- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ijako sam bratu već reko da mi se ne približava kompjuteru izgleda da je bio i skido mi sa THR-a. Do sad sam pokupio 5 HNR-a, a bit ce jos 4
šta stvarno nema nitko da bi mi kupio counter strike na steamu, a da mu ja uplatim pare sutra ujutro uz proviziju
sigurno će ti se odma neko javit kad bi napravia prvo uplatu pa onda kupnju na steam
Srednjoskolci... na vas se ne odnosi odgoda skole na 12.9???? Ostale županije najavile su da će još neko vrijeme pratiti prognozu. Ministarstvo obrazovanja svima je odobrilo odgodu koje neće biti u srednjim školama.
kakvih zatucanih kretena ima na forumu pa ja to nemogu vjerovat
kakvih zatucanih kretena ima na forumu pa ja to nemogu vjerovat
ja mogu...
Srednjoskolci... na vas se ne odnosi odgoda skole na 12.9???? Ostale županije najavile su da će još neko vrijeme pratiti prognozu. Ministarstvo obrazovanja svima je odobrilo odgodu koje neće biti u srednjim školama.
Ozbiljno? Ne pratim ja to ništa.
tak i ja za većinu stvari
al neke hrvatske stvari tamo nemogu nac...
ak se to još jednom ponovi slijedi mu formatiranje kompletnog diska na njegovom laptopu + ograničenje brzine na 1mb/s
šta stvarno nema nitko da bi mi kupio counter strike na steamu, a da mu ja uplatim pare sutra ujutro uz proviziju
sigurno će ti se odma neko javit kad bi napravia prvo uplatu pa onda kupnju na steam
pa momak moj nije svatko lopov, ne tražim besplatno, samo do sutra uz proviziju
Ja uopće ne idem na torrente,ako mi nešto zatreba, tu je tpb.
a to nije torrent a
a to nije torrent a
Govorim o tome da ne koristim torrente često,skoro da ih i ne koristim, ako mi nešto zatreba, tu je tpb.
a to nije torrent a
Govorim o tome da ne koristim torrente često,skoro da ih i ne koristim, ako mi nešto zatreba, tu je tpb.
eto nek ti znaš
počasti me sa nekom lijepom igrom npr cs:s razveseli i sebe i mene :D
ola momci... prao sam cijeli wc dole u prizemlju od jutros, sve zidove oribao, zamjenio školjku, zamjenio kotlić, stavio novu tuš kabinu, stavio kupaonski blok sa ogledalom, i sad na krečenje, pa kad okrečim useljavam se u novu sobicu koja ima samo 5x7 metara plus kupatilo x)
a to nije torrent a
eto nek ti znaš
Njet
ola momci... prao sam cijeli wc dole u prizemlju od jutros, sve zidove oribao, zamjenio školjku, zamjenio kotlić, stavio novu tuš kabinu, stavio kupaonski blok sa ogledalom, i sad na krečenje, pa kad okrečim useljavam se u novu sobicu koja ima samo 5x7 metara plus kupatilo x)
Bravo, kako si sve to stigao u ovih par sati?
a to nije torrent a
eto nek ti znaš
Njet
ajd bar kažeš da nećeš respect
a nisam u par sati, radim od 8 ujutro, još sam i provukao žicu za struju za kupaonski blok, pa na kraju nisam ni okrečio jer se suši žbuka, i još moram kupiti šmirgl papir da ošmirglam vodovodne cijevi... samo neznam u koju ću boju seki obojat sobu, kupatilo ce ofc bit bijelo, bar ono što nisu pločice x)
večer svima
Večer...
Šta se radi?
Večer i od mene svima! Što se radi?
Jel netko zna slučajno koja je ovo tema za win7?
Koristio je nekad prije.. pa je zagubio...
ja neznam
Još sat vremena pa u Nespavalice. Kako vrijeme leti.
a nisam u par sati, radim od 8 ujutro, još sam i provukao žicu za struju za kupaonski blok, pa na kraju nisam ni okrečio jer se suši žbuka, i još moram kupiti šmirgl papir da ošmirglam vodovodne cijevi... samo neznam u koju ću boju seki obojat sobu, kupatilo ce ofc bit bijelo, bar ono što nisu pločice x)
Bok svim birtašima, polako fučkaj ga nema žurbe pa nisi Supermen treba se malo i malo odmorit pa više Pivskih pauza i onda je ok.
Večer svima...
Je upeklo danas, oči iskaču od vrućine....
Mario je bio u pravu što se tiče flashanja ROM-ova... Zahebat će se jednog dana. Kao danas npr.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/htc-desire/53170.aspx?page=279&jumpto=2224504&sort=asc&view=flat
Mario je bio u pravu što se tiče flashanja ROM-ova... Zahebat će se jednog dana. Kao danas npr.
Takvi su ti ti ROM-i, uvijek naprave neko sranje. Jesi ga probao unrootat i vratiti na tvorničke postavke? Moraš čekat Šefa, znaš da je on svaki tjedan mjenjao ROM-a.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/htc-desire/53170.aspx?page=279&jumpto=2224504&sort=asc&view=flat
Takvi su ti ti ROM-i, uvijek naprave neko sranje. Jesi ga probao unrootat i vratiti na tvorničke postavke? Moraš čekat Šefa, znaš da je on svaki tjedan mjenjao ROM-a.
Neznam ja ni dal se može u ovakvom stanju unrootati.
Flashunt ću opet rom, prvo isti,pa onda neki drugi.
Neznam ja ni dal se može u ovakvom stanju unrootati.
Flashunt ću opet rom, prvo isti,pa onda neki drugi.
Šta da ti kažem, sretno.
Pošalji PP Šefu on ti je ekspert za androide.