Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.344.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
mind_challenge kaže...
Zeppelin kaže...

i am an idiot

http://piv.pivpiv.dk/

LOL

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pobunjenici usli u Tripoli{#}

::- Licencirani Apple Hater -::
17 godina
neaktivan

Kingmedo protjeran?!?!?!{#}

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Pobunjenici usli u Tripoli{#}

http://tinyurl.com/3dkktx8 , prvi redovi teksta :

NOVO >>>>>> 12:22 - Situacija u Tripoliju vrlo se brzo odvija. Dužnosnici Gadafijeva režima priopćili su za strane agencije da njihove snage napreduju prema uporištu libijskog diktatora te da je 'velik broj' pobunjenika do sada ubijen.

Britanski novinar Damien McElroy za Telegraph javlja kako se s grupom pobunjenika nalazi oko dva kilometra zapadno glavnog Zelenog trga. Navodi da se pobunjeničke snage pokušavaju probiti do Gadafijeve palače, no protivnički snajperi spriječavaju njihovo napredovanje.

12:00 - Gadafijev sin Khamis poveo je pristaše svog oca u protunapad u samom središtu Tripolija, javlja Arabiya TV, televizijska kuća sa sjedištem u Dubaiju. On je zapovjednik Khamis brigade, grupe najboljih libijskih vojnika. Navodno se kreću prema palači libijskog diktatora na zapadu Tripolija.

tj. i live :

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
16 godina

Dobar dan. Evo malo pive da se osvježite od ovih vrućina. {#}

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA
16 godina
neaktivan

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Poz! Evo me u čakovcu u medijskoj školi. Dosta zanimljivo je. 11 dana specijalizirane radionice o dokumentarnom filmu. Vidjeti ću kako će se situacija razvijati... Et da pozdravim, uživajte!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

{#}{#}

16 godina
moderator

Sam je tražio crni.

سمندری ڈاکو
17 godina
Ahaa
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina

@kingmedo, pozdravljam.  mozes se javit na blogu i njegovih mailova.  steta, sad mozete mislit koliko normalnom covjeku, neke nenormalne pojave napune progrm.  ja tu radnju autobana idem sprovest u djelo vec 5 puta kad me iznerviraju...ali me sprjecava sto ce 2-3 papka sa tim dobit sadisfakciju.

14 godina
neaktivan

@kingmedo: Shvaćam odluku. Ljep Pozdrav i Uživaj!.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
17 godina
neaktivan

Pa ako je tako...

LP kingmedo i nadam se da ćeš se vratiti jednog dana! {#}

15 godina
neaktivan

Zašto je otišo?

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
17 godina
torrente kaže...

@kingmedo, pozdravljam.  mozes se javit na blogu i njegovih mailova.  steta, sad mozete mislit koliko normalnom covjeku, neke nenormalne pojave napune progrm.  ja tu radnju autobana idem sprovest u djelo vec 5 puta kad me iznerviraju...ali me sprjecava sto ce 2-3 papka sa tim dobit sadisfakciju.

Bok svim birtašima vručine udaraju,{#} a cuj ko zna zakaj je to napravil neki razlog je ali zakaj da se briše potpuno neki nik čemu to osim u slučaju da nije nekaj zeznul gadno a to nije sigurno. Pa ak nečeš bit na forumu otiđi, i gotovo  nek ostane nekaj iza tebe ak nisi radil gluposti kaj on i nije normalno pa nema frke to brisanje skroz profila na zahtjev je zapravo bezveze i nepotrebno čemu osim u nekim određenim situacijama kaj drugo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina

dobro je, sadrzaj ostaje iza osobe koja ode. naravno da je bio medju top 5 pristojnih korisnika.  ima neki svoj razlog i ima to pravo drzat za sebe.

16 godina
neaktivan

Ajoj kingmedo, pa što napravi...

Šteta, ali mislim ja da će se vratit ili bar tu negdi lurkat u mraku :)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Ljudi, jel iamte mozda link do titlova za film Friend with benefits? Hrvatski

15 godina
rambox kaže...

Bok svim birtašima vručine udaraju,{#}

Pozdrav svima! Pa nije valjda da ti klimu nemaš{#}

http://slikaricaliky.weebly.com/
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Vidim svi se žale, samo ne ja... :)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
rambox kaže...

Vidim svi se žale, samo ne ja... :)

Žalit ćeš se za par godina kada shvatiš, tako sam i ja mislio kada sam počeo učiti tek računalstvo...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
16 godina
neaktivan

{#}

17 godina
neaktivan

Moj novi retardirani izum za kantu na pedalu:

Stavim na pedalu switch, i kad se pritisne pedala i otvori kanta,upali se LED-ica kao indikator otvorene kante. {#}

15 godina
neaktivan

sa čim ti imaš problema xD zadnja stvar koju sam radio je dodavanje senzora na električnu grijalicu vode u onoj plastičnoj posudi, pa kad prokuha onda svira

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
16 godina

Evo malo o onoj "pokvarenoj gospodi"... {#}

Otkazao MAXtv, ali mu svejedno stigao račun

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA
15 godina
neaktivan

hmm koje budalaštine, stavim još jedan vent na stranicu, da proc i napajanje imaju friški zrak, i temperatura grafičke mi se podigne za 2 stupnja... tko je tu blesav?

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
16 godina
neaktivan

...večer, nikad ne naručujem pivo iz čaše, ali mi nekak' odgovara ova slika...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 20:51 (Jurra).
15 godina
munjovoz kaže...

hmm koje budalaštine, stavim još jedan vent na stranicu, da proc i napajanje imaju friški zrak, i temperatura grafičke mi se podigne za 2 stupnja... tko je tu blesav?

Hoćeš li pobrojati dovodne i odvodne ventove? Kad staviš previše dovodnih onda može doći do neželjenih posljedica u pojedinim dijelovima kućišta (džepovi vrućeg zraka). Moj ti je savjet imati više ventova u odsisu (pazi na raspored) nego što ih imaš u dovodu.

BTW: Dobra večer svima....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan

...slabo se spama, izgleda da su svi otišli na tečaj padeža po posebnom programu...{#}

...kaos...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice