Dobit ću samo pola žutog jer kradem melodiju samo:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Piratske teme nisu dozvoljene.
Vidimo se IVO za mjesec dana
Ok ivo, nećemo te cinkati super-u, ili hoćemo, ovisno dali imam 1i pol zvijezdicu ili tri

Piratske teme nisu dozvoljene.
Vidimo se IVO za mjesec dana
Wohoo !
One cocksucker has gone !
Party ?

Uf crveni bi mi sjeo ko budali šamar.

Hehe,kao da sam te poslao na godišnji odmor od trolova
Party ?

Ma daj, pirat je baš dobar. 
ja bi na rammsteina u 11 mjesecu :( al jbg 380 kn za kartu baš nemam, bio sam 18.3.2010, arena puna, vatrena atnosfera, pre*ebenoooooooooo, opet biiiiiiiii 
Ja bi na JMJ-a ali nemam baš istomišljenika:(
ja bi na rammsteina u 11 mjesecu :( al jbg 380 kn za kartu baš nemam, bio sam 18.3.2010, arena puna, vatrena atnosfera, pre*ebenoooooooooo, opet biiiiiiiii 
radi pa zaradi
radi pa zaradi
Dobro veče...
Sad san vidija da mi laptop ima matičnu sa onom greškom na SATA kontroleru, f*cking Sandy Bridge 
Btw, dobra večer
Sad san vidija da mi laptop ima matičnu sa onom greškom na SATA kontroleru, f*cking Sandy Bridge 
Btw, dobra večer
Šta ta greška nije zaobišla notebookove?
Btw, dobra večer
Šta ta greška nije zaobišla notebookove?
Nije.
večer :)
večer :)
Čer!
Dobra večer!
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Nemoj!
Izdat ćeš Android narod! 
To je tvoja osbna odluka.
ma znamo da ti je mali :D
A iPhone bi naravno prodao, samo je to pitanje, hocu li ga uspit prodat...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ma samo potvrđujem glasine.
Ovakve uzročno-posljedične veze zaista nisu česte.
Uploader slika?
Uploader slika?
ma da, hebeni silverlight
Vrijeme je za nespavalice!
OOOOOOOOOOOPEEEEEEEEEEEN
morgen, malo morgen svima