Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.336.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Unworthy_For_Life kaže...

Ajmo ljudi pridružujte se,pokažimo potporu i dajmo blagoslov ovom sretnom paru ({#}http://www.facebook.com/group.php?gid=156483821034557

Sve je to dio mentalistovog plana {#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
rooswelt1991 kaže...

Ajmo ljudi pridružujte se,pokažimo potporu i dajmo blagoslov ovom sretnom paru ({#}http://www.facebook.com/group.php?gid=156483821034557

Sve je to dio mentalistovog plana {#}

LOL

Bio sam i zaboravio na ovo. {#}

Zna li tko na kojoj stranici birca/nespavalica se nalazi njihova "borba"?

BTW. Pozdrav svima.

BOG I HRVATI
15 godina
Ljudi, sretan bajram svima koji ga slave! ;)
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

napišem ogromni post i baš onda modovi idu brisat postove pa mi izbaci stranica nedostupna {#}

neda mi se opet :/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
XXX-Man kaže...

napišem ogromni post i baš onda modovi idu brisat postove pa mi izbaci stranica nedostupna {#}

Kao i ja, trenutna poruka dana. Napisao je ima 3 dana, stavim pošalji i Silverlight mi se crasha.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/periferija-ultimativna-tema/85078.aspx?page=0&jumpto=2227859&sort=asc&view=flat Lista svih forumaških reviewa perifernih uređaja
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

zakaj ne staviš da ti sprema sve što radiš, je da ti malo pojede rame, al zato mi sprema sve što pišem u ovom WYSIWYG editoru, i kad izgasim operu, i kad odem na neku drugu stranicu, il bilo što, samo odem back na to što sam pisao i tu je sve

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 16:43 (munjovoz).
16 godina
moderator
munjovoz kaže...

zakaj ne staviš da ti sprema sve što radiš, je da ti malo pojede rame, al zato mi sprema sve što pišem u ovom WYSIWYG editoru, i kad izgasim operu, i kad odem na neku drugu stranicu, il bilo što, samo odem back na to što sam pisao i tu je sve

zato što sam pisao sa netbooka koji ionako ima samo 1GB rama pa onda šteka :/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
protjeran

Hladna voda...aaaaaahhhhhhhh.... Kako život može biti dobar. {#}

15 godina
neaktivan

gledam gledam malo one vrpce u windows 8, pa opet malo gledam, i rekoh, ma kakve vražje vrpce, nismo mi djeca da se tu sa nekim vrpcama igramo... mislio sam si instalirati winse x64 jer mi na x86 trenutno radi 3.25gb rama, al naljepit ću si ubuntu ili mint, pa rekoh igrajte se vi sa windowsima i vrpcama i dalje

edit: meni sve te "novosti" u svakom windowsu izgledaju kao šamaranje mrtvog magarca, windows xp mi je još nekako i pristojno izgledao, ne pričamo ovdje o funkcionalnosti, dok je vista i windows 7 sve nešto sjajno, sve nešto svjetli, sve nešto animirano, gadi mi se od prvog dana kad sam ga instalirao, al što ćeš, nužno zlo kad ga moram imat za visual studio

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 18:08 (munjovoz).
15 godina
neaktivan

a života ti, pa gdje su svi? dosadno da se prosereš

16 godina
moderator
munjovoz kaže...

uzmi onda novi bug i sjedni na školjku {#}

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
munjovoz kaže...

uzmi onda novi bug i sjedni na školjku {#}

nisam ga još kupio, a odrekao sam se igranja igara, pa sam sad na bolnom odvikavanju  {#}{#}{#}

14 godina

Download 60 kbps a upload 30 kbps,surfam ko mrtva macka.Al opet sam na forumu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
munjovoz kaže...

nisam ga još kupio, a odrekao sam se igranja igara, pa sam sad na bolnom odvikavanju {#}{#}{#}

onda uzmi stari :D

17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

gledam gledam malo one vrpce u windows 8, pa opet malo gledam, i rekoh, ma kakve vražje vrpce, nismo mi djeca da se tu sa nekim vrpcama igramo... mislio sam si instalirati winse x64 jer mi na x86 trenutno radi 3.25gb rama, al naljepit ću si ubuntu ili mint, pa rekoh igrajte se vi sa windowsima i vrpcama i dalje

edit: meni sve te "novosti" u svakom windowsu izgledaju kao šamaranje mrtvog magarca, windows xp mi je još nekako i pristojno izgledao, ne pričamo ovdje o funkcionalnosti, dok je vista i windows 7 sve nešto sjajno, sve nešto svjetli, sve nešto animirano, gadi mi se od prvog dana kad sam ga instalirao, al što ćeš, nužno zlo kad ga moram imat za visual studio

Ja jedva cekam da predjem na Linux, besplatan je, meni je bolji,al je teško sa starcima,dijelimo komp...

Ja sam si na komp stavio Win 2k style pa mi je tak svejedno šta oni specijalci iz MS-a smisle za dizajn. Nadam se da mi to neće izbaciti iz Win 8. Inače idem sa pajserom u Microsot Hrvatska {#}

zoharbizo kaže...

Uzeo si onaj flat za mobitel pa se nakon 512 MB snizi brzina?

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
14 godina
lzgr kaže...
zoharbizo kaže...

Uzeo si onaj flat za mobitel pa se nakon 512 MB snizi brzina?

Ne,na selu sam pa to rodak ima.Ja imam 4mbita flat doma.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan

Shvatio sam da Mentalist nije lud i ne fale mu daske u glavi. Samo se zahebava, i to vrlo dobro.

17 godina

Jbt cijeli dan doma, učim, nesmijem van iz kuće, starci nisu doma, a netko mora biti sa majstorima {#}

ALi bar sam imao vremena si napraviti rezervar za vodeno, ali pumpa mi je i dalje problem.

Opet slušam konstruktivna ideje :-)

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan

Jel se sjeća netko usera extreme_pwna?

E pa to je bio mentalni.

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jbt cijeli dan doma, učim, nesmijem van iz kuće, starci nisu doma, a netko mora biti sa majstorima {#}

ALi bar sam imao vremena si napraviti rezervar za vodeno, ali pumpa mi je i dalje problem.

si našao šta u onom što sam ti skenira?

17 godina
lzgr kaže...
rooswelt1991 kaže...

si našao šta u onom što sam ti skenira?

Ma nisam, osim što su one pumpe nekad bile dobaviljve u PET centar-u na drvinju u Zagrebu, ali prema njihovoj web stranici, više ih ne uvoze :-(

Ali našao sam par kvalitetnih informacija, pogotovo o položaju gdje treba biti radiator gdje treba biti pumpa itd...

Samo kad bi našao pumpicu još...

Ima na pce forumu jedan koji je prodavao vodeno, ali više ne. Tojest, ni bi prodao samo komplet, dakle cpu gpu blok, grafičku, radiator, pumpu, rezervar, ventove i spojinice, ali to će mi biti previše.

meni treba samo pumpa trenutno...

16 godina
lzgr kaže...

Shvatio sam da Mentalist nije lud i ne fale mu daske u glavi. Samo se zahebava, i to vrlo dobro.

Ipak si poslušao moj savjet i otišao u Kiseljak? {#}

BOG I HRVATI
17 godina

JA sam se rodio u Kiseljaku i tamo živio 15 godina, a dotičnog ne poznajem, po imenu, možda kad bi ga vidio...

17 godina
lzgr kaže...
rooswelt1991 kaže...

JA sam se rodio u Kiseljaku i tamo živio 15 godina, a dotičnog ne poznajem, po imenu, možda kad bi ga vidio...

Potraži ga na FB-u, on je napravio onu grupu mentalist+anshika

Ima ih 10 :-D

NEgo ima tko eheim pumpu iz akvarija, po mogučnosti malo jaču :-)

Edit: našao, da me hebeš nikad ga u životu nisam vidio {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 19:36 (rooswelt1991).
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
rooswelt1991 kaže...
lzgr kaže...
rooswelt1991 kaže...

------- Ako je Izgr izbrisao ovo valjda ima razlog

Ne bi nikad reko, pa mentalist voli Bad Company 2 Team Fortress 2 i Razer...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 19:43 (roko121roko).
15 godina
lzgr kaže...

kvragu pa izgleda normalno :D

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
lzgr kaže...
rooswelt1991 kaže...
lzgr kaže...
rooswelt1991 kaže...

------- Ako je Izgr izbrisao ovo valjda ima razlog

Imam. Prijavio me zbog iznošenja osobnih podataka na forum. Saznao preko veze,necu reci od koga( nije mod niti admin)

14 godina
neaktivan

........

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 19:47 (Unworthy_For_Life).
17 godina
neaktivan

----

Stop it.

Brisi ovo.

17 godina
neaktivan

Mentalist,znam da si me prijavio, iako si i sam bio iznio svoje podatke na forum.

Tako da ja po tome ne krsim pravila jel tako?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice