žuti je tu, pogledaj :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
žuti je tu, pogledaj :)
Ako nije crveni ne vidim ga, oči mi bježe u desno....
Dobra večer svima...
I tebi dobra večer.
ja samo čekam da netko krene x) inače, bivša cura, s kojom sam prekinio prije više od godinu dana mi se preključe javila sa "ljubice"... mislim da hoće jednu od ovih stvari od mene: usamljena je, skuzila je da me nije trebala napucat, treba bubreg, treba novaca, il treba nekog da ju opusti
kaj vi mislite momci?
hehe
ma ne gledaj sliku, dobivam hrpu PP-ova gdje me pitaju tko je to
samo okinem ignore i to je to
ja samo čekam da netko krene x) inače, bivša cura, s kojom sam prekinio prije više od godinu dana mi se preključe javila sa "ljubice"... mislim da hoće jednu od ovih stvari od mene: usamljena je, skuzila je da me nije trebala napucat, treba bubreg, treba novaca, il treba nekog da ju opusti
kaj vi mislite momci?
Mislim da treba 10"
hehe
ma ne gledaj sliku, dobivam hrpu PP-ova gdje me pitaju tko je to
samo okinem ignore i to je to
Lako tebi reći, zbog godina su mi očni mišići oslabili i oči same bježe u desno...
EDIT: Em ti miša, pa napunio sam godinu dana a još nisam prohodao. Evo malo da se počastite:
kaj vi mislite momci?
nešto od boldanog :D
kaj vi mislite momci?
Ma bivša, sadašnja...sve je to relativan pojam
Samo navali..
Da ne trolam molim pogledajte zadnji post na prethodnoj stranici.
Hvala lijepo a sd vas dvojica, zbog duševnog bola, vraćajte janjetinu i teletinu.
Hvala lijepo a sd vas dvojica, zbog duševnog bola, vraćajte janjetinu i teletinu.
ja to ionako ne jedem :D
ja to ionako ne jedem :D
Uz takav okoliš, vjerojatno jedeš sirovo meso, treba to sve izdržati.....
Bilo bi zgodno da ti vratimo janjetinu, ali nije potrebno :D
umad?
ma ja jedem samo mlade djevice :D
sad će sigurno netko editirat D u B xD
Bilo bi zgodno da ti vratimo janjetinu, ali nije potrebno :D
umad?
Statistički gledano ti si u većini (mislim postaš u najjačim temama).
ma ja jedem samo mlade djevce :D
sad će sigurno netko editirat D u B xD
U NO EDIT MY POST!!
U NO EDIT MY POST!!
Nisam ja sigurno mi je Ivan haknuo acc.
Nisam ja sigurno mi je Ivan haknuo dupe.
e tu se ja nebih mješao :D
e tu se ja nebih mješao :D
Ja kad pišem na forumu, sjednem u kut i dupe prislonim na zid, to je moj firewall.
Ja kad pišem na forumu, sjednem u kut i dupe prislonim na zid, to je moj firewall.
pametno :D
pametno :D
Ja bi bacio i monitor i grafičku kroz prozor, da imam artefakte kad postaš umjetničke uratke.
Ja bi bacio i monitor i grafičku kroz prozor, da imam artefakte kad postaš umjetničke uratke.
ja bi bacio sebe kroz prozor da neznam gdje je device manager :D
ja bi bacio sebe kroz prozor da neznam gdje je device manager :D
Kod mene je obično u kuhinji...
kod mene je cura u kuhinji :D
a gdje bi drugdje i mogla bit xD
kod mene je cura u kuhinji :D
a gdje bi drugdje i mogla bit xD
Bolje da je ona nego Mentalist (ili da je nedaj bože u frižideru)...
OPEN
Jutro svima
jutro momci x)