- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/htc-desire/53170.aspx?page=279&jumpto=2224504&sort=asc&view=flat
Mario je bio u pravu što se tiče flashanja ROM-ova... Zahebat će se jednog dana. Kao danas npr.
zato se uvijek stavljaju stable release-evi ili portovi official softvera sa jacih uredaja iste serije...:D
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Open :),odo malo roštiljat
Jutro ljudovi!
Trebalo bi kavu skuhati i nešto pojesti :)
Dobro jutro svima i od mene.Ja odoh sad odspavati koji sat.
Poslat ću ti ja mailom jedan odrezak dok bude gotov
Poslat ću ti ja mailom jedan odrezak dok bude gotov
Šalji ^^
Mogao bih i ja odhrkati par sati :)
Hajte booooooook :D
Dobro jutro.
Evo ja ranoranioc več bio na kavi i sada malo komp i tako..
XD
Čovjek bi htio neki laptop od oko 3000 kn za odigrat koju igru preko zime. Ima li nade? Bar da odigra koju stariju igru, jer nije neki gamer, niti baš visi za kompjuterom...
Ja moram sad na posao, pa ako može netko pogledat malo da li ima štogod za tu cijenu... :)
Gibam! :)
Zaspao u devet,probudio se u osam . *fuck yea*

Čovjek bi htio neki laptop od oko 3000 kn za odigrat koju igru preko zime. Ima li nade? Bar da odigra koju stariju igru, jer nije neki gamer, niti baš visi za kompjuterom...
Ja moram sad na posao, pa ako može netko pogledat malo da li ima štogod za tu cijenu... :)
Gibam! :)
uf momci moram naljepit nove winse na kompić, x64-icu jer blesava x86-ica je retardirana
tj budimo realni winsi su sveukupno retardirani, postoje različite verzije programa za 32 bitnu i 64 bitnu verziju, pa ko je tu lud?
Zaspao u devet,probudio se u osam . *fuck yea*
Ja zaspo u 2 probudio se u pol 9 xDD
Sta ima ljudi, malo zahladilo :D
momci imam lagani problem sa ramima, kad ubacim 4 slota rama, bome neradi, tj radi samo sa jednim parom x(
momci imam lagani problem sa ramima, kad ubacim 4 slota rama, bome neradi, tj radi samo sa jednim parom x(
jesi testirao sve pločice svaku zasebno?
nisi napisao koja je ploča, neke ne podržavaju više od određene količine rama
a nisi napisao ni koji su moduli
Iman osjećaj da nešto ne valja
Jesu ti rami isti? Frekvencija i kapacitet?
jesi testirao sve pločice svaku zasebno?
nisi napisao koja je ploča, neke ne podržavaju više od određene količine rama
a nisi napisao ni koji su moduli
2x2gb, 2x1gb, oba 800 mhz, svi rade
Iman osjećaj da nešto ne valja
Jesu ti rami isti? Frekvencija i kapacitet?
ne valja to što mi dual channel baš i ne radi a valjd bi trebao sasvim normalno
2x2gb, 2x1gb, oba 800 mhz, svi rade
koja je ploča?
jesi napravio reset biosa kad si ih stavio?
nop, nisam, ploča je p31 neo v2
na tom linku pišu budalaštine, nevjerujem ja njima x)
odoh resetirat bios jer su mi i rami i procesor clockani, moguće da je do toga, nisam skidao clock kada sam ih sve ubacio
odoh resetirat bios jer su mi i rami i procesor clockani, moguće da je do toga, nisam skidao clock kada sam ih sve ubacio
nakon toga skini zadnji bios ako ga nemaš, možda su uspjeli sredit to
al najvjerojatnije chipset nemože podržat više od 4 GB
Flashaj bios na najnoviju verziju, možda to pomogne.
ovi iz zabe su svi mučka đubrad
nakon toga skini zadnji bios ako ga nemaš, možda su uspjeli sredit to
al najvjerojatnije chipset nemože podržat više od 4 GB
Flashaj bios na najnoviju verziju, možda to pomogne.
ma i da chipset ne podržava više od 4gb, morao bi se komp upalit, ak ubacim 3 slota, onda se upali, ak ubacim 4 slota, ne upali se, neznam tko je tu blesav
isto me za*ebava clock, proc mi se ne želi clockat preko 3.4 ghz a prije par dana sam ga držao na 3.6, sad je 3.31
Dobar dan. Kako ste mi i šta ima novoga?
vozdra spammeri