Jebiga sad ću te malo pilat, ali di je ta porta?
Udes na glavna vrata koja se nalaze pokraj kafica u sklopu faksa pa desno i samo pravo do kraja.Nemos falit.
Udes na glavna vrata koja se nalaze pokraj kafica u sklopu faksa pa desno i samo pravo do kraja.Nemos falit.
Udes na glavna vrata koja se nalaze pokraj kafica u sklopu faksa pa lijevo i samo pravo do kraja.Nemos falit.
Da, a lijevo od tog su bili upisi, jel tako?
Tu di su upisi samo pitas,na tu portu mislim.
Ma naći ćemo sve, pitat ćemo ako ne znamo... ;)
Javite se na forum meni ako sta treba.
Tu di su upisi samo pitas,na tu portu mislim.
Opa sad ćete dvojica idete na faks i to dobri prijatelji. 
Nello prosa ja taj faks,tu samo svratim,na drugome sam ja.
Naš PMF-ovac, mawi swatki l00dach, nedamo ga nikome ;)) :P :<33333
Ali ne vride još, bar nisu kad san zadnji put probava
ja san se sad normalno ulogira
Aha ok. Moram pogledat cijenu receivera dvb-t a mom je otkazo tjuner.
Naš PMF-ovac, mawi swatki l00dach, nedamo ga nikome ;)) :P :<33333
Ohoooo a šta si zaljubljen?
Šta ti ko Mujo: prošao si taj faks, pa si prrebacio skelu na drugi?
24 sata - najneprofesionalnije novine u HR
evo banalnog primjera, idite na njihovu stranicu, sekcija sexy i pogledajte ove, njima 2 potpuno razlicite zenske...
inace su im tekstovi u vijestima pisani ko od strane neskolovane djecurlije...

Ljudi, moze pomoc mala? Nece mi skenirati moj epson sx115, probo sam skinuti druge drivere i kaze unable to access the scaner because it is not ready or another app is using it. A prvi puta kliknem uopce na skeniranje na printeru
Nakon 4 sata napokon sam popravio frendov T-Mobile Pulse koji stoji brickan već par mjeseci :D
Inače to mi je prvi put da se igram s flashanjem i ROMovima na Androidu, nisam nikada prije ni išao u recovery mod. To mi je definitivno još jedan veliki + na strani iPhonea, na njemu nema što se ne može popravit s držanjem 3 tipke i spajanjem na iTunese.
Nakon 4 sata napokon sam popravio frendov T-Mobile Pulse koji stoji brickan već par mjeseci :D
Inače to mi je prvi put da se igram s flashanjem i ROMovima na Androidu, nisam nikada prije ni išao u recovery mod. To mi je definitivno još jedan veliki + na strani iPhonea, na njemu nema što se ne može popravit s držanjem 3 tipke i spajanjem na iTunese.
A zašto je uopće brickan?
I na Androidu lako popraviš...
I na Androidu je lako samo trebaš znati raditi sa njiim.
Kad naučiš raditi sa njime kako treba, nema šta nemožeš napravit :)

evo banalnog primjera, idite na njihovu stranicu, sekcija sexy i pogledajte ove, njima 2 potpuno razlicite zenske...
pta si ti uopće radia na toj sekciji
A zaštoje uopće brickan?
I na Androidu lako popraviš...
Vidim da je lako, veći dio od tih 4 sata je bilo zašto ne prepoznaje karticu(koja je nije bila u mobu ROFL), instaliranje svih drivera i sl., ali nije ni blizu kao na iPhoneu, na kojem se i najgori SW problem riješi za 15min.
A bio je brickan zbog neuspješnog stavljanja custom ROMa, brat blizanac od tog frenda je pokušavao na njegovom, skužio što je zeznuo, i onda na svome dobro napravio, ali se ovaj drugi nije ni palio.

kad citam novine, procitam ih sve :P
Vidim da je lako, veći dio od tih 4 sata je bilo zašto ne prepoznaje karticu(koja je nije bila u mobu ROFL), instaliranje svih drivera i sl., ali nije ni blizu kao na iPhoneu, na kojem se i najgori SW problem riješi za 15min.
A bio je brickan zbog neuspješnog stavljanja custom ROMa, brat blizanac od tog frenda je pokušavao na njegovom, skužio što je zeznuo, i onda na svome dobro napravio, ali se ovaj drugi nije ni palio.
Jednostavno je samo trebalo spojit mobitel i stavit stock ruu... 5 minuta.
Jednostavno je samo trebalo spojit mobitel i stavit stock ruu... 5 minuta.
to sam prvo i probao pa nije uspjelo

kad citam novine, procitam ih sve :P
kad si već platia, imaš pravo da ih i pročitaš, a i pogledaš..
nije baš kao ''magazin'' koji se čita i gleda..
...dan ili večer...uglavnom smračilo mi se, nakon da origins preći na da2...
eh, nisam ga ni skinia, pa ne vriujem da ću ga ni odigrat..
na fable san trenutno, pa kad njega rješim
imam The witchera 2.. ako faks ne počme
Dobar dan svima...
@xDinchx: Sretan rođendan...
EDIT: Koji sam ja senilac...
večer :)
pa nikako da napravim onaj tutorial :/
večer :)
pa nikako da napravim onaj tutorial :/
Kad te žene iskorištavaju, kad bi stigao...
da je bar tako...
radi se po 12h na dan i nemam snage ni za ženske...
da je bar tako...
radi se po 12h na dan i nemam snage ni za ženske...
i onda se kaže šta nisi učia na vrime.. hhehe
podaci mi ošli, oni disk sam uskrsnia, al
eto bez muzike. serija, filmova..