Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.385.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
lzgr kaže...
Šef kaže...

Popisdit ću

Od 5 oglasa za GS2, nijedan se ne javlja...

Oćeš GS?

GS2

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Trebamo počet uzgajat kockaste lubenice, lakše se režu {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...
lzgr kaže...

Proveo sam 2 sata pomažući frendu da instalira GTA IV. Jasno to uključuje extractanje iz rara oba DVD-a, skidanje patcha,instalacija, backup ako nešto ne radi pa da ne moram opet instalirati, pa onda testirati.

Davno sam odusto pomagat prijateljima šta se tiče PC-a, igrica itd. Em su tolko glupi i postavljaju pitanja da pi*dim na to, em im je komp pun smeća, spor, neorganiziran i pucam na živce onda,sav se preznojim, namučim da mu instaliram je*enu igricu, i još mi ni sendvič nije u stanju napravit, nakon obavljenog posla, da bi mi nakon 2 dana pričo kako je igrica smeće ovo ono.

Za neke jednostavno komp nije!, zove me neki dan kako nema vise mjesta na hardu, da mu dođem pomoć, ja ono njemu ajde kad budemo isli na kupanje doc cu pa cemo vidit da kupis nesto novo, ja dodem ono na C particiji nema mjesta a na D oko 300 gb. Palim na to, a na fore da neznaju film skinut samo poklopim.

Ne,ne ovaj moj je noob,ali je kolko tolko organiziran, sve stavlja na D: disk (koji je pun igara i filmova tako da sam morao nešto brisati), komp je brz i nema smeća poput žnj toolbarova,i nekih žnj programa.

We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.
15 godina
protjeran

To je onda dobro:) Volim kad je lijepo organizirano i da je brz komp. Kod frendice znam koji put doć joj film skinut i to, otvorim ni manje ni više nego Internet Explorer(jer nema drugog browsera) i ovako odprilike izgleda:

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

To je onda dobro:) Volim kad je lijepo organizirano i da je brz komp. Kod frendice znam koji put doć joj film skinut i to, otvorim ni manje ni više nego Internet Explorer(jer nema drugog browsera) i ovako odprilike izgleda:

f******************K {#}

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan

e ekipa ima tko ideju? 

ima par dana zafrkavaju me playeri na chromeu

sad ne mogu otvorit video embeddan na bug forum jer mi veli install missing plugin

mislio sam da je flash no adobe veli da imam vec instaliranu zanju verziju

Sa pluginom mi se isti shit dogadja i na yt-u

sta bi jos moglo bit?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 15:23 (simeparanoja).
17 godina
neaktivan

Utipkajte COMMAND u cmd

Objašnjenje?

We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.
16 godina
neaktivan

'command' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

CARPE DIEM
15 godina
simeparanoja kaže...

sta bi jos moglo bit?

Razlog više za operu.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
simeparanoja kaže...

sta bi jos moglo bit?

Razlog više za operu.

da al to mi je najjednostavnije za napravit

jel podrzava opera citrix? ako da skinem je. 

sta je tebi opera toliko bolja od chromea? koliko guta memorije?

CARPE DIEM
15 godina
protjeran

Meni se otvori antivirus da je naso virus(comodo) i piše acces denied, na poslu sam na kompu a vjerojatno nisam administrator ili tak neš.:)

15 godina
protjeran

Ja baš ne vidim razlike u tim browserima, na lapu koristim Chrome a na PC-u Mozillu, isto sranje drugo ne pakovanje nego ime:))

17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

64 bit winsi, ne podržavaju 16 bit programe

gjurki kaže...

Meni se otvori antivirus da je naso virus(comodo) i piše acces denied, na poslu sam na kompu a vjerojatno nisam administrator ili tak neš.:)

Kad utipkaš command?

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ja baš ne vidim razlike u tim browserima, na lapu koristim Chrome a na PC-u Mozillu, isto sranje drugo ne pakovanje nego ime:))

ma meni je mozilla gutala puno memorije na lap pa sad i na poslu i na oba kompa doma chrome

samo ne znam zasto odjednom na pcu doma mi se javlja ovaj missing plugin

da barem mogu otkrit koji mi fali :S

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
gjurki kaže...

ma meni je mozilla gutala puno memorije na lap pa sad i na poslu i na oba kompa doma chrome

skini betu 6, ne mice se sa 150-200mb, a puno je brza od prethodnih.. i bolja, ja sam presa sa kroma na nju.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Ekipa vidimo se za tjedan dana.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

godisnji a

uzivaj

CARPE DIEM
15 godina
protjeran
lzgr kaže...
simeparanoja kaže...

64 bit winsi, ne podržavaju 16 bit programe

gjurki kaže...

Kad utipkaš command?

Da, i mene čudi, a možda je bila slučajnost baš je našo neki virus tad kad sam stiso iako sumnjam, samo sam ga zagasio nisam ni gledo baš.

14 godina
simeparanoja kaže...
zoharbizo kaže...

godisnji a

uzivaj

Idem malo dalje,radit idem.Godisnji je prosa.{#}

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
gjurki kaže...

Pogledaj po addonse ili u pogledaj popis svi programa pa znaš koji idu. Neki dan ja stavio FF 5 i ide stavit adobe flash palyer skinuo je ali nije uspjelo i skužio zbog loše veze. Pa prebacio na jaku mrežu i ponovno skinulo i instaliro sve 5.

16 godina
neaktivan

Šta mislite jel bi me policija zaustavila kad bi se po gradu vozo s onim mini motorima?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan

Još...

Gledajte ikonu

14 godina
cuspajz kaže...

Šta mislite jel bi me policija zaustavila kad bi se po gradu vozo s onim mini motorima?

Da.

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

a ne pa zaustavljaju nas na biciklama i lipe kazne a kamoli ne bi sa mini motorom :)

CARPE DIEM
15 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Zavisi kolko imaš godina, ali ne, nebi te trebali, prije će te zaustavit da te pitaju kako ide i dal valja, tak su mene, i da mi kažu da ne jurim. Ali da će ti kaznu naplatit ne brini.

16 godina
neaktivan

imam flash medju pluginovima i enablean je al opet kenja grrrrrrrr

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Oče oče. moraš imat kacigu i registriranu tablicu i imat važeču vozačku kad te zaustavi i pogleda da je sve ok. Ak nemaš jao tebi- kazna tebi.

15 godina

Dan ljudi, znate mozda neki sajt sa onim puskama na one zute metkice male...obecao sam mladjem bratu to nabavit samo neznam di ima toga pa da narucim

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
neaktivan
15 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Dan ljudi, znate mozda neki sajt sa onim puskama na one zute metkice male...obecao sam mladjem bratu to nabavit samo neznam di ima toga pa da narucim

Kod svakog kineza imaš to:)

@bruno: malo adrenalina nikad ne škodi:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 16:11 (gjurki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice