Stvarno nemam sreće s RayBankama...
Imao sam jedne Aviator srebrne (mirror) koje mi je netko ukrao (u vlastitoj kući). Sad nađem druge, (gold/green) na koje mi je netko sjeo u autu...
Stvarno nemam sreće s RayBankama...
Imao sam jedne Aviator srebrne (mirror) koje mi je netko ukrao (u vlastitoj kući). Sad nađem druge, (gold/green) na koje mi je netko sjeo u autu...
Ljudi pozdrav iz Fojnice ;)
U hotelu sam na wirelessu malo :)
Ljudi pozdrav iz Fojnice ;)
U hotelu sam na wirelessu malo :)
Dobar dan svima. Pozdrav Šefe, xDinichx
Dan narode. Sta ima? Skola se priblizava, 1. srednje, da vidim i to kako je :D
kad idete u skolu ?
3 | popodne |
---|---|
2 | prepodne |
Još nije al je bio poštar samo mojima dobili pisma, a vjerovatno će sutra doć. Jedina glavna pošta u Bjelovaru nerade zbog uređenja koja traje mjesec dana pa rade samo neki uredi na drugo mjestu pa se očekuje mala zakašnjenja na isporuke.
kad idete u skolu ?
0 | Nikad više |
---|---|
14 | Možda kao roditelj |
kad idete u skolu ?
lol vi ste toliko matori ?
Ej:)
Budem kad dođem na svoj komp. Jbg neznam napamet pass (iskomplicirao sam si ga maximalno).
Računaj na odgovor kroz nekih 2-3 sata.
Budem kad dođem na svoj komp. Jbg neznam napamet pass (iskomplicirao sam si ga maximalno).
Šta je sa Notes ? Ja imam par maila pa nemogu zamaptim pa imam u teki zapisanog. A eto ja polako zaboravljam... Pamoram zapisat nešto što sam htio...
Idem na faks :)
Ej
Ola pederu
Evo ja se predstavljam imenom i lokacijom, što ćeš sad u vezi toga?
Evo zasad na VIp mreži sam, pa testiram jel troši net i vidim da ne i sve u normali :) Uh kako sam pospan dok tipkam....
btw
**nevezano s forumom :)
btw
O čemu je riječ pa da i mi čestitamo?
Idem na faks :)
ja više ni na to neidem x)
ja tek danas poco srednju
Najgore razdoblje života, početak srednje škole.
Jesi vidio kako čovjek (ja) piše gluposti kad je žešćim tabletama.
btw
O čemu je riječ pa da i mi čestitamo?
primljen je u swingerski klub u rovinju.
Jesi vidio kako čovjek (ja) piše gluposti kad je žešćim tabletama.
ne. bas je citko i razumno. sve u svemu..UHH! svijest i razum su cudo = train for tokio ;)
zapravo i nije, najgore razdoblje je, kroz koje svi prolazimo, kad shvatimo da neznamo gdje smo, što radimo, ni gdje i kako početi... bio sam i ja tamo, a sad, za godinu ipo dvije bi se čak mogao i oženiti x)
I ja cu sad u srednju... Za 4 dana. Zar je tolko loše?
zapravo i nije, najgore razdoblje je, kroz koje svi prolazimo, kad shvatimo da neznamo gdje smo, što radimo, ni gdje i kako početi... bio sam i ja tamo, a sad, za godinu ipo dvije bi se čak mogao i oženiti x)
Vjerujem ti da je osjećaj grozan.
Jel može preporuka nekog jednostavnog programa za uređivanje videa. Imam video u .3gp formatu. U Movie makeru mi "nestane" zvuk čuje se samo neko zujanje. Trebam u određenim djelovima ubacit glazbu i dodat creditse...
Vjerujem ti da je osjećaj grozan.
nop, nije, da više ne spomijem što mi je, al od tog dana nisam više ista osoba, cijela percepcija svijeta mi je taj dan promjenjena, za sve što sam mislio da marim, zapravo nije me bilo briga... male stvari su bitne, vrlo bitne, ali bez da imaš cilj u velikim stvarima, nećeš nigdje doći... ivo zna o čem pričam, kakve te to stvari natjeraju da se u potpunosti promjeniš u treptaju oka i da više nikad nisi stari
edit: možda sam pronašao curu koju želim oženiti, ali to nije game over, tu je tek početak svih stvari koje ti život može pružiti, ti se samo trebaš potruditi da tako i bude
Meni je tamo to bilo u 1. srednje, dođeš nikoga ne znaš, nemaš s kim popričat, sve ti je novo, neznaš ništa..