Meni je tamo to bilo u 1. srednje, dođeš nikoga ne znaš, nemaš s kim popričat, sve ti je novo, neznaš ništa..
Meni je prvi dan bio katastrofa, bas onak glupo nekako. Drugi dan mi je već bio puno bolji... a sad mi je super
Meni je tamo to bilo u 1. srednje, dođeš nikoga ne znaš, nemaš s kim popričat, sve ti je novo, neznaš ništa..
Meni je prvi dan bio katastrofa, bas onak glupo nekako. Drugi dan mi je već bio puno bolji... a sad mi je super
Mog poznanika su prvi dan u srednjoj prebili, jer je bio druge nacionalnosti, lol.
pozdrav
konačno imam internet na neko vrijeme :D
pozdrav
konačno imam internet na neko vrijeme :D
Dobar dan svima....
Nemaš se čemu veseliti, dans su objavili smrt komentara na internetu. Još malo pa nestalo....
Nemaš se čemu veseliti, dans su objavili smrt komentara na internetu. Još malo pa nestalo....
imam, veselim se ovom :D
ma ionako mi retardirani modovi na 24sata brišu sve komentare redom, dakle bit će mi isto :D
i dalje tražim ako netko ima carnet acc
imam, veselim se ovom :D
ma ionako mi retardirani modovi na 24sata brišu sve komentare redom, dakle bit će mi isto :D
i dalje tražim ako netko ima carnet acc
Ja mislio da ti tražiš Bug acc...
Oćemo organizirati mass-trolling na 24 sata?
ma ne...
ma ja trollam svakodnevno :D imam već valjda 50. acc tamo xD
pa zar tu nema neka dobra duša koja ide u školu?? ništa vas ne košta, samo par minuta vremena :/
ma ne...
ma ja trollam svakodnevno :D imam već valjda 50. acc tamo xD
pa zar tu nema neka dobra duša koja ide u školu?? ništa vas ne košta, samo par minuta vremena :/
Ja idem u školu
Ja idem u školu
imaš PP
Ja idem u vrtić
There I fixed it.
Dan svima ljudovi.
Odo na Renesansni Festival :=)
mislim da će ivo danas skočit kroz prozor za stvarno :D
LIIIIIINK!!!!!
LIIIIIINK!!!!!
http://www.bug.hr/forum/post/razni-mrezni-problemi/cd-network-connections/2235328.aspx
LIIIIIINK!!!!!
http://www.bug.hr/forum/post/razni-mrezni-problemi/cd-network-connections/2235328.aspx
Blago se ivi
Možda da mu ja i ivan pomognemo?
vidim da F!-IVO glumi tehničku podršku.. ne bih mu bio u koži. to mi nisu baš najugodnija sjećanja
nego, što se radi? ja sam naišao na jedan zgodni internet radio - u biti je neki tehno stalno, malo ima i industriala i slično, ali sasvim je ok, pa ako nekoga zanima - http://www.jacks-house.com/tunein
vidim da F!-IVO glumi tehničku podršku.. ne bih mu bio u koži. to mi nisu baš najugodnija sjećanja
bio sam i ja takav mazohist, al uspio sam se izliječit :D
WTF?
Mog poznanika su prvi dan u srednjoj prebili, jer je bio druge nacionalnosti, lol.
Jel možda Srbin?
ne spama se?
srećom pa su ovi driveri prošli puno bolje nego zadnji jer bi se ivo garant bacio xD
srećom pa su ovi driveri prošli puno bolje nego zadnji jer bi se ivo garant bacio xD
Fala mso-u.