Kako prži vani u pm:(
Trebao bi do doktorice ali nema šanse da se pržim.
Pa baci se u more:) Ja idem u 3, jedva čekam da se malo osvježim i picigin odigram:)
Kako prži vani u pm:(
Trebao bi do doktorice ali nema šanse da se pržim.
Pa baci se u more:) Ja idem u 3, jedva čekam da se malo osvježim i picigin odigram:)
Samo mi još ona fali. Gadi mi se za poludit.
u uredu sam, klima radi i toliko posla da ne stignem vani nigdje samo tu i tamo poruka na bug :)
Evo i ja sam kresnuo klimu sad.
Mi smo u agenciji isto klimu nafrljili, samo kad ljudi uđu zaborave vrata zatvorit pa uđe topli zrak
A jedna budala manje-više:)
Ma nebi sad išao da mi plate. Popodne možda.
Milijarda je svugdje milijarda jedino šta ameri kažu Bilion(na engleskom) za milijardu.
momci da li netko ima iskustva sa bojanjem cijelog kućišta sprejem, npr mat boja? i da li će ta boja otpadat ako ga ne ošmirglam?
momci da li netko ima iskustva sa bojanjem cijelog kućišta sprejem, npr mat boja? i da li će ta boja otpadat ako ga ne ošmirglam?
Ja sam ti svog bojo, alo ne cjeli! Nego sam maketu napravio LP(jer sam obožavatelj Linkin Parka grupe) i sa crvenom bojom to napiso, a cjelo kućište sam u crno osprejo, nisam ni šmirglo ni ništa, već pol godine i drži se koda sam jučer napravio!
EDIT: http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/case-modding-pitanja-odgovori/57476.aspx?page=1&jumpto=1681498&sort=asc&view=flat evo vidi.
hmm hvala x)
usis na prednjoj strani mi je loš, jer usisava postrance, a ne od ispred, pa mislim izrezati dio maske i napraviti novu rupu za usis, premjestiti usb-ove i priključak za slušalice / mic sa prednje maske na gornju stranu kante, iznad pržilice, prebojat iz sive u crnu, napraviti rupu na donjoj i gornjoj stranici za usis zraka, za ofc 120 milimetarske ventove, zamjeniti tipku za paljenje sa ovim tasterom sa prve slike, istu stvar za tipku reset, možda staviti i potenciometre za reguliranje brzine vrtnje pojedinih ventova, i naravno jednu lampu koju ću paliti po potrebi ako trebam nešto pogledati a neda mi se paliti svjetlo... za to bi trebao neku ravnu fluo cijev, samo neznam gdje to ima za kupit
linux doesn't have BSOD
Na linuxu nemoš igrat niti jednu igricu:)
to je istina, al ionako rijetko kome treba
krivo si informiran :)
Nije istina
Meni često treba PS CS5
Huh e tako imam puno stvari kojem mi netrebaju pa sam stavio u temi kod poklanjanje i razmjene.
ja ga koristima svakodnevno...
Šta se može?!
Šta se može?!
Si čuo kad za Wine?
ja ga koristima svakodnevno...
pa neki ga koriste, ali većini nije potreban
Šta se može?!
neke se mogu
Pa jel se mogu npr. Cod, Battlefield, AC itd?
a i ja ga maloprije imao... instalirao sam SP, ali nisam sredio drivere pa je malo po*izdeka :D
Ah puno si mi reko, za mene je još uvijek taj Linux smeće dokle god ne bude podržan dovoljan broj igara, zasad ostajem na Kraljevskom OS-u Windows 7:) Na lappu imam Ubuntu jer nemogu igrat igrice na njemu i tako.
Ah puno si mi reko, za mene je još uvijek taj Linux smeće dokle god ne bude podržan dovoljan broj igara, zasad ostajem na Kraljevskom OS-u Windows 7:) Na lappu imam Ubuntu jer nemogu igrat igrice na njemu i tako.
Ja windowse koristim isključivo zbog igara, da nema igara definitivno bi koristia linux.
Ja windowse koristim isključivo zbog igara, da nema igara definitivno bi koristia linux.
Me to.