Pao sam godinu...
Kako sam i očekivao, prema meni se komisija odnosila k'o prema budali, ali, nema veze, iduća je godina tu da "rasturim"...
Pao sam godinu...
Kako sam i očekivao, prema meni se komisija odnosila k'o prema budali, ali, nema veze, iduća je godina tu da "rasturim"...
Pao sam godinu...
Do smrti još imaš jako puno godina tako da nikud žurba.
I noga u guzicu je korak naprijed, reko jedan kinez i vidi ih danas prva velesila i još idu naprijed.
Pao sam godinu...
Jesus, ja da padnem nebi više u školu išo.
Oce neko igrat black ops??
nazi zombies?
Ha?
Sad ću vjerojatno u Sl. Brod, samo ne znam gdje, kod djeda ili kod tetke... Bit' će Fresh Prince from Sl. Brod...
Sad ću vjerojatno u Sl. Brod, samo ne znam gdje, kod djeda ili kod tetke... Bit' će Fresh Prince from Sl. Brod...
gitaru na rame i put pod noge
gitaru na rame i put pod noge
Za par godina se prijaviš na HTZ i pobjediš!, još uzmeš neko prezime neke ptice i pobjeda ti zajamčena!
"postoji velika šansa od 1:250,000 da udari Zemlju"
"postoji velika šansa od 1:250,000 da udari Zemlju"
Ništa bolje da krenemo igrat LOTO :)
Sretan nova sredina dana!
Sretan nova sredina dana!
Po kojem kalendaru :)
jer mi moze neko dati link do teme s stolovima i kompovima od forumasa
jer mi moze neko dati link do teme s stolovima i kompovima od forumasa
mislis na ovo
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/vas-desk/9821.aspx
e hvala uređujem si stvari oko komp pa da malo vidim sta ostali imaju
Kod Kreše odi,on ti je u Sl.Brodu
Pomalo mi idu na živce s tim minimalistički preseravanjima : http://www.jutarnji.hr/google-street-view--nakon-osvajanja-gradova--google-svojim-kamerama-krece-u-pohod-na---amazonu/967052/
Pomalo mi idu na živce s tim minimalistički preseravanjima : http://www.jutarnji.hr/google-street-view--nakon-osvajanja-gradova--google-svojim-kamerama-krece-u-pohod-na---amazonu/967052/
Google ili jutarnji?:)
Meni je u redu da to rade, pa ako neko oće gledat amazonu nek gledaju, ide njima u korist ide u korist promocija Amazone, i ide u korist vlasniku broda:) svi su u dobitku.
Google ili jutarnji?:)
Meni je u redu da to rade, pa ako neko oće gledat amazonu nek gledaju, ide njima u korist ide u korist promocija Amazone, i ide u korist vlasniku broda:) svi su u dobitku.
Ma Google !
Šta ja znam očito to iz mene progovara jal i zavist prema google-u .
Al bez obzira idu mi na živce.
Dan svima ekipa, jeli vam se ikad dogodilo da ovako kroz popodne odspavate sat, sat i pol a čini vam se da ste otegnuli dvanaest sati?
Vruhnska stvar.
Velika šansa od 1:250000?
Ah ništa,pravac NJemačka
Grrr...!
Nemam gdje kupit SGSII. Koji god oglas probam, čovjek se ili ne javlja ili je prodao mobitel...
A ovaj što je sutra trebao doć i donijet mobitel kaže da neće ići sutra nigdi i da ne može otključat mobitel...
Grrr...!
Nemam gdje kupit SGSII. Koji god oglas probam, čovjek se ili ne javlja ili je prodao mobitel...
A ovaj što je sutra trebao doć i donijet mobitel kaže da neće ići sutra nigdi i da ne može otključat mobitel...
ROFL
pa mob se otključava rootanjem....
pricekaj jos koji dan, mozda i cijene padnu do kraja mjeseca....
Dobar dan svima.....
Slabo se spama, vjerojatno zbog lubenica.
Dobar dan svima.....
Slabo se spama, vjerojatno zbog lubenica.
da barem je
zbog vrucine i previse posla :S
da barem je
Još ti je ljepša varijanta, kad zadnji dan GO-a moraš raditi.
da barem je
Još ti je ljepša varijanta, kad zadnji dan GO-a moraš raditi.
a još je ljepša varijanta kad ides na GO a ne moraš ga "čuvati" za svadbu i slično