i lagano (do 12" i 1,5 kg)
a ovaj Hp ima slabiji proc, jacu grafiku a puno jacu bateriju (oko 8h normalnog rada bez beda)
Pa ovaj je manjih dimenzija isto i baterija mu super traje.
Dobar jutar/don
Da li netko zna kako namjestiti za media player classic da pokazuje vanjske titlove (može i u ffdshow-u) - davno znao ali zaboravio, a budala napravio update i među silnim odabirima codeca nisam vidio da je označena kvačica na pobriši prethodne postavke. Što mi sada živci rade
Pa ovaj je manjih dimenzija isto i baterija mu super traje.
15.6" je cirka 12 cm više od 11.6" :)
Dobar jutar/don
Da li netko zna kako namjestiti za media player classic da pokazuje vanjske titlove (može i u ffdshow-u) - davno znao ali zaboravio, a budala napravio update i među silnim odabirima codeca nisam vidio da je označena kvačica na pobriši prethodne postavke. Što mi sada živci rade
pa stavis da se movie file i subtitle file isto zovu
npr :
sladoled.avi
sladoled.srt
ili
transformers.2.revenge.of.the.fallen.avi
transformers.2.revenge.of.the.fallen.srt
Dobar jutar/don
Možda ovo?
Dan svima!Pa ovaj je manjih dimenzija isto i baterija mu super traje.
15.6" je cirka 12 cm više od 11.6" :)
Pa znam ja koliko iznosi inch,2.54 cm ali ti kazem da je manji od ostatka velike ekipe prijenosnika i isplati se za te novce.
Dobar jutar/don
pa stavis da se movie file i subtitle file isto zovu
npr :
sladoled.avi
sladoled.srt
ili
transformers.2.revenge.of.the.fallen.avi
transformers.2.revenge.of.the.fallen.srt
Neprihvatljivo kada imaš seriju od 200-tinjak epizoda i trebaš preimenovati svaku - a pogotovo kada skineš više titlova i neznaš koji paše. Lakše dobiti meni titlova pa označiti
Dobar jutar/don
Možda ovo? Dan svima!
uključeno
Riješeno - ffdshow video decoder - tray, dialogs, paths - Extended info -all subtitles. Prije nije bilo uključeno pa nije davalo putanje.
Jutro 
Jutro ili Dan tebi. 
Jutro 
Jutro ili Dan tebi. 
Ma jutro je 

Jutro 
Jutro ili Dan tebi. 
Ma jutro je 

Onda si u New York, koda si amerikanac.
Ludi Jurra... 
...ovo mi je uljepšalo dan...idem te odmah prijaviti...
Ludi Jurra... 
...ovo mi je uljepšalo dan...idem te odmah prijaviti...
He he
ajde i kad se budeš vraćao donesi pive 
Dan narode, ode poljepit sve papire na plakat i konacno zavrsit s time :D
Nekako sam pospan, al cu tek navecer ic lec da se mogu ustat ujutro, ovako bih probdio pol noci.
Sto vi? Odmarate?
Jutro 
Jutro ili Dan tebi. 
Ma jutro je 

Bok svim birtašima jutro hm kak kome fučkaj ga sad,
uglavnom danas sam pokraj svoje kuče tj na zidu nakon dugo vremena videl jednog skakavca ali jadan ima samo jednu nogu.