Gjurki je crni kartonček.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma brzoo će on nazad, al nadam se ne sa onakvim ponašanjem, ono mu nije trebalo i zasluženo je za crnoga. Iako je u svemu kao forumaš bio OK, stvarno je debelo pretjerao sa stvari koju ne shvaća ni najmanje.
Ma brzoo će on nazad, al nadam se ne sa onakvim ponašanjem, ono mu nije trebalo i zasluženo je za crnoga. Iako je u svemu kao forumaš bio OK, stvarno je debelo pretjerao sa stvari koju ne shvaća ni najmanje.
Izrazavanje ga je kostalo kartona.Hebiga,doza kulturnosti i normalan razgovor su potrebni u ophodenju sa drugim ljudima na forumu a i u stvarnom zivotu.
Čovjek je usporedio Pink Floyd sa Thompsonom što više reći?
i koja je ovo sad fora s trajnim brisanjem profila?
Usporedba Pink Floyda i Thompsona je kao usporedba taćke kao prijevozno sredstvo sa dobrim autom.
Usporedba Pink Floyda i Thompsona je kao usporedba taćke kao prijevozno sredstvo sa dobrim autom.
gdje je naravno Thompson dobar auto a pink floyd tačke
gdje je naravno Thompson dobar auto a pink floyd tačke
gjurki is back?
a onda slušajte bibera on je sad hit za curice
ok idem offline jer ću i ja završit ko gjurki
Jel zna netko dali je cooler koji je namjenjen 775 socketu moguće staviti na am3?
Mislim uz neku bracket ili što već...
Jel zna netko dali je cooler koji je namjenjen 775 socketu moguće staviti na am3?
A moras imat brackete i te gluposti.
Jel imaš neki link ili nešto?
Jel imaš neki link ili nešto?
Koji cooler?
@Rozvelt: OCZ Vendeta II recimo ide i na s775 i na AM3+ bez problema.
Koji cooler?
Imam neko vodeno od coolermastera
@Rozvelt: OCZ Vendeta II recimo ide i na s775 i na AM3+ bez problema.
da znam, ali jel ima kupiti neki taj nastavak ili nešto da uguram taj cooler na taj proc :-D
Evo me ljudi nazad, zasluženo sam dobio karton, već sam se čudio da ga prije nisam dobio, od sada svaka tema u kojoj se spominje Hrvatska, Ustaše, Thompson ili nešto slično, ja bježim, vežem se s lancima da ne dođem u napast da nešto napišem, i po mogućnosti da budem dobar forumaš, jbg, pubertet udario , drago mi je da sam vam falio ;)))
Kupia si ga na forumu?Zna sam da to nes propustit ti.
HAHA ofc, ma samo da probam, mislim da ima dobre blokove, tako da ako ne bude radilo rastavim ga :-)
HAHA ofc, ma samo da probam, mislim da ima dobre blokove, tako da ako ne bude radilo rastavim ga :-)
Pa probaj ga stavit.
pa neznam kako, ovdje vidim samo one nastavke za intel...
kad nema u uputama ništa o stavljanju na proc, samo piše sa strane, onako usput, da može ići i na procesor...-.-*
kad nema u uputama ništa o stavljanju na proc, samo piše sa strane, onako usput, da može ići i na procesor...-.-*
Ako ko moze kombinirat onda si to ti.Smislit ces nesto vec.
Btw gjurki je kartoniziran.Opet.
Evo me ljudi nazad, zasluženo sam dobio karton, već sam se čudio da ga prije nisam dobio, od sada svaka tema u kojoj se spominje Hrvatska, Ustaše, Thompson ili nešto slično, ja bježim, vežem se s lancima da ne dođem u napast da nešto napišem, i po mogućnosti da budem dobar forumaš, jbg, pubertet udario , drago mi je da sam vam falio ;)))
Kud prije si opet banan...
Napravi za par dana novi acc bez tvojih stilova avatara i ne spominji ime gjurki.
Multiacc... sto ces, pravila
Ako ko moze kombinirat onda si to ti.Smislit ces nesto vec.
hmm probat ću...
Popia je karton al je jos online.Pa to je kralj.
Multiacc... sto ces, pravila
Ne
Nije multi acc
gjurki je banan, znači da gjurki1 nije multi acc
Al ga neće pustit par dana na forum sigurno.
pročitao sam današnja naklapanja u bircu, i siguran sam da bi ovo bez problem prošlo kao neka sapunica, stalno neki zapleti i raspleti...
nego... u slavoniji je jako vruče... cjedimo se, i nemamo more da se ohladimo.
onda zakoljemo lubenicu. hladnu ;) i u bazen :D