modovi su postali prebrzi...više ne stignem ni kliknut "prijavi"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da nick je bio jedan od onih koji će uči u povjest bug-foruma.
A tu je neprežaljeni mato, i njegovih 16000 multia 
Nisam upoznata sa situacijom oko Mate, znam samo da neki u svakom sljedećem trolu prepoznaju njega. Meni najdraži je ipak nick, a nakon njega karakteran (sve rjeđe sudjeluje u rspravama u zadnje vrijeme).
bilo je još nešto ako me sjećanje ne vara...ali nemogu se sjetit o čemu se radilo
Misliš na teoriju da THC liječi rak i da je to činjenica koju "oni" pokušavaju sakriti?
Misliš na teoriju da THC liječi rak i da je to činjenica koju "oni" pokušavaju sakriti?
da tako nešto je bilo...
jbg ostario sam, senilnost me hvata 
Nisam upoznata sa situacijom oko Mate, znam samo da neki u svakom sljedećem trolu prepoznaju njega. Meni najdraži je ipak nick, a nakon njega karakteran (sve rjeđe sudjeluje u rspravama u zadnje vrijeme).
Ma mato je car, bezveze su napravili od muhe slona.
karakteran mi je daleko najdraži troll, obožavam ga! :D
Ma mato je car, bezveze su napravili od muhe slona.
karakteran mi je daleko najdraži troll, obožavam ga! :D
HAHAH točno to, čak sam imao čast i s njim trgovati 
Nažalost radilo se samo o nekom acc-u, nisam kupio njegov unikatni OC-ani boatian 
jbg ostario sam, senilnost me hvata 
Tko bi ih sve popamtio?
Tko bi ih sve popamtio?
očito ti :)
http://www.ebay.com/itm/V1-4-ELM327-OBDII-OBD2-CAN-BUS-Diagnostic-Scanner-USB-/110631740743?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item19c22a6547
Mislim da je ovo najjeftinije :-D
Imala sam par rasprava sa ovom dvojicom pa sam zato i zapamtila.
opet sam počeo pokušavat pomoć nekom ovdje...
al izgleda da ću morat razmišljat o skoku kroz prozor ko i Ivo :D
Ma ljubim te...Fala puno rooswelt...
(Znal sam da pršut uvijek funkcionira...)
opet sam počeo pokušavat pomoć nekom ovdje...
al izgleda da ću morat razmišljat o skoku kroz prozor ko i Ivo :D
Hahaha
.
Ma ljubim te...Fala puno rooswelt...
(Znal sam da pršut uvijek funkcionira...)
hahh baš to, pršut mi je omiljeno jelo 
Baš smo ove godine 3 komada osušili i prije tjedan dana jedan skinuli i očistili 
Pojeo sam sam već bar 1kg 
hahh baš to, pršut mi je omiljeno jelo 
Baš smo ove godine 3 komada osušili i prije tjedan dana jedan skinuli i očistili 
Pojeo sam sam već bar 1kg 
Mljac!
Pa dajte zamislite ovog kretena s pola Mozga, s Kamionom ide pretjecat na zavoju Traktor i još prek Pune crte treba frajera razbit ko Mlinski Kamen koja budaletina na kubik.

@rambox
Strašno, za takve idiote nažalost još uvijek nema konkretnog lijeka.
Pošto nemam što pametnije za raditi opet sam se uhvatila sređivanja glazbe na laptopu. Nakon 11 pjesama već polako pi***m!!! Zašto ovo ne ide lakše???!
Pošto nemam što pametnije za raditi opet sam se uhvatila sređivanja glazbe na laptopu. Nakon 11 pjesama već polako pi***m!!! Zašto ovo ne ide lakše???!
pa što imaš sređivat?
Pa dajte zamislite ovog kretena s pola Mozga, s Kamionom ide pretjecat na zavoju Traktor i još prek Pune crte treba frajera razbit ko Mlinski Kamen koja budaletina na kubik.

http://www.vecernji.hr/vijesti/tegljac-pretjecao-zavoju-usmrtio-majku-ozlijedio-dvije-djevojcice-clanak-326278
Ljepo ga poslat nek lupa kamen krampom 41 godinu(simbolično).
Večer svima.....
Čudno mi je da nitko nije spomenuo vodeno hlađenje.
pa što imaš sređivat?
Tagove i razmještaj po folderima tako da znam gdje mi je što.
Večer svima.....

Večer svima.....
večer
imam ja trofaznu pumpu :D
pa što imaš sređivat?
Sretno ti bilo, ako otkriješ neki brzi i jednostavni način, otvori temu.
Večer...
Šta se radi?
zato ja koristim MediaMonkey, pa nek on pamti gdje je što :)
imam ja trofaznu pumpu :D
Baš sam danas nešto radio s peristaltičnim pumpama, pravi izbor za hlađenje kompa.
zato ja koristim MediaMonkey, pa nek on pamti gdje je što :)
Clementine
Trenutno sam stavio to vodeno malo na stranu, zanimam se sa ovim vodenim za grafu.
Uspio sam skužiti da ako se pumpa savi malo više u visinu, da se dosta ubrza cirkulacija, i temp padne za 3-4C
Onda sam stavio ventove da "upuhuju zrak u radijator", tvornički su ga "vukli iz radijtora", pa sad imam temp od 30C pa do 45C pod punim opterećenjem :-O
Inaće došlo je to vodeno napokon i kod nas u dučane, ali cijenu neželite znati