i am an idiot
LOL
i am an idiot
LOL
Pobunjenici usli u Tripoli
Kingmedo protjeran?!?!?!
Pobunjenici usli u Tripoli
http://tinyurl.com/3dkktx8 , prvi redovi teksta :
NOVO >>>>>> 12:22 - Situacija u Tripoliju vrlo se brzo odvija. Dužnosnici Gadafijeva režima priopćili su za strane agencije da njihove snage napreduju prema uporištu libijskog diktatora te da je 'velik broj' pobunjenika do sada ubijen.
Britanski novinar Damien McElroy za Telegraph javlja kako se s grupom pobunjenika nalazi oko dva kilometra zapadno glavnog Zelenog trga. Navodi da se pobunjeničke snage pokušavaju probiti do Gadafijeve palače, no protivnički snajperi spriječavaju njihovo napredovanje.
12:00 - Gadafijev sin Khamis poveo je pristaše svog oca u protunapad u samom središtu Tripolija, javlja Arabiya TV, televizijska kuća sa sjedištem u Dubaiju. On je zapovjednik Khamis brigade, grupe najboljih libijskih vojnika. Navodno se kreću prema palači libijskog diktatora na zapadu Tripolija.
tj. i live :
Sam je tražio crni.
@kingmedo, pozdravljam. mozes se javit na blogu i njegovih mailova. steta, sad mozete mislit koliko normalnom covjeku, neke nenormalne pojave napune progrm. ja tu radnju autobana idem sprovest u djelo vec 5 puta kad me iznerviraju...ali me sprjecava sto ce 2-3 papka sa tim dobit sadisfakciju.
@kingmedo: Shvaćam odluku. Ljep Pozdrav i Uživaj!.
Pa ako je tako...
LP kingmedo i nadam se da ćeš se vratiti jednog dana!
Zašto je otišo?
@kingmedo, pozdravljam. mozes se javit na blogu i njegovih mailova. steta, sad mozete mislit koliko normalnom covjeku, neke nenormalne pojave napune progrm. ja tu radnju autobana idem sprovest u djelo vec 5 puta kad me iznerviraju...ali me sprjecava sto ce 2-3 papka sa tim dobit sadisfakciju.
Bok svim birtašima vručine udaraju, a cuj ko zna zakaj je to napravil neki razlog je ali zakaj da se briše potpuno neki nik čemu to osim u slučaju da nije nekaj zeznul gadno a to nije sigurno. Pa ak nečeš bit na forumu otiđi, i gotovo nek ostane nekaj iza tebe ak nisi radil gluposti kaj on i nije normalno pa nema frke to brisanje skroz profila na zahtjev je zapravo bezveze i nepotrebno čemu osim u nekim određenim situacijama kaj drugo.
dobro je, sadrzaj ostaje iza osobe koja ode. naravno da je bio medju top 5 pristojnih korisnika. ima neki svoj razlog i ima to pravo drzat za sebe.
Ajoj kingmedo, pa što napravi...
Šteta, ali mislim ja da će se vratit ili bar tu negdi lurkat u mraku :)
Ljudi, jel iamte mozda link do titlova za film Friend with benefits? Hrvatski
Bok svim birtašima vručine udaraju,
Pozdrav svima! Pa nije valjda da ti klimu nemaš
Vidim svi se žale, samo ne ja... :)
Vidim svi se žale, samo ne ja... :)
Žalit ćeš se za par godina kada shvatiš, tako sam i ja mislio kada sam počeo učiti tek računalstvo...
Moj novi retardirani izum za kantu na pedalu:
Stavim na pedalu switch, i kad se pritisne pedala i otvori kanta,upali se LED-ica kao indikator otvorene kante.
sa čim ti imaš problema xD zadnja stvar koju sam radio je dodavanje senzora na električnu grijalicu vode u onoj plastičnoj posudi, pa kad prokuha onda svira
Evo malo o onoj "pokvarenoj gospodi"...
hmm koje budalaštine, stavim još jedan vent na stranicu, da proc i napajanje imaju friški zrak, i temperatura grafičke mi se podigne za 2 stupnja... tko je tu blesav?
hmm koje budalaštine, stavim još jedan vent na stranicu, da proc i napajanje imaju friški zrak, i temperatura grafičke mi se podigne za 2 stupnja... tko je tu blesav?
Hoćeš li pobrojati dovodne i odvodne ventove? Kad staviš previše dovodnih onda može doći do neželjenih posljedica u pojedinim dijelovima kućišta (džepovi vrućeg zraka). Moj ti je savjet imati više ventova u odsisu (pazi na raspored) nego što ih imaš u dovodu.
BTW: Dobra večer svima....
...slabo se spama, izgleda da su svi otišli na tečaj padeža po posebnom programu...