Stigao papirić pa sutra idem podignut kad budem išao u grad nešto obavit.
Meni na ulazu u sobu stoji obavjest da nisam socijalna služba a odmah ispod toga cjenik tako da više nikom ne pada na pamet da me žicaju besplatno.
Stigao papirić pa sutra idem podignut kad budem išao u grad nešto obavit.
Meni na ulazu u sobu stoji obavjest da nisam socijalna služba a odmah ispod toga cjenik tako da više nikom ne pada na pamet da me žicaju besplatno.
a kad pogledam imam stavit još MS office i program za prženje i to je to...
više od 12-15 programa stvarno ne triba
meni treba :)
a jbte, šta ti radiš??
Napokon stiglo. Ok, provjeri da je sve OK. 
a jbte, šta ti radiš??
nesmijem reć :)
Naplata ide u naturi ili preferiraš šušku?
poljoprivrednicima u naturi :)
ma stanje ovako. kao prvo znate kako to ide.
- ma njemu se javi, meni ti je on radio. pc radi ko zmaj!
onda se pocnu javljat i zatrpavat me. posebno kada im nesto popravim ili zamjenim hardware.
onda nastane prostitucija. misle svi da nemam drugog posla u zivotu.
- e prije 3 godine,dodje meni gotovan...moj vrsnjak. malome krepala mrezna i treba instalat sedmicu.
kupi mreznu, sve instalaj i "kljuc u ruke".
dodje lik...
- ej! kenova? (du pozdrav..sto ima-kako je)
- evo sve je sredjeno
lik uzme kutiju i kaze:
- eto te! vidimo se. adio
ni hvala, ni hebem te u dupe...ama nista. od tada sam uveo cjenik. i super mi.
@torrente ak me pitaš nisam još skinuo vmc softvera a prekratak mi je limit (ostao još 60mb) pa moram kupit bonček na simpi pa ču moć skinut. 
Pozdrav ljepotani.
Evo mene tipkam iz Turske malo, samo da vam se javim jer sam obećao da vas neću zaboravit. Ovamo je super, super ekipa ali mi ipak nedostaje dom i ovaj naš jezik, jer te tamo niko ne razumije da ga bičuješ hebemu. Šta ima bugovci kod vas? Kako vi gonite? :D
Pozdrav ljepotani.
Evo mene tipkam iz Turske malo, samo da vam se javim jer sam obećao da vas neću zaboravit. Ovamo je super, super ekipa ali mi ipak nedostaje dom i ovaj naš jezik, jer te tamo niko ne razumije da ga bičuješ hebemu. Šta ima bugovci kod vas? Kako vi gonite? :D
Kakve su brzine interneta tamo u Turkiji? 
Pozdrav ljepotani.
Turska?
Što ćeš ti tamo? 
BTW. Pozdrav.
Pozdrav ljepotani.
Kakve su brzine interneta tamo u Turkiji? 
A vuku, ovisi o signalu, ja sam se prikačio sad za neki wireless al daleko mi pa slabo fata signal, neće ništa da mi uhvati :D
Pozdrav ljepotani.
Turska?
Što ćeš ti tamo? 
BTW. Pozdrav.
Ma dobio stipendiju jer sam prošao 5,0 u Drugoj gimnaziji pa su me slali na neka testiranja koja sam prošao i poslali me u Tursku da se školujem
Pozdrav ljepotani.
Javi ako te angažiraju za neku sapunjaru.
Ma dobio stipendiju jer sam prošao 5,0 u Drugoj gimnaziji pa su me slali na neka testiranja koja sam prošao i poslali me u Tursku da se školujem
Znaš li jezik?
Ima li koja turkinja? 
Znaš li jezik?
Ima li koja turkinja? 
Sve je na engleskom ali imamo 12 časova turskog sedmično, dakle svaki dan po tri časa turskog. Tako da sam ga naučio u dvije sedmice k'o njemačkog što sam u čet'ri godine
haj ti hambrle malo na msn :)
Večer...
budes,pomalo. sad imas i tutorijal i support na forumu...ma sve. :)
Pozdrav ljepotani.
sto mu Onura!
Pozdrav svima, nije me bilo dugo ovdje...
Haha ja sam sanja da si ti otišao s BUG foruma, vratio se s istim avatarom, samo da ti je ime bilo Rankela Kukumardžija.
Vecer narode, jos malo pa u nehrkalice
Pozdrav svima, nije me bilo dugo ovdje...
Haha ja sam sanja da si ti otišao s BUG foruma, vratio se s istim avatarom, samo da ti je ime bilo Rankela Kukumardžija.
Sanjaš bug forum ? 
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Ajmo buđenje spameri...DOBRO JUTRO!!!
ALO LJUDI,treba mi brzo definicija računalstva,HITNO!!!!
Znanost o proučavanju računala, njhovih načina korištenja i unaprijeđenja.
Iz glave... Bar bi ja tako definiral.
Znanost o proučavanju računala, njhovih načina korištenja i unaprijeđenja.
Iz glave... Bar bi ja tako definiral.
zahvaljujem
častiš
morgen svima
P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Dobro sam... Čeka se berba kukuruza, da hladno je. Uskoro idem na posao.
P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao: