Jutro svima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ode nabrzaka napisati zadacu iz matematike, pa palim dead island da vidim kako je to cudo :D
baš gledam jutarnji i nemogu doć
sebi koji kraljevi...
jesi li dugo gledao tu galeriju ? 
Gdje vi svi dns nestali
Gdje vi svi dns nestali
Večer evo i mene. Ma vajda su ugledali NLO pa su svi pobjegli s birca. Hahahahaha 
Provozao ja biciklom u grad - Neprocjenjivo. 
Kako se moze nadograditi facebook? Neki prijatelji mi vide objave na zidu, a neki ne...
Kako se moze nadograditi facebook? Neki prijatelji mi vide objave na zidu, a neki ne...
To samo dođe. I ja imao stari FB sve dok jednog dana došo novi i tu oszao a neznam koliko mj i sutradan mjenja na stari. Vjerovatno tako tvorac sam mjenja facebook.
Pa naravno da nema... nema HRT licencu...
Čovjek, pa gle ovo:
http://www.bug.hr/vijesti/volim-nogomet-2/110867.aspx
Mobitel mi je dodao jedan sat, mislio sam da je sad 9ipo i gotova utakmica...
Edit: sjetio se da je seka prčkala po tome... bit će prava geeketa! :)
fala, nisam vidio... ;)
EDIT: eeee moj ajduk...
Ja inače ne gledam utakmicu ali je "vidim".Na 24sata ima live tekstualni prijenos utakmice i zasad je poluvrijeme i 1:1 je
Da Dead Space 2 najstražnije xbox igra... LOL.
Večer svima btw.
Jutro svima,šta ima? :)
Jutroooooo!!!!
Jutro ljudi :D
Hahah dosla mi susjedova macka na prozor :D kako je slatka
Bas je slatka maca :D
Dan narode, moja pametna stara jucer donjela macka u stan, i nije bio ni 5 sati iunutra, ona ide s njim malo van setati, mos mislit, pobjego je nakon 5 minuta :D idemo danas sa mise, svratimo u kucu, vidim ga u basci, a on odma giftu cim je mene ugledao :D
Kako ste vi? Ja cu zamrziti iduci tjedan :D
Mačka te voli dok je hraniš.
Inače, sutra škola, jupi
.
Dan narode, moja pametna stara jucer donjela macka u stan, i nije bio ni 5 sati iunutra, ona ide s njim malo van setati, mos mislit, pobjego je nakon 5 minuta :D idemo danas sa mise, svratimo u kucu, vidim ga u basci, a on odma giftu cim je mene ugledao :D
Kako ste vi? Ja cu zamrziti iduci tjedan :D
kolko ovo dugo nisam čuo 
Pozdrav.
Što je to ove godine, nekima škola počinje tjedan dana kasnije? Nisam baš u toku sa zbivanjima.
Pozdrav.
Što je to ove godine, nekima škola počinje tjedan dana kasnije? Nisam baš u toku sa zbivanjima.
Nama dalmatincima je tjedan kasnije, kao zbog vrućina / turizma.
Pozdrav.
Nama dalmatincima je tjedan kasnije, kao zbog vrućina / turizma.
Dobar dan svima...
Nemoj dezinformirai, hrvatsku javnost. Vi dalmoši počnete ići u školu krajem listopada, do tada ste oko škole.
Monopol jel sve OK? Ma kod je mene vruče... Uf...
Zar nije smješno da pola učenika počinje na jedan datum, a pola tjedan dana kasnije?
BTW bolje vam je da vidimo neke rezultate od produžene sezone što se turizma tiče. Svake godine obaramo rekord, a love nigdje.
Na nije radi vrucine nego radi turizma... ali uglavnom meni skolovanje zapocinje tek 3.10 
Zar nije smješno da pola učenika počinje na jedan datum, a pola tjedan dana kasnije?
BTW bolje vam je da vidimo neke rezultate od produžene sezone što se turizma tiče. Svake godine obaramo rekord, a love nigdje.
rezultati su veci broj gostiju i sada su hoteli u splitu puni, problem je sta su gosti skrtiji i manje trose okolo, tako da se udjabe di se mogu udjabit..
Ne da je smiješno nego je glupo.