Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.497.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...
GigaGirl kaže...
Ma neee... Vi se pojavite ponekad, ali on je potpuno napustio bilo kakvu raspravu

Da ne budeš tužan {#}

Vidim da su te moji skoro pa kolege opet naživcirali. Ne daj se! 

1. Pametan čovjek

2. Ako te vidi ova moja trebat ću opet na servis u KBC:)

Jel ti stigla paket?

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Bok, jel stiglo?

Ej Nello, nisam još bio doma pa neznam. Nije mi šišmiš ništa javio.

torrente kaže...

ja i giga inace vodimo platonsku ljubav.

Kakva je to platonska mljubav? Jel se to ljubi na nekom platou ili?{#}

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

pa da...na xp-u je sve glatko. tog se sjecam cca 3godine.  ali na sedmici je lutrija.  i nista bez v10 verzije.

v10 verzije zar je to novo? A moja je verzija 9.3.6.1295

18 godina
F1-IVO kaže...

Kakva je to platonska mljubav? Jel se to ljubi na nekom platou ili?{#}

sto veca udaljenost,jaca frekvencija pozude i strasti...recimo sada ona zna da cu ja nesto napisat i prolaze je trnci.  platonska ljubav umire kada se dotaknes ili rukujes sa objektom...pardom zenom.

18 godina
Nello kaže...

preko godinu dana je dostupna.  posjeti vodafon u.k.  u aplikaciji je integriran hrvatski jezik. novo sucelje, ne jede nimalo cpu...dok devetka jede.

18 godina
Batista kaže...
rambox kaže...

Aj dobro barem je nekaj uspjelo, tj onih 50 stabiljki koje su posijane tj skrivene u Kuruzi fino je urodilo bit če Kuna jel.{#}{#}

Ma ne radim ti ja poljoprivredu za prodaju... Ipak ju tolko ne volim :)

To radim za sebe i svoje potrebe da ne moram u ducan po uvozne stvari i da ne trpam u sebe kojekakvu usr.anu GMO "hranu"...

To sam si i mislil kaj drugo, imaš mali vrtek ili malo veči da moš nekaj friškog iscupat pa u Juhu i slično moram malo zezat usput se razme.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
Nello kaže...

preko godinu dana je dostupna.  posjeti vodafon u.k.  u aplikaciji je integriran hrvatski jezik. novo sucelje, ne jede nimalo cpu...dok devetka jede.

Bil mi mogao nać stranicu di je to pa da ja tamo skinem. :)  Inaće zahvaljuljem ti za info.

18 godina
rambox kaže...

To sam si i mislil kaj drugo, imaš mali vrtek ili malo veči da moš nekaj friškog iscupat pa u Juhu i slično moram malo zezat usput se razme.{#}{#}

Jedino kaj imam u vecoj kolicini su tikve - bucino ulje :)

Ovu godinu sam toga tolko posadil da sam Bog kaj nije sve uspjelo jer bi naje.bal od posla :)

Nego Box, neki useri mi se zale na tebe preko PP-a, misleci da sam moderator pa misle da im mogu pomoc...

Naime, vrlo si nepristojan i prost prema nekima.

Jel ima neki posebni razlog ? Tema kakva da linkas ?

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pozdrav ekipica!

Koliko vrijedi 2x2GB soDIMM DDR2 RAM-a za laptope? I jedan punjač?

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina

@nello

evo ga ovdje. odabir pc, te zadnju verziju biras.

premda mi taj stick sada sluzi samo za netbook,evo vidim i na ovom vecem laptopu da sam spremao tu desetku na cuvanje,a to je bilo prosle godine.

sad je 10,2.

18 godina
Batista kaže...
rambox kaže...

Jedino kaj imam u vecoj kolicini su tikve - bucino ulje :)

Ovu godinu sam toga tolko posadil da sam Bog kaj nije sve uspjelo jer bi naje.bal od posla :)

Nego Box, neki useri mi se zale na tebe preko PP-a, misleci da sam moderator pa misle da im mogu pomoc...

Naime, vrlo si nepristojan i prost prema nekima.

Jel ima neki posebni razlog ? Tema kakva da linkas ?

Ko se to žali i na kaj zapravo, pa i mene je neki padobranac onak iz vedra neba pital danas dal sam ja Moderator jer imam 5 zvjezdica pa kak nisam onda Mod. {#}A di sam ja to bil prost i nepristojan nek pokaže PP, ak je frajer da sam nepristojan pa i da jesam to spada pod PP ali nema kaj pokazat normalno jer se nije nit dogodilo.{#}{#}{#}

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
  Koliko vrijedi 2x2GB soDIMM DDR2 RAM-a za laptope? I jedan punjač?

2 bureka, jogurt i jedna čunga lunga.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
18 godina

neshvatljivo su jeftini sodim-i.  nedavno kupio 2gb ddr3...109kn.

18 godina
rambox kaže...

Ko se to žali i na kaj zapravo, pa i mene je neki padobranac onak iz vedra neba pital danas dal sam ja Moderator jer imam 5 zvjezdica pa kak nisam onda Mod. {#}A di sam ja to bil prost i nepristojan nek pokaže PP, ak je frajer da sam nepristojan pa i da jesam to spada pod PP ali nema kaj pokazat normalno jer se nije nit dogodilo.{#}{#}{#}

Da, covjek se jednostavno ne usudi pokazat ss od PP-a jer si mu kao zaprijetio batinama...

E sad kakvim batinama, ne znam, dal bi ga natambural ili siloval - nije mi rekao, a opce me bilo sramota pitat.

Uglavnom ostala dvojica se nisu zalila na prijetnje nego samo da si nepristojan.

Rekel sam neka to rijese sa supermodovima.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:59 (Batista).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Prošli tjedan sam tipu slagao računalo i 2 gb G.Skill DDR3 memorije je platio 100 i nešto sitno kuna. Uzeo je dvije i naravno obje su bile u banani:)

Memtest se crvenio ko lud. Sad čekam Links da testira i da nove.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

@nello

evo ga ovdje. odabir pc, te zadnju verziju biras.

premda mi taj stick sada sluzi samo za netbook,evo vidim i na ovom vecem laptopu da sam spremao tu desetku na cuvanje,a to je bilo prosle godine.

sad je 10,2.

Je, i ja zasad koristim laptop. a recimi ima tri verzioje kojeg bolje skinem? 10,2? ili 10.1.108?

16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
torrente kaže...

Prošli tjedan sam tipu slagao računalo i 2 gb G.Skill DDR3 memorije je platio 100 i nešto sitno kuna. Uzeo je dvije i naravno obje su bile u banani:)

Nisi imao sreće, sestrični rade kako treba od prvog dana.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
torrente kaže...

Kolega, a jel imaš kakove viška agp grafičku karticu? neš oko 512mb trebam za jedan test.

18 godina

to je sve lutrija.

evo ja za ovoga ubacio kingston. sve 5.

narucio na e-kupi. msan.

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Kolega, a jel imaš kakove viška agp grafičku karticu? neš oko 512mb trebam za jedan test.

Uf teško. Možda imam prastaru MX440.

18 godina
Nello kaže...

Je, i ja zasad koristim laptop. a recimi ima tri verzioje kojeg bolje skinem? 10,2? ili 10.1.108?

mislim da tu nema problema ici na zadnju 10.2

moze biti samo bolja...jer ako ista rade u tom vodafonu sa novim verzijama, to je ispravljanje 54600 bugova iz prosle.

16 godina
neaktivan

@torrente moj usb stick je ZTE 3565-Z a na stranici pišu idu za novije a kod verzije 10.0 nepiše za koji idu ali mislim da moje pašu.

18 godina
Batista kaže...
rambox kaže...

Da, covjek se jednostavno ne usudi pokazat ss od PP-a jer si mu kao zaprijetio batinama...

E sad kakvim batinama, ne znam, dal bi ga natambural ili siloval - nije mi rekao, a opce me bilo sramota pitat.

Uglavnom ostala dvojica se nisu zalila na prijetnje nego samo da si nepristojan.

Rekel sam neka to rijese sa supermodovima.

Pa nek pokažu slobodno kaj sam napisal, ali nemaju kaj kakve prjetnje koje glupandarije na PP čemo to nikad nisam radil.{#} Svađal se jesam na PP ali samo sa Kalea, a to je bilo davno fučkaj ga no s obzirom kaj je onda pisal po formu nije nit cudno bilo.{#}{#}

18 godina

isti je i kod mene stick. bas taj Z. nista ne brini. ja sam ti desetku koristio poprilicno dugo na njemu.

18 godina
rambox kaže...

Pa nek pokažu slobodno kaj sam napisal, ali nemaju kaj kakve prjetnje koje glupandarije na PP čemo to nikad nisam radil.{#} Svađal se jesam na PP ali samo sa Kalea, a to je bilo davno fučkaj ga no s obzirom kaj je onda pisal po formu nije nit cudno bilo.{#}{#}

Ne znam, i meni je bilo cudno da si takav gad preko PP-a :)

Silovatelj Ramboxx - zvuci fakat da ti se srce stepe :)

Truth in engineering.
18 godina

koji skup ozbiljnih prosijedih potentnih ljudi u bircu.

znaci ostaloj ekipi je skola popodne?

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Mi smo premladi za vaše diskusije...  {#}

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

A neki su u cjelodnevnom vrtiću.

18 godina
Šef kaže...

Mi smo premladi za vaše diskusije... {#}

samo mudro upijajte savjete koje nekad udijelimo.

...dapace,ovdje sijedi podjetinje,a ispliva na povrsinu lucidnija i ozbiljnija omladina.

ivo...dobar ti je taj sa bebi-papa ekipom lol

18 godina
Batista kaže...
rambox kaže...

Ne znam, i meni je bilo cudno da si takav gad preko PP-a :)

Silovatelj Ramboxx - zvuci fakat da ti se srce stepe :)

To neko zahebava sigurno možda neki dupli račun, ili ko zna koji pa podmeče bezveze nek pokaže PP jel ili Screanshot ionak mogu Modovi čitat PP pa nek vide kaj piše a to je čista Magla ništa.{#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice