LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOCK!
Selite u Nećorilice!
Otvoreno.
Jutro.
Otvoreno.
Jutro.
Jadan, sad ćeš svako jutro otvarat 
Otvoreno.
Jutro.
Jadan, sad ćeš svako jutro otvarat 
A ne gine mi cijeli ovaj radni tjedan. zato idući neću neboj se.
Jutro ekipica...
Oblačno vani, puše bura...
P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Jutro. Ode pada kisa ko blesava (ST). Jedva san do posla dosa.
jutro svima
jao da se barem moze prespavati ovaj dan, jaaaaaaaaako lose ustajanje na livu nogu :S
Dobro jutro, ja se vratio iz Pule, baš je dobro bilo...
Dan narode, vani tmurno, spava mi se, mora se ic u skolu, pise se zadaca i ponavlja se za danas :D
Kod vas isto prepostavljam pala kisa.
Dobro jutro, ja se vratio iz Pule, baš je dobro bilo...
Nisi mi javio da ideš u Pulu!!!!!!!!!!!!!!
Đubre!!!!!!!!!!! 
Jutro ljudi, očito da nam modovi spavaju, jer sam već par puta prijavio ivanjinja u vezi njegovih oglasa, ali od njih ni traga ni glasa.
Pa čovjek ima 3 teme, koje je mogao staviti u jednu, i još ih redovito svako jutro BUMP-a.
Ivo je to prošli put riješio po kratkom postupku, šteta što je ovaj put zakazao...
Vidim da su pirat i dany online, ali kao da ih nije briga...
Čime se ti zamaraš. 
Čime se ti zamaraš. 
Ma živcira me kaed god pogledam prvu stranu oglasa, vidim 3-4 njegova oglasa, kako kupuje ovo ili ono...
Šta je toliko malouman da nezna u jednu temu staviti kupujem to i to?
Ne stignem sve a i nemogu bit non-stop online.
Dan!
Ne stignem sve a i nemogu bit non-stop online.
Dan!
Vratia se ivo :-D
ma ok, samo mo klinac živcira, i nakon onog prvog crvenog i upozorenja, opet radi istu stvar
Dobar dan radni narode Banane nam države 
Dođem na BOL kad ono me zadesi ovo.
Ivo izgleda previše voli F1 da je cijeli BOL poprimio izgled F1.
Nemožeš vjerovat što sve ljudima pada na pamet : http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/09/20/0425006.html?pos=n1
heh danas sazno da indem sa jebasu123 u razred
heh danas sazno da indem sa jebasu123 u razred
Hahaha bravo! 
dobar dan pijandure.
.da ne otvaram temu jel mi može neko ovdje reci kak da napravim screenshot dok sam u biosu?thx
dobar dan pijandure.
.da ne otvaram temu jel mi može neko ovdje reci kak da napravim screenshot dok sam u biosu?thx
Uslikaj fotićem.
POzdrav svima :)
dobar dan pijandure.
Uslikaj fotićem.
POzdrav svima :)
ma znam,ali mene zanima dal postoji koji program da se ne zahebavam poslije s prebacivanjem slika s fotića na komp
ma znam,ali mene zanima dal postoji koji program da se ne zahebavam poslije s prebacivanjem slika s fotića na komp
Pa kako kad nije loadano ništa od programa kojima bi to mogao odraditi? Uostalom možda se nađe neki napredni savjet, ali koliko ja znam nema načina.
a evo mi giga došla,
a ni sitit se mene 
a evo mi giga došla,
a ni sitit se mene 
Vidim da muku mučiš sa externim pa neću smetati ;)