E ljudi jel znate neki ducan kao chipoteka u zg?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a još je ljepša varijanta kad ides na GO a ne moraš ga "čuvati" za svadbu i slično
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo (nije moje, ukrao sam).
a još je ljepša varijanta kad ides na GO a ne moraš ga "čuvati" za svadbu i slično
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo (nije moje, ukrao sam).
hehe ma ni ne gledam ja na to tako sivo, to je jednom u zivotu pa mi nije problem
dobra ti je ova "uzrečica" da mi je znat koji je to mudar čovjek rekao
a gdje ti treba? tj sta ti treba (ako nije tajna)?
fuck...
uvijek kad naletim na neki dobar komad hardvera taj je već rezerviran :/
a gdje ti treba? tj sta ti treba (ako nije tajna)?
nene to je tajna treba mi nesto da srusim server od facebooka
sala, ma trebaju mi prekidaci i sl.
ElectronIC Center
kod Cibone
Upoznao neku curu na chat roulette....šta mislite o tome..
izađi na zrak malo
hahahahahaahahaha
Imaš u ELMATIS nalazi se zelinskoj ulici blizu željezničkog kolodvora.
Jesi siguran da je cura?
Imaš u ELMATIS nalazi se zelinskoj ulici blizu željezničkog kolodvora.
ok hvala ti nenad
ok hvala ti Nenad
Nema na čemu. Ima i Tevetron. Znam je nekoć ja kupovao dijelove za TV, videa, i slično. Ima čipove i slično. Nenad se piše sa Velikim početnim slovima. ;)
Htio bih poceti sa izradom svog kucista od plexija pa sad mi treba elektricar jedan ili netko ko se razumije u to...otprilike zelim napraviti otprilike ovo ko monopol http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-prekidaci-kutija-by-monopol/109178.aspx i ugraditi u svoje kuciste....ovo metalno nije bitno nego da ti prekidaci rade samo jel ima nesto posebno da se mora spojiti...ako netko zna nek se javi na pp
Pišem sa MacBook Aira. Govno
Pišem sa MacBook Aira. Govno
Misliš : Govno po kojem moraš tipkat.
Pišem sa MacBook Aira. iGovno
Jesem ti AC2 na win7, svako malo se crasha, ne pomaze ni uninstall, ni compatibility mode, ni promjene u .ini fileu :(
Jesem ti AC2 na win7, svako malo se restarta, ne pomaze ni uninstall, ni compatibility mode, ni promjene u .ini fileu :(
Meni normalno radi(skinuta verzija), evo sad ga prolazim po 2. put!
Jesem ti AC2 na win7, svako malo se restarta, ne pomaze ni uninstall, ni compatibility mode, ni promjene u .ini fileu :(
Nece li ga nece, probo sam jogurt mjenjati, nista, znas ono na pocetku kad bjezis pa se sa strazarimana parkiralistu tuces? Tamo me izbaci i nista, nikakav errror, ni slova.
Sinko, smrtni je grijeh koristiti piratsku verziju AC-a!
Iako mi je najdraža igra, nemam potrebe kupit jer ne igram MP:)
XYomegaYX- da znam taj dio, neznam šta bi mogli bit, da ti nije do PC-a? Jer meni sve normalno radi.
Grrr...!
Nemam gdje kupit SGSII. Koji god oglas probam, čovjek se ili ne javlja ili je prodao mobitel...
A ovaj što je sutra trebao doć i donijet mobitel kaže da neće ići sutra nigdi i da ne može otključat mobitel...
ROFL
pa mob se otključava rootanjem....
pricekaj jos koji dan, mozda i cijene padnu do kraja mjeseca....
Neda mi se čekat više, čekam tjedan dana, pisdim od dosade!
A znači, rootan SGS2 može sve kartice? Kako se roota, jeli komplicirano?
XYomegaYX- da znam taj dio, neznam šta bi mogli bit, da ti nije do PC-a? Jer meni sve normalno radi.
AC2 da ima MP?
Šta pričaš ti?
boookić ljudi!!!!
AC2 da ima MP?
Šta pričaš ti?
Nisam ja reko da im MP, reko sam da nemam potrebe kupit jer u toj igrica ne igram MP, ona ga ni nema, ne kupujem igrice u kojima ne igram MP, kad SP mogu i odigrat da ga skinem, sve isto bude.
inace nebi bio tako radostan, al kad neka fufica poput severine pokvari odlicnu stvar poput Stereo Love, onda mi se odma digne kosa na glavi.....
inace nebi bio tako radostan, al kad neka fufica poput severine pokvari odlicnu stvar poput Stereo Love, onda mi se odma digne kosa na glavi.....
Bio je neki dan u mome gradu. Neki opaki tip'