Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.341.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
XXX-Man kaže...

koji je to osjećaj slobode kad prijeđeš s 12gb na 30gb :D

skoro ko kad ispustiš onako jedno pravo g*vno u školjku {#}

I koliko dođe tih 30 Gb prometa.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

I koliko dođe tih 30 Gb prometa.

175 kn/mj.

a poslije 30 gb se može i dalje koristit, ali po smanjenoj brzini

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
moderator
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

pozz :)

EDIT: e sad sam skoro napisao i treći post xD

jbg neide to kad dvoje tipka pod istim acc :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 21:42 (XXX-Man).
17 godina

Ivo ili neki drugi moderatoru, daj molim vas da več jednom dovedete u red onaj oglasnik, živcira me kad vidm da Ivaninjo ima 5 otvoreni tema (koje bi mogle sve stati u jednu) i svaki dan konstatno svih 5 bumpa{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ivo ili neki drugi moderatoru, daj molim vas da več jednom dovedete u red onaj oglasnik, živcira me kad vidm da Ivaninjo ima 5 otvoreni tema (koje bi mogle sve stati u jednu) i svaki dan konstatno svih 5 bumpa{#}

Baci link da vidim.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
15 godina
neaktivan

lalalala 22 sata

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
16 godina
neaktivan

Lock.

Why So Serious?
16 godina
neaktivan
Jutro! Evo nista od posla danas, cekam da li idem na operaciju il ne. Imam cistu ispod nosa od udarca prije 10 fakin godina! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Dobro jutro

Ponudio bih vas palačinkama, ali prije po ure... sporo se budite... {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Jutro! Evo nista od posla danas, cekam da li idem na operaciju il ne. Imam cistu ispod nosa od udarca prije 10 fakin godina! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Oćeš palačinke?  {#}

Neznam jesi li riješio, ali provjeri Twitter, promijeni password... Manje klikat okolo ;)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Sinoć san još mijenjao pass, al opet cu... Fala na palacinkama, al prvo moram nesto slano... ;)
E zast je pnaj stoncin3 protjeran?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Dobro jutro! Nova ponuda tele2 za pretplatnike 20GB za 100kn. Link.   {#}

15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Sinoć san još mijenjao pass, al opet cu... Fala na palacinkama, al prvo moram nesto slano... ;)
E zast je pnaj stoncin3 protjeran?

zbog multi acc

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
15 godina
neaktivan

dobro vam jutro momci... nakon mjenjanja paste na grafulji, temperatura je opala 6 stupnjeva

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
14 godina

E jeste vidjeli ovu stranicu  zaradujete pare sam mroate neke reklame gleat i starnica niej fake jedan moj frend podigao pare 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

znači 1250 klikova za 5 dolara... kome se troši miš, slobodno

14 godina
munjovoz kaže...

znači 1250 klikova za 5 dolara... kome se troši miš, slobodno

Ide puno brzekada iams referale kada skupois 1,50 $ mos ih unajitpa na dan dobivas 0,2 iza 10 dana imas 2$ pa ih opetkupis jos i tak odalje i dalje 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina

Nema zive duse na forumu.

15 godina
neaktivan

Ljudi kreću ili se spremaju za berbu grožđa, počinje sezona ludila :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
14 godina
woodgamesfx kaže...

Tek za nekih tjedan ipo dva,znam to jer sam vlasnik par vinograda.

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
woodgamesfx kaže...

Inaće sećer je poskupio bit će manje trash vina :) ili će to kompenzirat s vodom :)

Živio Isus koji nam je dao hint kako se može napraviti  vino  bez grožđa :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
14 godina
woodgamesfx kaže...
zoharbizo kaže...
woodgamesfx kaže...

Inaće sećer je poskupio bit će manje trash vina :) ili će to kompenzirat s vodom :)

Cekam jos za ovu sortu bijeloga grozda da dode do 17 gradi i onda berba.Crno se bere nesto kasnije.A to je tragedija sta ljudi rade od vina.

15 godina
neaktivan

žali bože kakve rakije peku od tog grožđa

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
 :)

Cekam jos za ovu sortu bijeloga grozda da dode do 17 gradi i onda berba.Crno se bere nesto kasnije.A to je tragedija sta ljudi rade od vina.

Slažem se , inaće već me jučer haltal od cure stari da mu pomognem bačvu pripremit jer oni kreću ovaj vikend brat {#} , naravno nisam im htio reć da je još prerano jer ako nedaj bože se okrene vrijeme ili neka bolest grožđa ja bi ispao kriv.

Mislim imaju toliko grožđa da vjerujem da bih ga pojeo za dva dana , ali ne oni forsiraju ko da im je to pitanje života.

Nakon berbe dobiju oko 150-200 litara mošta onda si zamisli koliko je to puno vinograda :) , ali ne već vidim pola dana će bit pripreme i filozofija i onda tek posao , al dobro preživjet ču i to :) 

16 godina
neaktivan

Sretna nova sredina dana!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
whasup evo mene javljam se iz konjskog kraj splita
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
zoharbizo kaže...
 :)

Slažem se , inaće već me jučer haltal od cure stari da mu pomognem bačvu pripremit jer oni kreću ovaj vikend brat {#} , naravno nisam im htio reć da je još prerano jer ako nedaj bože se okrene vrijeme ili neka bolest grožđa ja bi ispao kriv.

Mislim imaju toliko grožđa da vjerujem da bih ga pojeo za dva dana , ali ne oni forsiraju ko da im je to pitanje života.

Nakon berbe dobiju oko 150-200 litara mošta onda si zamisli koliko je to puno vinograda :) , ali ne već vidim pola dana će bit pripreme i filozofija i onda tek posao , al dobro preživjet ču i to :) 

Razlika je kad je ljeto bila suša pa se potrebno ranije brat ako su zreli. I kod mene uskoro će počet brat grožđe i kukuruz...

14 godina
Mitch kaže...
whasup evo mene javljam se iz konjskog kraj splita

Mislis kraj dugopolja?:P

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Oj Žohare pa di si ti? Nema te 100godina.{#}

14 godina
Nello kaže...
zoharbizo kaže...

Oj Žohare pa di si ti? Nema te 100godina.{#}

Ma radio sam par dana i nisan bia doma.Sinoc dosa.Sad sam tu.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice