Iako sam mislio da će jakovp prodati meni svoju pump za vodeno, ipak je odustao :-(
dakle ja još tražim konstruktivna riješenja oko toga :-/
Iako sam mislio da će jakovp prodati meni svoju pump za vodeno, ipak je odustao :-(
to je zato kaj si stavil live verziju :D
ja sam te pital za obicnu, mislim da je ista procedura kao i za ubuntu pa cu vidjet
Ma nisam ja odustao, nego si ti nestrpljiv, na kraju ćeš ionako čekati ali dobro, shavaćam tvoju tvrdoglavost.
Stoncin protjeran?Wtf?
Ma nisam ja odustao, nego si ti nestrpljiv, na kraju ćeš ionako čekati ali dobro, shavaćam tvoju tvrdoglavost.
A znam, šta ćeš
Imam praktički sve, i samo mi fali ta pumpa. Inaće ništa ne pušta nigdje, probao sam sa sa običnom pumpom koju imam, ali nemogu staviti veće cijevi na nju, pa sam stavio u posudu vode pa onda ubacio s jedne strane nekako ga gura, a sa druge neku manju cijevčicu u plastiku sa vodom. a onu vodu i radijatora opet u tu plastiku da curi....
nije riješenje i ne usudim se takvo što u komp staviti, ali bar znam da one spojnice koje imam ne puštaju vodu...
Stoncin protjeran?Wtf?
ptićica mi rekla da je navodno jednog forumaša (jako pouzdanog inaće) shebao za soma kuna....
Stoncin protjeran?Wtf?
ptićica mi rekla da je navodno jednog forumaša (jako pouzdanog inaće) shebao za soma kuna....
GTX 560?Prodaja a nema kartice?
Navodno da niej poslao karticu, a ovaj čovjek mu je uplatio.
jel ima tko njegove podatke, ili bar neki kontakt?
Sumnjivo mi je to za Stoncina,ne cini se takav.Ima novaca za dobar hardwer,nebi zaheba nikoga,ne cini mi se takav,nevirujem da je kriv.Triba ga kontaktirat pa vidit sta se dogodilo.
Imam ja broj moba, eto ti ga u inbox.
Imam ja broj moba, eto ti ga u inbox.
Fejsacho jedna.
Fejsacho jedna.
Hahah, virova ili ne, nisan bia ima bar 3 tjedna, al eto opet mi ostala ta riječ u glavi.
Moje isprike, eto ti rooswelt u PP.
Ok, ja sam ga proslijedio prevarenom (navodno).
mislim od ovog čovjeka sam uzimao dosta stvari, čak znam da taj čovjek prodao na forumu par stvari na rate...
I do sad me niakd nije prevario, tako da sumnjam da laže da je uplatio...
pokušao ga je zvat na neki mobitel, neznam jel ovaj, ali ne javlja mu se, a u međuvremenu je protjeran...
pa ono, bilo bi dobro da se javi
Fejsacho jedna.
Hahah, virova ili ne, nisan bia ima bar 3 tjedna, al eto opet mi ostala ta riječ u glavi.
Moje isprike, eto ti rooswelt u PP.
Imas PP fejsacho stara. :D
Hello boys I'm back :
wb x)
Kaj bi sa stoncom? Nije protjeran zbog prevare? Goodish tu hara na veliko a nije protjeran.
Kaj bi sa stoncom? Nije protjeran zbog prevare? Goodish tu hara na veliko a nije protjeran.
Tocno to,slazem se.
evo i da vas ja obradujem :D cuo sam se sa stoncinom preko fejsa, on je poslao karticu ali nije stigla jos, trebala je danas do 15 (f**k you HP!), doci ce valjda do petka... uglavnom protjeran je zbog multi acc-a.
uglavnom protjeran je zbog multi acc-a.
LoL.
Ajd bar je dobro da se nekako javio....
Ja i dalje tražim pumpu za vodeno
probaj nabavit pumpu iz auta koja šprica onu tekućinu za stakla, kad ju spojiš, šprica bar 5 metara mlaz, a protok možeš pronaći na webu čitajući njen tip itd
uglavnom protjeran je zbog multi acc-a.
Tako sam i mislio. Ne znam koji mu je rac bio da ide radit drugi acc i pise sa njim po istim temama.
Ni nama nije svejedno, kako ćemo dobit porciju slika.
Ma odma pajserom i palicom u sjedište ISP-a
Večer svima....
Večer svima....
'ečer i tebi
Pa šta se čeka, pajser u ruke i ravno na Carnet (usput si možeš uzeti kornet).