Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.464.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

E ovo je već zabrinjavajuće: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/strelica-hoda-sama-sebe/117262.aspx

@torrente

Imam jednog naprednog korisnika na chatu kojem ni jedan video ne radi (ne pitaj {#}), planiram mu lupiti k-lite pa nek uživa. Koji od ovih silnih verzija (full, mega, standard) i jel ima nekih posebnih štimanja poslije?

17 godina

ma stavi mu bilo koju radit će..

cilu noć će radit ovi komp samo da

formatira oni prokleti, ali baš prokleti disk

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina

giga... ako mu nije jasan koncept jednostavnosti mpc-a... neka proba vlc koji opet ima u sebi sve kodeke.

ja sam sklon klite-u i sebi ga stavljam. standard dovoljan.  full sluzi ako bi se bavila enkodiranjem raznih video formata pri ripanju,pa ti nebi nista zafalilo.

a ovom sa linka...zvuci bolesno,ali neka nadogradi flash.

17 godina

ma bolji mi je oni prvi post roko roko crni roko

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina

neka vidi kada ugasi browser jel trza. vjerojatno ne..a kad ga upali pocne trzat.  flash!    oko predzadnjeg flasha bilo urnebesa,jer je to bila na dosta laptopa pri koristenju tachpada.

16 godina
moderator
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina

Ima tko kakav način da se do petka zaradi 1000kn {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

prodaj dupe :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
rooswelt1991 kaže...

Igraj loto ili kladionicu. Treba ti samo malo sreće.

18 godina
neaktivan

Crko disk u PC-u. Pogreb preksutra na Pulskom groblju. {#}

R.I.P. 160 GB WD disk

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
14 godina
Tiby kaže...

Pozdrav rankec ne ljutiš se valjda na mene radi onoga komentara, malo si bio pre sarkastičan.

Sorry

Koji komentar? Stari moj imam tolko obaveza u RL da te se i ne sjećam. :)

torrente kaže...

ola!

bude nekad veselo i zanimljivo. sakupi se 5-6 sijedih glava i odmah urnebes.

:).

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

Hmm, ipak ne :-D

captain_soap_McTawish kaže...
rooswelt1991 kaže...

Igraj loto ili kladionicu. Treba ti samo malo sreće.

Jel ima tko da radi u HL da mi malo poveča sreću {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
rooswelt1991 kaže...
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

Hmm, ipak ne :-D

onda nema zarade..

15 godina
neaktivan

E sad je stvarno dosta. Nakon uvjeravanja kako mu VLC ne paše jer ima mutnu sliku (WTF?) i nakon instalacije K-lite kodeka kaže:" e ma nešt sam ti ja mrdo po tom i ne vidim ja di je to instalirano... znam samo da u ovom vindovs plejeru sad normalno radi"

17 godina
GigaGirl kaže...

E sad je stvarno dosta. Nakon uvjeravanja kako mu VLC ne paše jer ima mutnu sliku (WTF?) i nakon instalacije K-lite kodeka kaže:" e ma nešt sam ti ja mrdo po tom i ne vidim ja di je to instalirano... znam samo da u ovom vindovs plejeru sad normalno radi"

hahah, koje je to tele, jesi mu predložia MPC...

18 godina
GigaGirl kaže...

zanemari ga. pitaj ga jel vidi ovo sa slicice. tu mu je  nanovo dodan mpc. 

15 godina
neaktivan

Ma skužio je, ali njemu je Media Player Classic ružan pa će on ostat na WMP-u. Eno zahvaljuje se, zatrpava mi feed glupostima. {#}

17 godina
GigaGirl kaže...

Ma skužio je, ali njemu je Media Player Classic ružan pa će on ostat na WMP-u. Eno zahvaljuje se, zatrpava mi feed glupostima.{#}

a tebi to ne godi ?? {#}

18 godina
GigaGirl kaže...

ali njemu je Media Player Classic ružan

takvima se uvijek trebaju naplatit usluge pomoci.  uvjek rado pomoc svakome,ali to ssu oni,sto im dignes cijeli sistem, sve namjestis ko sebi...i onda kazu "nisu mi tako prije stale ikone".   jel nisu?  - 200kn!

15 godina
neaktivan
Makić kaže...

a tebi to ne godi ?? {#}

Ne. Idu mi na živce sve te gluposti, prije par dana sam pobrisala sve osim FB-a (ali i tu sam napravila čistku) i odlično mi.

18 godina
neaktivan

I ja sam nedavno napravi čistku na FB-u. One koje poznajem i koji su inteligentni sam ostavio.

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

I ja sam nedavno napravi čistku na FB-u. One koje poznajem i koji su inteligentni sam ostavio.

Jedino ne znam kako obrisati RottenTomatoes račun, mislim da se čak ni ne može, onda nek stoji neaktivan.

16 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
lzgr kaže...

Isti kriteriji, ostao sam na nekih 50ak prijatelja.

Volim jabuke :) | bugcraft.info
17 godina

ma ja sve dodam, a komuniciram s 5 ljudi...

a ovoga izbrišem, pa mu nešto triba i onda priko

drugi ljudi odg.. stvarno je lik naporan

15 godina
neaktivan

Ali stvarno što je previše, previše je: FB čistka, Twitter, Last.fm, RottenTomatoes, MSN, Skype, 2 nepotrebna mail-a čekaju na brisanje zbog neaktivnosti, Google Reader prepun kojekakvih glupih pretplata, YouTube nikad ništa uploadano isto samo pretplate pobrisane.

Lakše se diše ... {#}

18 godina
neaktivan
power_user kaže...
lzgr kaže...

Isti kriteriji, ostao sam na nekih 50ak prijatelja.

59 kod mene, moram još jedanput proći.

17 godina

nezz šta san tia napisat

16 godina
neaktivan

Večer :D

Eto me malo da prelistam biblioteku staru.Prelistavam teme,ne postavljam pitanja,a usput da se javim i platim pivu...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
torrente kaže...
 200kn!

Moja tarifa. Prozori+popratni programi (Office, MPC, Winamp, AV, MBAM...)+ kompletan update os-a.

Ako treba još složit komponente onda još Mažuranić.

Večer svima! Baš je ugodna temperatura za radit ništa:)

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice