Moraš nas prvo zagrijati s fotkama.
nema danas...krivi laptop...
Nemog ti ja nenabrijan trolati, za ostatak ekipe neznam. Jeli se spamanje računa?
razočaro si me, mislio sam da imaš par eksternih hardova sa backupom svih videa i slika....

Jel vam treba pomoč oko trollanja, ja još nisam vodeno sastavio 
svaka pomoć je dobrodošla
Baš sam te htio pitati di su slike!
Nemog ti ja nenabrijan trolati, za ostatak ekipe neznam. Jeli se spamanje računa?
ma sve se računa :)
razočaro si me, mislio sam da imaš par eksternih hardova sa backupom svih videa i slika....
imam, al ne kod sebe :)
ni nećeš
Možemo upasti sa spikom u neku softversku temu ili u igre.
Ma što se tiče hlađenja grafe, našao sam "krivca", to je bila pasta, izgleda da se naglo stvrdla nakon što sam je stavio.
Promjenio sam je, i sad je temp oko oko 30C do 40akC pod punim opterećenjem.
Uzmite u obzir da sad radijator stoji još uvijek u kučuštu u pci slotu, tako kad njega izvadim van siguran sam da će pasti još par stupnjeva...
Nabavljam novo kučište, pa mi to malo stvara probleme oko cpu vodenog, jer nebih volio sjeći ono crijevo od vodenog, dok ne znadnem točne mjere u milimetar.
Malo mi je previše gužve tu unutra u ovom midi toweru...
Večer...
Šta se radi?
Večer...
Šta se radi?
Opet raspravljamo o vodenom hlađenju.
Htjeli smo trolati po forumu ali XXX nema fotki da se prije zagrijemo, sad samo spamamo.
Htjeli smo trolati po forumu ali XXX nema fotki da se prije zagrijemo, sad samo spamamo.
al imam rakije :D
al imam rakije :D
Hebeš rakiju. 
LOCK
jutro, da otvorim
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Jutro svima...
Jutro ekipa
Jutro ekipa
Jutro i tebi... Jesi li uhvatio Petra Pana? 
Jutro...
Škola danas 
Dap, nije da me previše briga ali kreteni su prvi dan stavili punu satnicu, svaka druga škola koju znam ima jedan, dva sata.
Usput, jutro svima.
Dap, nije da me previše briga ali kreteni su prvi dan stavili punu satnicu, svaka druga škola koju znam ima jedan, dva sata.
Usput, jutro svima.
A cujes,kad odes na faks vidit ces preporoda,dotad uzivaj u klupicama.
Umro "SPARTAK" Andy Whitfield
link
Hello kaj se dela?:\
Cjeli dan na poštu u grad po novu graf pa doma instalirat pa muku mučio sa drajverima, imam Gigabyte napokon skinuo službene stranice verziju pa radiXD
Ugl GTX560 nema šta da radi pored ove moje HD6850 OC @850/1200
Framerate je jednak u Crysis 2 benchmarku. Imam 35 FPS avg na Ultra/DX11/1920X1080p kao sa GTX560. Ofcorse ne GTX560 ti ta bi ju pojela ta doručak ali zato i košta 1600 kuna. Ja sam uzo polovno za 950 kuniča:P
Sada još da probam The Witcher 2 da vidim ako ide i to na Ultra/1080p:\ 30 FPS avg
Jel ima ovdje pušača. Prijatelji su mi rekli za cigarate "obrajn" al ne znam kak se to pise, nemogu nikako na internetu nac... kostaju 35kn kutija
Jel ima ovdje pušača. Prijatelji su mi rekli za cigarate "obrajn" al ne znam kak se to pise, nemogu nikako na internetu nac... kostaju 35kn kutija
Nazovi ih i pitaj. 
BTW. Birtaši, 'ajmo komentirat moju web str.
Puno hvala, jel možda znaš kolke su cijene Sobranie Black Russian u srbiji?
Puno hvala, jel možda znaš kolke su cijene Sobranie Black Russian u srbiji?
Neman ti pojma jer ne pusin...
Napraviti mini projekt iz hrvatskoga o komunikaciji zivotinja ili ne? Nekako mi se ne da, a i mislim da nije obavezno :D